sâmbătă, 30 octombrie 2021

Cand te trezesti

 

🙎‍♀️TE TREZEȘTI DIMINEAȚĂ LA 🧏‍♀️
ora... 2..3..4..5⁉️⁉️
De câteva săptămâni, TOȚI cei care lucrează cu LUMINA și oamenii care sunt concentrați asupra evoluției lor, au probleme cu somnul, nu ne putem odihni corect.✴✴✴
De cele mai multe ori ne trezim între 2 și 4 dimineața. În această scurtă perioadă a nopții Cosmosul se deschide și mulți sunt treziți astfel încât să se poată ruga, să se conecteze cu energiile divine sau cu Ghidul lor de Lumină.✴✴✴
💖 De asemenea, experimentăm că timpul trece mai repede și acest lucru se datorează faptului că Soarele este mai activ ca niciodată.
💥 Alte simptome sunt să simțiți o energie intensă, pentru că vă ajustați materia și toate câmpurile de energie la o vibrație mai mare.
😊 Dacă vă simțiți dezorientat, este pentru că abandonați treptat viața împreună în a treia dimensiune fizică și pământească, pentru a anticipa a 4-a. dimensiune care este iubirea, percepția și intuiția.
🌸 Durerile neobișnuite din diferite părți ale corpului se datorează faptului că vă purificați și eliberați energia 3D.
🌻 Pierderea memoriei pe termen scurt se datorează faptului că ne aflăm în mai multe dimensiuni la un moment dat. Și stagnarea și avansarea fac parte din tranziție.
🌝 A fi în Acum este sistemul Lumii Noi și singurul spațiu-timp real.
🌷 O dispariție bruscă a prietenilor, a relațiilor, activităților, obiceiurilor, acest lucru se întâmplă pentru că evoluezi dincolo de ceea ce obișnuiai; întrucât Sufletul are nevoie de alte energii și medii pentru a-și continua expansiunea. Schimbarea va fi mai bună și mai pozitivă.
😐 Zilele de oboseală extremă, se întâmplă deoarece corpul tău pierde densitate și trece printr-o restructurare intensă. Prin urmare, uneori, dormitul și mâncarea devin sarcini importante pentru a crește vibrația.
😍 Nevoia de a mânca mai des se datorează simțirii simptomelor unei scăderi a zahărului. Creșterea în greutate cu incapacitatea de a-l pierde, indiferent de ceea ce faceți; Este una dintre experiențele tipice. Ai încredere că corpul tău știe ce face.
❤️ Un alt dintre cele mai frecvente simptome este să experimentezi o creștere și o cădere emoțională, de multe ori cu dorința de a , de a plânge, de a te enerva.
Vreau să pot ajuta cu această publicație persoanelă care se confruntă cu aceste simptome.
🙏 Vă recomand să utilizați frecvent prezența I AM/ EU SUNT!
Îmbrățișări, frații iubiți ai Luminii,
~ Maria lustig via : Angelica Mihaela Costea

Vedeti ca merge Inainte sau INAPOI ?

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro