luni, 18 octombrie 2021

Tehnologia MedBed a ajuns in RO

Românașii mei, opriți vizitele la vaccinare !!! Tehnologia medicală med-beds este ajunsă pe lângă București, într-o tabără militară a pălăriilor albe. Nu mai aveți nevoie de otravă experimentală în corpurile voastre !

1% controlează lumea.
4% sunt marionetele lor.
90% dorm.
5% știu și încearcă să trezească 90%.
1% folosesc 4% pentru a preveni ca 5% să trezească 90%. S.H.A.E.F. Institut guvernamental

Ce sunt capsulele medicale? (Lumină roșie)
sursă; Paradisul lui Avalon
Capsulele medicale sunt telescoape utilizate pe alte planete pentru a trata tot felul de boli (notă: Amos: există și pe Pământ, dar utilizate doar de cabala de elită).
Acestea se bazează pe principiul frecvenței prevalente în tehnologia microbiologiei celulare.
Aceasta este o știință necunoscută lumii (nota Amos; cunoscută pe această planetă doar de foarte puțini medici și folosită doar de elită).
Cum functioneazã?
Poduri bazate pe microtehnologie
pentru a vindeca orice corp bolnav
Primul care a fost arătat a fost o scanare completă a ADN-ului (notă de la Amos; interesul pentru „înțepătura actuală” a fost modificat în ADN și, în viitor, podul nu va putea citi originalul și, prin urmare, vă „va modifica” , pentru a afla care este simptomul și diagnosticul.
dacă o persoană are simptome cronice
Intră în capsulă unde se efectuează toată întinerirea la nivel celular.
Pentru aceasta, o probă de celule stem replicate a fost turnată într-o capsulă sub formă lichidă și noul țesut rezultat a înlocuit țesutul deteriorat.
Pentru a fi mai precise în reconstrucția țesuturilor, computerele proiectează holograme de înaltă rezoluție din ADN-ul din interiorul capsulei, apoi le umple cu apă de celule stem, se îngroașă în holograme și formează țesuturi noi, cum ar fi celula.
În acest fel, o persoană este vindecată de orice boală și este lăsată cu un corp tânăr și vindecător.
Timpul de pauză al capsulei poate varia în funcție de fiecare persoană și de starea lor, aproximativ 3 luni.
Funcționează pentru oameni de toate vârstele și oferă aceleași rezultate ca în jur de 25 de ani.
De asemenea, puteți utiliza aceeași procedură pentru tratamentul mai ușor al afecțiunii, fără a fi nevoie de o recuperare completă a corpului.
pentru a trata ulcerele, bolile ochilor, stomacului sau a altor organe
De această dată capsula este mai scurtă, deoarece afectează doar zona de vindecare.
Amintiți-vă că corpul biologic al fiecărui organism viu este conceput să nu
Pământul este singura planetă care îmbătrânește fizic din cauza limitărilor ADN-ului (notă Amos: datorită manipulării percepției mentale de către pasager și programării. În plus, programul moștenește prin memoria celulară până la 7 generații de copaci. Managementul familiei prin percepția inconștientului total), ceea ce îl face mai predispus și mai bolnav.
Traducerea și adaptarea lui Amos
Mulțumesc mult Avalon Paradiso.
(2) MedBed este conceput pentru a trata simptomele la nivel de frecvență, cu frecvențe practicate foarte calculate.
. . Fiecare celulă are propria frecvență, celulele bune vor rezona la o frecvență la fel cum vor celulele rele cu alta, patul medical funcționează prin detectarea diferenței dintre aceste frecvențe și apoi focalizarea mai multor frecvențe de mare putere în celulele rele cauzând Celule rele care fac implozie.
Frecvențele ieșite din fază au fost calculate pentru a efectua doar frecvențele celulelor rele și nu au niciun efect asupra celulelor sănătoase.
Rezultatul este exterminarea existenței oricăror formațiuni de celule nedorite sau rele.
MedBed și procesul său de tratament este aplicabil pentru efectuarea cercetărilor suplimentare cu afecțiuni și boli majore pentru tratarea acestora la nivel de frecvență.
MedBed - Design și structură
Un MedBed complet dezvoltat este similar cu structura unui aparat RMN. Patul are o saltea cu gel moale siliconată vrăjitoare este poziționată în două straturi, un strat pe partea de jos pe care pacientul se așează.
Stratul superior este apoi coborât deasupra pacientului pentru a-l ține în loc, Gelul siliconic este conectat la un sistem care scade temperatura corpului, iar apoi monitorizează și menține temperatura corpului în timpul tratamentului.
În jurul patului există o bobină electromagnetică toroidă care produce câmpul de bază.
(3) Bobina este atașată la un sistem de șină și are mai multe capete de scanare adiacente bobinei.
Capetele de scanare sunt formate din multiple generatoare de câmp magnetic bipolar care produc un fascicul magnetic care poate rezona la diferite frecvențe controlate monitorizate.
MedBed- Proces de tratament
Tratamentul începe cu determinarea individului să se întindă pe patul de gel. patul medical preia apoi rolul unui anestezist profesionist și plasează subiectul într-un somn profund. Patul medical scade apoi temperatura corpului și încetinește metabolismul.
Pe măsură ce ritmul cardiac încetinește și temperatura corpului scade, corpul se pregătește pentru somnul NREM care permite organismului să repare și să regenereze țesuturile, să construiască oase și mușchi în timp ce întărește sistemul imunitar.
Aceasta este o procedură foarte sigură practicată zilnic în industria medicală și contribuie la tratamentele extinse, dar este necesară doar în funcție de afecțiunea/afecțiunea tratată. Aplicarea acestui pas nu este necesară cu tratamente minore pentru afecțiuni.
Tocmai când acest pas este finalizat, bobina toroidă generează un câmp magnetic care este considerat și câmpul de bază/control.
Pe măsură ce acest câmp înconjoară patul de gel generatoarele de câmp bipolar încep să scaneze corpul la nivel celular, scanează frecvențele produse de celulele individuale din corpul subiectului.
Această scanare înregistrează și mapează fiecare celulă individuală din corpul uman și înregistrează frecvența sa specială. Frecvențele proaste vor reprezenta celulele defecte
(4) Când sunt recunoscute, generatoarele de câmp magnetic bipolar produc apoi diferitele frecvențe monitorizate și aplică 20 Giga Hertz de putere care pătrunde în celulele rele, la mai multe frecvențe combinate care le extermină complet existența E.
În închidere
Cercetări suplimentare privind integrarea acestei tehnologii cu practicile medicale actuale sunt luate în considerare de Tachyon Aerospace, deoarece vedem acest lucru ca o progresie naturală pentru asistarea la tratamentele medicale existente.
O versiune scăzută a fost dezvoltată pentru a efectua cercetări în tratarea și detectarea semnelor timpurii ale unor probleme minore de sănătate. cu rezultate promițătoare.
Cu acest sistem de tratare avansată, cercetările ar putea studia eficacitatea MedBed pentru a-și implementa terapiile cu alte afecțiuni.

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro