joi, 7 octombrie 2021

IA SOARE ! VINDECAREA ESTE SOARELE

 Vital Frosi

VINDECAREA ESTE SOARELE.
"Iubitule!
De câte ori s-a spus, că totul este perfecțiune în cadrul Creației Divine. Sincronizarea mișcărilor Galaxiei, Constelațiilor, Stelelor și Sistemelor Solare este identică cu mișcările oceanelor, vânturilor și norilor.
Viața se reînnoiește și se manifestă prin plante, animale și chiar minerale, pentru că energia care este pretutindeni este întotdeauna aceeași energie din Sursă, acolo unde totul este creat.
Într-un mesaj anterior, se spunea că fiecare ființă umană este un Fractal al unui suflet superior, iar acest lucru, la rândul său, este o parte a Spiritului creat ca Atom-Sămânță Divină.
Putem spune că energia noastră este ′′ atomică ". Este adevărat, pentru că dacă analizăm Tabelul Atomic care am fost învățați la școală, vom vedea că tot ceea ce există astăzi este compus din elemente atomice.
Un exemplu este apa. Acesta își are originea când doi atomi de hidrogen s-au alăturat unui atom de oxigen (H2O). Totuși, dacă facem compoziția a doi atomi de hidrogen cu doi Oxigen (H2O2) vom avea apa de baterie, care ar fi o otravă pentru organismul nostru, adică o bombă atomică care ar ucide celulele prin coroziune.
Dumnezeu nu a creat bolile care au lovit corpurile umane. Toate sunt create chiar de oameni, deoarece atrii emoțiilor slab vindecate sau prin alte proceduri cum ar fi mâncarea contaminata, apa poluată, aer greu cu toxic emise din activitățile de asemenea umane, și chiar medicamente și conservanți chimici, despre care toată lumea știe cât de consumat Fără îndoială.
Chiar și soarele este format din atomi și fotoni. Centrul Soarelui este o centrală atomică. Centrul Pământului are, de asemenea, un atom uriaș, care este Crystal Core. Și dacă va fi să se mărească mai mult, vom găsi atomii în tot ce există. Deci, dacă energia vine din Lumină, iar cei care emit această Lumină au un miez atomic, totul este energie atomică.
Mulți sunt speriați când menționezi energia atomică, în timp ce se asociază cu bombele atomice. Este adevărat că bomba atomică creată de oameni este distructivă. Dar atunci, dacă atomul este viață, căci fără el nu ar exista, de ce bomba atomică distruge? Simplu; pentru că atomul a fost modificat, doar pentru a dobândi putere distructivă. Amintiți-vă exemplul de a bea apă și apă de baterie.
Creatorul nu greșește niciodată în niciuna dintre lucrările sale. Dacă se întâmplă ceva, ființa umană a provocat un astfel de dezechilibru în cazul de aici, pe Planeta Pământ. Omul și-a dezvoltat capacitatea de co-creare într-un astfel de punct de a distruge însăși omenirea. A modificat ambele resurse naturale, elementare și astfel a dezvoltat otrava ucigătoare.
Ar fi un paradox dar intr-adevar este realitate ceea ce vezi azi. Jocul de interes a ajuns în punctul periculos în care rasa umană riscă să se autodistrugă. Riști să aburești planeta într-un ecatombe nuclear. Prin urmare, s-a dat un termen limită, care datorită ajutorului Altor, am reușit să câștigăm acest termen fără izbucnirea unui război nuclear.
Ei bine, întunericul a încercat în toate felurile să distrugă omenirea și Planeta ei, dar așa cum spunem mereu: există un Plan și Creatorul a spus BASTA! Sfârșit de linie pentru cei întunecați care nu acceptă creșterea sufletelor și a Tranziției Planetare.
Cum spuneam mai devreme, toate bolile sunt de fapt un dezechilibru atomic. Celulele noastre sunt formate din atomi care au și miez. Vedeți că Pământul are energie atomică din elementele sale și are un miez. Soarele la fel. Constelațiile, Galaxiile, Universul, Multiversul și OMniversul însuși, toate sunt energie pură atomică și toate au miezul lor.
Concluzia: TOT CE ESTE ȘI CE SE ÎNTÂMPLĂ SE BAZEAZĂ ÎNTOTDEAUNA PE O ARMONIE ENERGETICĂ; O ENERGIE ATOMICĂ PERFECTĂ. ACEASTA ESTE ADEVĂRATUL ECHILIBRU COSMIC, EXISTĂ MEREU SINCRONICITATEA MUTĂRILOR, LUMINII ȘI ENERGIEI.
Prin urmare, problemele nu au fost create de Creatorul a tot. Problemele sunt generate atunci când există o manipulare a ceva sau a cuiva. Aici pe Pământ, ca Planet School, a primit posibilitatea locuitorilor săi de a co-crea și dezvolta experiențe în dualitate. Acesta este motivul atâtor probleme create de oameni în sine.
Fiecare acțiune generează o reacție. Învățarea și înțelegerea consecințelor fiecărui act interpretat, va conduce Sufletele aici în experimente, la cunoașterea a ceea ce este să co-creezi atunci când ești supus vălului uitării. Da, asta are un preț. Dar ce școală predă fără să încarce ceva în schimb?
Iar cele mai mari consecințe ale acțiunilor sale nebunești vin prin suferință, precum bolil de exemplu. Toate sunt fructele dizarmoniei atomice a organismului uman în sine. Disfuncțiile încep în miezul fiecărei celule, de unde începe fiecare boală.
Creatorul nu încetează niciodată să ofere toate posibilitățile pentru lucrările sale. Planul tău este întotdeauna o perfecțiune inimaginabilă. Și pentru ca nimic să nu scape de controlul natural și echilibrul forțelor și energiei din această planetă, a creat o plantă fantastică: SOARELE.  
Lumina soarelui este energia atomică a echilibrului. Lumina sa fotonică conține electricitate. Deci ea este VIAȚA pură și simplă a tuturor lucrurilor de pe Pământ.
Soarele este sursa de energie a Pământului. Poarta stelară ne conduce la alte Star Cores și centre cosmice. Este poarta către toată energia din Sursă, unde se află originea noastră divină. Prin lumina soarelui, primim echilibrul energiilor în corpurile noastre și în natură în general.
Soarele este dispozitivul natural care controlează dozele de energie atomică. Acest echilibru este necesar pentru viața pe Pământ. Iar atunci când omul, prin voința sa liberă, promovează o tulburare atomică, așa cum se descrie aici, Soarele trimite doze de energie nucleară homeapatică fiecărei ființe în echilibru, și promovează ajustarea nucleară a celulelor și, în consecință, vindecarea, în mod natural.
Poate textul de azi va face sa intelegeti de unde atata propaganda pentru a evita soarele. Cine este interesat de vindecarea naturală? Pe cine avantajează sau contravine intereselor chit? Nici măcar nu trebuie să ai o inteligență peste medie (sau media) ca să înțelegi toate astea.
Nu da puterea ta altora! Tu ești puterea în sine. Trebuie doar să știi că totul este disponibil în natură creat de cei care știu ce fac. Nicio ființă umană nu este abandonată de propriul lor noroc. Nicio ființă terestră nu trebuie să depindă de altul pentru a-și trăi viața pe cont propriu, pentru că toate resursele sunt disponibile în mod liber. Boala nu este altceva decât dizarmonie nucleară, iar leacul nu este altceva decât echilibru energetic natural. Dar o să vă certați cu Farmele Mari care au transformat sănătatea și, de ce să nu spună viața, în dividende financiare!
Deci expunere la Soare cel puțin 20-30 minute pe zi, de preferat între 10:00 și 16:00 În acest moment, razele Ultra Violet aduc energiile atomice necesare pentru a-ți echilibra miezul din fiecare celulă. Dacă corpul tău este contaminat cu chimicale și întotdeauna este, deoarece aerul, apa, mâncarea și medicamentele le dețin, ia soarele. Energia solară face ajustarea, echilibrarea radioactivității și, astfel, evitarea bolilor care devastează atât de mult omenirea în prezent.
IA SOARE!
Eu sunt Vital Frosi și misiunea mea este să clarific! "

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro