duminică, 27 decembrie 2020

AVERTISMENT - VACCIN

 

Cititi si dati mai departe ! Sa analizeze toti ! Analizati si comentati ! Sa stie toti ! 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
AVERTISMENT - VACCIN
Rușii au reușit să scoată nanocipuri din vaccinul Pfizer și au publicat o schemă cu funcții! Te voi plimba prin toate în scurt timp.
Cipul este format din doar 4 procesoare și 4 tranzistoare. Semnalul prin rețeaua de 5 G intră la stânga pe INPUT. Așa te controlează ei.
Puterea se face prin căldura corpului și toate părțile sunt conectate la tensiunea respectivă. Semnalul este procesat în primul procesor cu un filtru de frecvență și tranzistor, care îl întăresc.
Semnalul crescut continuă să meargă către un alt procesor care controlează MT-2 GAIN sau cât de mult impact va avea asupra psihicului tău. Acest control este variabil și îl poate consolida sau reduce la dorință. În înregistrarea originală se spune că acea parte are, citez: ′ ′ O sumă nesfântă de câștig ”, ceea ce este foarte rău.
Diodele de silicon controlează energia electrică pe care o permit să activeze virusul în vaccinuri, după care totul trece printr-o altă fază de întărire a semnalului și filtrare a influențelor externe - astfel împiedică medicii să-ți detecteze cipul cu scanere, ascunzandu-l literalmente. TL072 este un procesor foarte scump și este utilizat în special în scopuri militare, nu îl puteți obține decat printr-un credit ipotecar sau cam așa ceva.
Comenzile BASS și TREBLE ajustează instrucțiunile pe care le poți auzi în cap, fiecare bărbat este diferit și, în funcție de faptul dacă ești femeie sau bărbat, poate solicita ajustarea frecvenței. Acesta este, de asemenea, un control FreQ de 5 G, care mișcă controlul central pentru un „impact” mai puternic în cazul în care sistemul imunitar este extrem de puternic.
Controlul VOLUM este utilizat pentru puterea generală a cipului, care este uneori sensibilă la frecvența dvs. de vibrații personale, depinde de faptul dacă vă aflați în stadiul de fericire sau generozitate sau tristețe.
OUT introduce toxinele de detoxifiere în corpul dvs. ca subproduse ale funcționării cipurilor.
Veți observa că există și control FOOTSWITCH pe grafic, acesta servește pentru a se ascunde in diferite părți ale corpului în timpul mișcării zilnice, recunoscând punctele de presopunctură pe picior.
S-au gândit la toate, dar nu au contat pe oameni buni din întreaga lume!
SUFICIENT PENTRU SMART!

Și sursa externa..
VACCINUL conține clorură de radiu cu plutoniu (elemente radioactive instabile la temperatura camerei, de aceea trebuie transportat de armata nucleara (ei nu știu ce fac!!!) în containere la - (minus) 80°C !!! In mod normal orice vaccin se păstrează între +2+4°C ! Vaccinul anti Covid nu este vaccin!!! Este vaccin numai cu numele! Acesta este radioactiv și normal că este ,,modificator genetic al cromozomilor umani, producând "boala de iradiere" totul pt. GENOCID, scăderea nr. populației globale, același scop ca primul și al doilea Război Mondial, dar în loc de gloanțe se folosește ceva foarte... ieftin:"
,,Injecția Letală" - gratuit

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro