sâmbătă, 7 ianuarie 2012

2012 Inelia Benz Eliminarea fricilor

Buna seara, dragii mei prieteni.

Postez aici, poate a n-a oara informatii si interviu cu Inelia Benz, o minunata fiinta pe care o iubesc si apreciez deosebit.

Daca doriti un termn de comparatie al experientelor universale, o fiinta omeneasca cu evolutie spirituala medie este caracterizata de varsta astrala ( intreincarnari) aproximativ de ordinul 5 pana la 15 miliarde de ani. Inelia are o varsta astrala peste 280.000 de miliarde de ani, astfel ca poate spune despre sine ca a avenit pe Pamant de la nivel de niciunde, posibil din afara Universului nostru cunoscut, pentru a experimenta calatoria luminii pe Pamant.

Va las cu bucurie cu sfaturile si energiile aduse de Inelia, pe care va rog sa le vizionati.

si va rog sa considerati foarte serios exercitiul pentru eliminarea fricilor din finalul interviului. Are rezultate foarte bune ! Succes in toate !

2012 – Venim!


Am fost intrebata de multe ori, ce vad intamplandu-se pentru noi in 2012. Si, odata cu intrarea in acest an nou, exista o incarcatura clara in aer, in legatura cu ce urmeaza sa se intample pe planeta.

Un lucru este sigur, „puterile care au fost” au activat in forta Masina Fricii si este probabil sa vedem ceva drame.

Anul Nou are doua aspecte. Unul il constituie sfarsitul vechiului si al doilea inceputul noului. Chiar daca nu este deplin aliniat solstitiului si ritmurilor naturale ale Pamantului, noul an calendaristic este incarcat pur si simplu prin aceea ca este acceptat si folosit de catre milioane de oameni, pentru a gasi incheierea anumitor lucruri si a-si stabili intentiile pentru ceea ce urmeaza

Intr-adevar, aceasta constituie o ocazie perfecta pentru noi toti, de a ne sui pe valul energiei si a intra in cicluri noi. Care este cel mai mare vis al vostru? Visati-l cu ochii deschisi, ca fiind real in 2012.

Cat priveste 2012...

M-am ocupat deja de ceva vreme de anul asta faimos si sunt optimista. Vad rolul nostru aici, pe aceasta planeta, ca fiind incununat de succes. Vad ca tranzitia catre noua realitate convenita (asta inseamna o noua paradigma) va fi usoara si eficienta.

Da, putem face tranzitia peste noapte. Dar, daca se intampla asa , putem fi siguri ca milioane de indivizi nu vor face saltul. Daca o luam incet si lucram la nivelul nostru vibrational propriu, cat si la nivelul vibrational colectiv, putem fi siguri ca mult mai multi vor putea participa la aceasta noua realitate.

Ciclurile la scara galactica sunt atat de vaste, corpurile ceresti implicate sunt atat de uriase, incat gandul ca toate se vor alinia intr-o anumita ora a unei zile, a unei luni, a unui an nu este nici logic si nici posibil. Asta, bineinteles, cu exceptia cazului in care suficient de multe fiinte umane sunt convinse ca acest lucru se va intampla. Atunci, realitatea convenita se materializeaza pentru noi toti. Dar, la nivel planetar si galactic, schimbarea se intampla deja de decenii. Si, in tot acest timp, „puterile care au fost” au fost preocupate in incercarea de a o opri. Au investit enorm de mult timp si avere in pastrarea unei realitati inrobite si faptul ca majoritatea fratilor lor trec la o paradigma a puterii asumate, ii umple de frica.

Lucrul asta nu ne priveste insa pe noi. Alegerile pe care le fac sunt numai ale lor. Calea lor, calea puterii asupra celorlalti, a tiparelor victima/agresor, calea invatarii prin suferinta, a durerii si socului, este la fel de onorabila ca si cea pe care alegem noi sa mergem.

Cele doua cai sunt insa acum incompatibile. Nu putem co-exista pe aceeasi planeta si sa avem ambele cai desfasurandu-se in paralel. Schimbarea care a avut loc la nivel energetic, mai devreme in anul care tocmai a trecut, se manifesta acum in plan fizic.

Cum putem iesi din realitatea lor? Tot ce avem de facut este sa spunem „NU” actiunilor si realitatii lor, sa ramanem neclintiti in puterea noastra, sa ne ridicam nivelul vibrational si sa inundam planeta, cu Lumina si Iubire.

Exista o fereastra in acest an, care poate fi deschisa fortat de partea cealalta. Daca asta se va intampla, nu e deloc ceva care sa ma ingrijoreze. Fereastra se numeste „trei zile de intuneric”. Pe parcursul acestei perioade, populatia va fi impartita strict intre cei care sunt inca ancorati in frica si cei care sunt centrati in inima.

Din punctul meu de vedere, daca se deschide aceasta fereastra, ea va furniza cu adevarat ocazia ca schimbarea pe care am trait-o in august (http://ascension101.com/ro/ascension-information/45-august-2011/144-spaceship-earth-and-you-are-the-captain.html), sa se manifeste la nivelul colectiv al omenirii intr-un mod mai degraba brutal. Oricum, milioane de indivizi s-au incarnat pe planeta, inepand de cateva decenii inainte si pana acum (inclusiv voi), pentru a face schimbarea cat mai plina de bucurie, mai usoara si mai datatoare de putere, pentru cat mai multi oameni este posibil. Pana la urma, tot ce se intampla pe planeta, la nivel global sau local, reprezinta o decizie colectiva. Efectul celei de A o Suta Maimute http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/1158. Consensul. Eu onorez asta, complet. Asta include si „puterile care au fost” si toate razboaiele si atrocitatile lor.

Eu insami nu sunt altceva decat o manifestare a strigatului colectiv de ajutor, pentru ridicarea nivelului vibrational al planetei. Daca eu m-am materializat sub forma unei fiinte umane, care are de indeplinit acest rol, nimic nu ne poate opri ca specie, de la materializarea celei mai minunate si demne de veneratie realitati, in care sa putem continua sa ne jucam si sa „experimentam” viata, ca specie.

Sunt cu adevarat foarte, foarte optimista. Acest an va aduce o trezire extraordinara, o crestere a puterii si abilitatilor individuale si o intoarcere la capacitatile noastre native.

Noi oamenii insemnam comunicare. Noi insemnam Iubire Divina Neconditionata, noi suntem Sursa materializata. Ce putem noi face, atunci cand ne unim, este inimaginabil de maret. Gaia a facut deja saltul in 2010… acum pur si simplu ne asteapta pe fiecare dintre noi, sa facem acelasi lucru.

Procesati-va frica legata de 2012. http://ascension101.com/en/ascension-tools/33-ascension-tools/105-fear-processing-exercise.html

Ridicati-va vibratia. Aflati despre natura, corpurile si puterea voastra. Umpleti-va corpul, imprejurimile si specia umana, cu Lumina si Iubire!

Imbratisari,

Inelia Benz
Exercitiu de procesare a fricii, de Inelia Benz pentru ascension101.com

Puteti face acest exercitiu oricand, ori de cate ori va este frica.

Pentru a avea rezultate cat mai bune, este cel mai bine sa il faceti intr-un spatiu linistit si privat si sa folositi o lista de frici pe care ati scris-o in prealabil.

Asezati-va sau intindeti-va confortabil, cu spatele drept si inchideti ochii.

Inspirati adanc si lent in abdomen, apoi expirati cat de repede puteti.

Repetati, inspirati lent si apoi expirati cat mai rapid posibil.

Si inca o data, inspirati lent si apoi expirati rapid.

Acum continuati sa respirati in ritmul vostru.

Scanati-va corpul fizic din cap si pana la picioare, pentru a gasi energia fricii.

Cautati frica. Daca nu o puteti gasi, cititi unul dintre lucrurile pe care le-ati scris pe lista si cautati din nou in intreg corpul.

Odata ce gasiti frica in corpul vostru, pur si simplu priviti-o.

Nu o analizati, doar uitati-va la ea.

Permiteti-i sa fie acolo.

Permiteti-i sa existe

Permiteti-i sa creasca si sa fie.

Poate fi un disconfort fizic, cum ar fi un carcel, o durere, o acumulare de energie, sau un gand sau amintire sau ar putea sa fie doar emotia fricii.

Doar privit-o.

Observati-o

Simtiti-o

Permiteti-i sa fie aici.

si spuneti: „frica, esti binevenita aici.”

Bine ai venit aici.

Primiti frica si permiteti-i sa creasca.

Lasati-o sa se faca mai mare si mai mare.

Permiteti-i sa creasca si sa creasca… cat de mare se poate face.

Lasati-o sa fie cat de mare poate ea sa fie.

Permiteti-i sa se exprime in fata voastra.

Dar nu analizati.

Permiteti, pur si simplu, orice apare

Fie ca e vorba despre cuvinte, ganduri, amintiri,

Urmariti-o daca se schimba in alta emotie sau daca isi schimba locul in corpul vostru.

Orice ar face, primiti-i noua forma de exprimare. „Esti binevenit aici, gandule…esti binevenita aici, emotie, sunteti binevenite cuvinte, amintiri, esti binevenita aici, frica.”

Esti binevenita aici.

Priviti-o. Obesrvati-o.

Acum, permiteti-va sa va apropiati si sa imbratisati frica, in orice forma de exprimare si-a ales.

Dat-i lumina si iubire si dati-i voie sa existe.

Multumiti-i pentru orice fel de lucrare a avut cu voi, pentru ca a fost cu voi atat de multa vreme.

Acum, eliberati-o in Unime. Dati-i voie sa se intoarca libera la Sursa.

Respirati adanc.

Atunci cand inspirati, inspirati lumina si iubire. Si atunci cand expirati, permiteti luminii si iubirii sa mearga in spatiul ocupat inainte de frica si sa il umple.

Respirati acum profund si lent.

Inspirati lumina si iubire si atunci cand expirati, permiteti-i Luminii si Iubirii sa se extinda prin intre corpul vostru si in afara in spatiul care va inconjoara.

Acum, scanati-va corpul din talpi si pana in crestetul capului si vedeti daca a mai ramas frica. Daca a mai ramas, repetati exercitiul imediat. Daca nu, puteti sa va folositi lista pentru a repeta exercitiul sau sa il incheiati acum, deschizandu-va ochii si intinzadu-va bine.

Repetati exercitiul zilnic, pana cand nu mai exista frica in viata voastra..

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro