miercuri, 16 decembrie 2020

Schimbarile intre 14 si 21 12 2020

 


ZIUA UNU/UNA ENERGETICĂ : SCHIMBAREA : 14.12.2020
ZIUA A DOUA ENERGETICĂ : SÂNYON : 15.12.2020
ZIUA A TREIA ENERGETICĂ : SÂMEDRU : 16.12.2020
ZIUA A PATRA ENERGETICĂ : SÂNGEORZ : 17.12.2020
ZIUA A CINCEA ENERGETICĂ : PURIFUCAREA : 18.12.2020
ZIUA A ȘASEA ENERGETICĂ : SÂNBĂDILUS : 19.12.2020
ZIUA A SAPTEA ENERGETICĂ : ZIU DEVAN : 20.12.2020
REMEMORAREA CREAȚIUNII NOAPTEA DE 21 SPRE 22.12.2020 ora 04:19:00 BOREAL
ZIUA UNU/UNA ENERGETICĂ : SCHIMBAREA : 14.12.2020
PREÎNTÂMPINAREA / ÎNMAGAZINAREA TRECUTULUI
Modificare a formei , a aspectului , a structurii , a conținutului unui an calendaristic în viața personală . Prevenirea personală pentru noul început . În această zi așezăm toate gândurile , cuvintele și faptele din acest an , într-o magazie a trecutului , acționând de acum pe noua energie , informație , ciclic . Elementul este pământ , deci ne întoarcem la rădăcina străbună / primordială , adică sensul și scopul întrupării noastre pe pământ .
ZIUA A DOUA ENERGETICĂ : SÂNYON : 15.12.2020
Această zii energetică o dedicăm propriei persoane . Este Locuința , reședința , sediul minții inconștiente . Elementul apă acordă adaptarea energiei apei și forțele magnetice , supraveghează instinctele noastre . Reprezintă locul în care se solidifică sentimentul unei ființe umane ca entitate individuală . A venit timpul să identificăm în această zi impulsul predominant de a căuta plăcerile personale oferite de simțuri , acesta este nivelul în care simțirea „Eu” se identifică cu plăcerea senzațiilor . Evaluăm și îmbunătățim memoria și simțirea pentru noul ce l-am pregătit în ziua anterioară .
ZIUA A TREIA ENERGETICĂ : SÂMEDRU : 16.12.2020
Lucrăm cu focul referindu-ne la intensitatea pranei (energie) la acest nivel . În această zi lucrăm să stabilim forme mai înțelepte ale Ego-ului nostru , pe focul interior , energia Soarelui , conducerea , influența hipnotică , vanitatea , mândria și violența . Este dobândirea identității în lume , puterea personală , recunoașterea și faima .
Va trebui să ardem pe cât putem din egoul nostru ameliorând starea .
ZIUA A PATRA ENERGETICĂ : SÂNGEORZ : 17.12.2020
Acesta este centrul neatins doar aici sunetul cosmic se aude . Este legat de elementul Aer și Inimă , oferind iubire necondiționată , lipsă de sine , smerenie , afecțiune și emoții transpersonale . Este sediul armoniei , al tendințelor bune , al toleranței , al sfințeniei , al echilibrului și al compasiunii . La acest nivel , nu mai există un atașament față de securitate , plăceri lumești , onoruri sau statut social , întrucât forța motivatoare este Dragostea/Iubirea . Dragostea necondiționată răsare din energia inimii tale . Aici lucram pentru a face cunoscută speranța , cum vindecăm prin noi oferind altora cu nevoi din inima și cunoașterea noastra , vindecarea anxietăți , dorul , imparțialitate , aroganță , incompetență , discriminare , sfidare , poftă , fraudă , indecizie și pocăință . În această zi găsim aici sediul acestor emoții , dar elementul Aer este , de fapt , agentul activator al acestor tendințe mentale . Pe viitor țelul este să invățăm a domina respirația si intenția .
ZIUA A CINCEA ENERGETICĂ : PURIFUCAREA : 18.12.2020
denumită „centrul de purificare” aduce calitatea sa de purificare și armonizare a energiilor polare . Se potrivește elementului Eter și energiilor spațiului și timpului . Dă inteligență rapidă și profundă , cea mai înaltă viziune estetică și simbolică , intuiție spirituală . Este centrul purității , armoniei , păcii , idealurilor superioare , rafinamentului și înălțării . Aici lucrăm pe cuptorul în care toate experiențele bune și rele sunt transformate în puritate și binecuvântare . Totul devine bucurie , fericire . Suntem in sfera de Lumină „ Nu contează ce ți se întâmplă , ci ceea ce faci cu ceea ce ți se întâmplă .”
ZIUA A ȘASEA ENERGETICĂ : SÂNBĂDILUS : 19.12.2020
„Ochiul divin”„Ochiul Cunoașterii” , deoarece este poarta prin care aspiranții spirituali primesc revelații și perspective asupra naturii Realității . Mintea cosmică și intelectul (puteri psihice paranormale) , care includ clarviziune și telepatie . Această zi este centrul de control și comandă , scaunul intelectului , centrul „luminii Sinelui” (conștiința exprimată ca lumină pură) și centrul înțelepciunii , discriminării , cunoașterii directe , percepției extrasenzoriale , precogniție , clarviziune , experiențe din afara corpului și viziuni mistice . În această zi putem trezi semnificația și semnificația simbolurilor care pâlpâie în percepție , iar nepriceperea minții individuale este dispersată . Este centrul de comandă, ceea ce înseamnă că cei care o trezesc au control asupra gândurilor , emoțiilor și pranei . Reprezintă un nivel ridicat de conștientizare , nivelul în care vestigiile imperfecțiunii sunt arse . Aici stă „sabia discriminării” cu care putem smulge toate vălurile iluziei și identificării false . De aceea este cunoscută și sub denumirea de „arderea centrului karmei” . Reprezintă nivelul de conștientizare în care începem să realizăm esența din spatele tuturor lucrurilor vizibile . Când mintea devine la fel de clară ca un diamant , ea reflectă propria Sursă , Sufletul/Sinele , ca Conștiința Martorului . Devenim martorul nemuritor al tuturor evenimentelor , inclusiv al minții și corpului nostru . Devenim observatorii jocului vieții .
ZIUA A ȘAPTEA ENERGETICĂ : ZIU DEVAN : 20.12.2020
Este un portal către Unitatea , Realitatea Supremă , reprezintă ”Întregul” al tuturor energiilor ființei umane , transcendență , androginul . Reprezintă punctul culminant Spiritualitatea , uniunea cu energia ce curge din și în Divin .
Cand ziua a șaptea intră la apus ... începem
REMEMORAREA CREAȚIUNII
Anul Getic/Dacic începe la 1 gerar , ce corespunde anual , aproximativ , datei de 19/23 decembrie în calendarul gregorian şi reprezintă solstiţiul de iarnă , noaptea cea mai lungă din an . În acest an , solstițiul de iarnă are loc în noaptea de 21-22 decembrie . Ziua va avea doar 7 ore și 50 minute , în timp ce noaptea va avea 16 ore și 10 minute , iar punctul culminant 22 decembrie 04:19 Boreal . Acesta este Începutul anului getic/dacic ȘI al UniVersului , odată cu noaptea cea mai lungă din an , simbolizează rememorarea Creaţiei Lumii din Haos , din Întuneric , ieșită în Lumina prin Atitudinea Gândului Primordial /Solarian . Denumirea sărbătorii celei mai importante din anotimpul iernii , Crăciun , în limba strămoşilor noştri este Creaţiune , pentru că atunci a fost creată lumea . Strămoşii noştri sărbătoreau astfel Începutul Lumii , Universului şi Vieţii .
Scris 14.12.2020

Cautati link Daniel Mihai
 a fost în direct.

0:49 / 13:44

0:45 / 13:44

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro