luni, 18 ianuarie 2010

Sfaturi pentru inaltare usoara in cartea CERCURILE GRATIEI de Ronna Herman, autoare a noua carti cu chanellinguri de la Arhanghelul Mihail

 

Stiati ca avem un mecanism de curatare, inclus în sistemul nostru nervos, care îndeparteaza stresul, tensiunile si durerea? Cercurile gratiei este o meditatie simpla si activa, care te ajuta sa eliberezi tensiunea interna si sa-ti reenergizezi corpul cu energie universala noua, ori de câte ori este nevoie. Îngrijirea si repararea aurei sunt vitale pentru sanatate fizica! Învatati cum sa va reconectati, în mod constient, la Sinele vostru constient. Învatati ce înseamna pre-Înaltarea, cum sa identificati blocajele eterice si care este localizarea reala a Valului Iertarii.

************ ********* **
IATA SI UN CITAT DIN CARTE: 
"Nu va descurajati, când va comparati cu altii. Inaltarea voastra este un proces interior personal, influentat de ce se intâmpla in exterior – si nu invers!
Ca sa va reprezentati diagrama propriului progres spiritual, puneti-va aceste intrebari:

Sunt fericit?
Imi place viata pe care o duc?
Ma simt bine in locul in care traiesc?
Primesc iubire si sprijin in relatiile mele?

Sau intrebati-va doar atât: Sunt nerabdator sa ma scol in fiecare dimineata?

Daca la oricare dintre aceste intrebari raspunsul este nu, atunci va rugam sa va opriti si sa analizati ce anume va face nefericiti, fiindca acolo va trebui sa faceti schimbari.
Cum sa va rezolvati problemele? Purificându-va!
In fiecare viata veniti cu toate darurile si talentele de care aveti nevoie pentru a reusi in viata respectiva, cu conditia sa fiti suficient de deschisi pentru a accesa informatiile.
Cum sa va creati viitorul pe care il doriti si de care aveti nevoie? Purificându-va! Nu puteti sa va exercitati vointa si sa va creati uneltele spirituale necesare, daca vehiculul vostru, intâia voastra unealta, este saturat cu deseuri si continua sa functioneze in gol. Cum sa va mentineti pe creasta procesului de inaltare si sa va avântati dincolo de ea? Purificându-va! Ca sa absoarba si sa asimileze energiile superioare, vehiculul vostru trebuie sa vibreze la o frecventa suficient de inalta, pentru a atinge acea nota noua din armoniile ceresti. Este singurul motiv pentru care unii vor face mutatia, iar altii nu.
Da, purificati-va si acordati-va instrumentul, dragii nostri – iata raspunsul pentru oricare dintre problemele voastre. In aceasta zona a liberului arbitru, trebuie sa va luati raspunderea pentru inaltare! Cu alte cuvinte, daca nu aveti nicio practica zilnica si daca nu sunteti constienti ca mâncând, bând, facând exercitiu fizic si dormind, actionati pentru binele corpului vostru, atunci va veti impotmoli. In jurul sau inauntrul vostru nu se va intâmpla nimic pozitiv, daca nu sunteti deschisi si nu v-ati hotarât sa cautati si sa puneti in practica schimbari pozitive in vietile voastre.
Urmariti aceasta idee?
Speram ca da, fiindca este cea mai importanta unealta de care dispuneti – propria voastra vointa!
Daca inca mai cautati pe cineva care sa va poarte de grija, care sa ia vina asupra sa, care sa vina sa va salveze, atunci veti astepta mult si bine. Daca incepeti sa faceti schimbari pozitive, la oricare nivel, veti vedea cum Spiritul va copleseste cu slavitul sau sprijin! Toate isi accelereaza cadenta, iar ultimul sfert al mutatiei(din perioada de 25 ani) va trece foarte repede. Sarcina voastra este sa incetiniti si sa va simplificati viata, sa invatati sa va relaxati si sa nu reactionati!
Trebuie sa va stabiliti propria cadenta interioara si sa fiti foarte atenti câta energie cheltuiti, ca sa nu „va mistuie“ frecventele tot mai inalte, care isi exercita influenta asupra voastra si asupra planetei.
Vorbim aici despre gestiunea energiei.
In acest mesaj, va propunem noi reguli de viata – Odihna, Deblocare si Reincarcare!
Daca nu dati atentie semnalelor pe care vi le trimite corpul si nu aplicati in vietile voastre cele trei noi reguli, va va fi tot mai greu sa va suportati densitatea eterica.
In urmatorii cinci ani, nivelurile voastre de energie vor fi foarte mult influentate de intensificarea energiilor cosmice absorbite de planeta voastra. Cu cât energiile sunt mai inalte si mai rafinate, cu atât mai grea si mai densa va deveni semnatura vechii voastre energii. De aceea, in acesti ultimi zece ani, v-am iesit in intâmpinare cu meditatia de purificare, a Cercului Gratiei, ca sa va invatam cum sa va purificati corpurile, pentru a va putea inalta fara suferinta si plini de Gratie(vezi cartea Cercurile Gratiei).
Trebuie sa va schimbati prioritatile, dragii nostri. Drama din jurul vostru devine tot mai intensa, facând sa creasca fluxul haosului exterior. Daca va lasati coplesiti, veti claca si va veti face tandari. Daca hotarâti pâna unde si cât de repede puteti alerga in fiecare zi, frâele vietilor voastre nu va vor scapa din mâini.
Invatati sa spuneti nu, invatati sa va delegati sarcinile, invatati sa jonglati cu obligatiile si cu scadentele.
Invatati când sa va puneti lacat la gura si mai bine asistati la drama ca martor, decât sa va implicati energetic in ea!
Invatati sa va intrebati cu regularitate corpul, ca si cum i-ati da de completat un formular: De ce ai nevoie? De apa? De mâncare? De odihna? De exercitiu fizic?
Da, corpul vostru are o constienta distincta de cea pe care o are mintea. Cu cât aveti mai multa grija de corpul vostru, tratându-l ca pe un prieten drag, cu atât veti primi mai mult sprijin din partea sa!"

Cercurile Gratiei este o modalitate minunata pentru a avea grija de corpul vostru de Lumina si pentru a crea viitorul luminos si fericit pe care-l meritati. Acum este timpul sa renuntati la densitatea voastra tridimensionala si sa va extindeti în energiile înalte ale mileniului al III–lea, ale anului 2012 si dincolo de el.

Un comentariu:

Anonim spunea...

You have a really wonderful blog and I enjoy the pictures you have presented. They caused me to feel some type of inner peace. I would greatly appreciate it if you stopped by my health blog. The site is http://healthy-nutrition-facts.blogspot.com/ Have a wonderful day and stay healthy!

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro