vineri, 22 septembrie 2023

Energia copacilor divini

 


­čî│­čî│✨­čî│­čî│ ENERGIA COPACILOR.
­čî│✨­čî│ Energia pe care o eman─â copacii, la fel ca a noastr─â, este invizibil─â pentru ochiul fizic, este ceea ce numim, aura, foarte sensibil perceptibil─â.
Este bine cunoscut faptul c─â, exist─â mul╚Ťi oameni capabili s─â capteze vibra╚Ťiile copacilor ╚Öi s─â ii asculte ├«n timp ce comunic─â cu ei. Copacul la fel ca si oamenii, emite constant vibratii energetice si sunt perfect asimilabile de catre om, pot fi absorbite si putem beneficia de efectele lor.
„Ceea ce oamenii, care traiesc la ora╚Ö, nu ├«n╚Ťeleg, este c─â r─âd─âcinile tuturor copacilor sunt ├«mpletite. C├ónd un copac maiestuos este dobor├ót, o stea din cer cade.”
Exist─â mituri, care spun cum, la ├«nceputul lumii, Cerul ╚Öi P─âm├óntul comunicau ├«ntre ele prin copaci. Era o leg─âtur─â ├«ntre zei ╚Öi oameni, ├«ntre o er─â veche ╚Öi una nou─â, o con╚Ötiin╚Ť─â veche ╚Öi una nou─â ...
Arborii templului sunt cunoscu╚Ťi ├«n toate tradi╚Ťiile.... indiferent de originea, rasa sau sistemul nostru de credin╚Ťe....
Nu este u╚Öor s─â te deschizi pentru a comunica cu alte fiin╚Ťe vii sau cu elementalii, care tr─âiesc ├«n copaci. Dar, este o oportunitate de a ne cre╚Öte sensibilitatea spiritual─â. Acest lucru, este necesar pentru bun─âstarea naturii ╚Öi pentru a ne ├«mbun─ât─â╚Ťi supravie╚Ťuirea, ast─âzi amenin╚Ťat─â de criza ecologic─â pe care am provocat-o...-Angel R.

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro