duminică, 6 august 2023

Lucrare divina cu fiintele noastre

 

 
“Simțiți că picați de somn în mijlocul zilei, că aveți căderi masive de energie, blocaje ale memoriei, treceri bruște de la panică, anxietate, tristețe la bucurie și sentimentul că totul va fi bine?
Aveți momente de furie cumplită, greu de controlat?
Momente când creierul refuză să mai lucreze?
Momente când nu puteți respira bine? Amețiți, simțiți greață, lipsa foamei alternată cu stări cumplite de foame? Nevoia bruscă de dulciuri? Sete cumplită?
Nevoia de a urina des, crampe abdominale, etc.?
Tot mai multă lume a stat sau stă la pat cu viroze.
E o formă mai brutală a corpului de a elimina toxinele și de a forța persoana în cauză să se oprească din fuga zilnică, nebunească pentru a-i da timp să se refacă și să integreze efectele procesului de transformare.
Mentalul se opune schimbării. Ego-ul nu vrea să accepte decât ceea ce el numește "logic".
Auzim des "Lasă-mă cu prostiile astea!"
Dar nu vă speriați!
Totul face parte din procesul de curățire a corpului, de recalibrare și de eliminare a toxicității din corpul 3d, de transformare ca noi ființe care vor putea, în sfârșit, să își acceseze funcții latente din structura ADN.
Am fost în mod voit limitați până acum.
Nimic nu mai poate împiedica transformările: nici un fel de substanță ingerată sau injectată, nici un program de spălare a creierului, nimic.
Vrem - nu vrem, credem - nu credem în transformările masive ce au loc pentru a trece în dimensiuni de vibrații mai înalte, toți suntem supuși acestora.
Zilele acestea au loc explozii solare masive, câmpul electromagnetic al Pământului fiind în mod semnificativ afectat.
Noi simțim în mod direct impactul acestor fenomene.
Să ne păstrăm calmul, să încercăm să dormim cât mai mult, să consumăm alimente sănătoase, fructe și legume neprocesate, să bem multă apă pentru a ajuta la eliminarea toxinelor din corp, să petrecem timp în natură și cu oameni autentici. “

Sursa: Emanuela Laura Grigoriu

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro