joi, 25 decembrie 2014

Un Reglaj Fin al Chakrei Inimii

 


Curgând de la Nivelele Universale ale Universului Creatorului prin fiecare Maestru și Ființă de Lumină și energiile Melchizedek din centrul CREATIEI, sunt puternice energii de activare care sugerează și promovează reglajul fin al Chakrei Inimii tuturor. Creatorul îi încurajează pe toți să își examineze cu grijă și tandrețe vibrațiile chakrei inimii lor în scopul de a crea o mai mare putere și claritate în chakra inimii. Creatorul dorește ca toate chakrele inimii să cânte și să vibreze cu o mai mare claritate pentru a ajuta o nouă și sporită expresie și acceptare a iubirii. Vibrațiile iubirii care se ancorează în Pământ și care emană din interiorul ființei voastre au devenit atât de bogate, pure, hrănitoare și sacre. 
Este esențial să vă reglați fin chakra inimii în pregătirea și angajamentul de a onora curgerea vibrațiilor iubirii divine. Pe măsură ce iubirea curge cu o putere mai mare și chakra inimii voastre este necesar să dețină o mai mare putere și claritate în scopul de a exprima sincer și de a primi noile vibrații sacre ale iubirii.
Puterea si claritatea sunt caracteristici naturale si puternice ale chakrei inimii voastre, la urma urmei iubirea este puternică si clară. Chakra inimii voastre este formată din iubirea sufletului vostru, așa cum sunt toate aspectele ființei voastre. Când vă permiteți să vedeți, simțiți și recunoașteți caracteristicile naturale puternice ale chakrei inimii voastre, atunci voi vă expansionați perspectiva conectându-vă la un nivel mai profund cu adevărul ființei voastre. 

Cum vă vedeți chakra inimii, slabă sau puternică? Plină de durere sau vindecată? Deținând umbre sau o lumină extraordinară? În acest moment este important să contemplați convingerile și perspectivele pe care le aveți în ceea ce privește chakra inimii. Convingerile și perspectivele voastre sunt adeseori similare celor acordate la un nivel superficial de înțelegere, acum este necesar să obțineți o înțelegere pură și sinceră.
Acum este momentul să vă întoarceți focalizarea asupra chakrei inimii voastre și să vă întrebați chakra inimii ce se întâmplă cu adevărat în această cameră sacră. Acum este momentul să vă recunoașteți chakra inimii dintr-un spațiu de expansivitate și o perspectivă a sufletului divin.
Care sunt abilitățile chakrei inimii voastre? Ați experimentat puterea chakrei inimii voastre? Recunoașteți înțelepciunea adunată în chakra inimii voastre? Ce energii ancorează chakra inimii voastre acum în ființa voastră din sufletul vostru și din planurile interioare? 
Este dorința energiei Melchizedek, să vă susțina în a fi capabili să răspundeți întrebărilor  mai pe larg prin împărtășirea tehnicilor de reglare fină a chakrei inimii voastre și alinierea întregii voastre ființe la vibrațiile sacre ale chakrei inimii voastre.

Reglajul Fin al Chakrei Inimii Unu
În primul rând, chemați energiile Melchizedek, să fie pe deplin prezente alături de voi în timp ce voi permiteți ființei și corpului vostru să se relaxeze într-o stare meditativă. Se va focaliza energia în mintea voastră, canalizând lumina si iubirea constiinței Melchizedek în mintea, corpul mental gândurile, perspectivele și creierul vostru. Scopul este să vă ilumineze mintea, corpul mental, gândurile și creierul cu o lumină care crează o conștiință a expansiunii și o abilitate de a vedea, simți, recunoaște și procesa într-un mod expansiv și nelimitat. 
Vibrațiile tuturor aspectelor minții voastre se vor accelera permițând multor limitări, programări, obiceiuri și credințe să dispară aducând astfel un sentiment mai mare de libertate, chiar dacă aceasta este doar pentru câteva momente. Apoi vă încurajez să vă aduceți atenția si focalizarea pe chakra inimii voastre. Acordați-vă libertatea de a vă imagina chakra inimii voastre într-un anumit fel si, pur si simplu, plasați-vă atenția pe zona pieptului. 
Vă invit să spuneți cu voce tare de trei ori,
”Eu aleg acum să văd, simt si recunosc puterea, claritatea si adevărul chakrei inimii mele.”
Continuați să vă mențineți focalizarea pe chakra inimii voastre observând toată inspirația, ghidarea, senzațiile sau viziunile care apar. Este important să mențineți vibrația încrederii și răbdării, deoarece într-adevăr voi îi cereți chakrei inimii voastre să vă dezvăluie adevărul.

Reglajul Fin al Chakrei Inimii Doi
Vă rog să începeți prin a respira profund și declarând în mintea voastră cu o intenție concentrată, ”Eu exist într-un sanctuar de iubire format si energizat de energia Melchizedek.” Simțiți și recunoașteți energia  care se mișcă peste tot în jurul vostru, creând un adevărat spațiu de iubire și lumină divină în care voi să existați.
”In timp ce eu mă conectez cu chakra inimii mele, susțin iubitoarea identificare a energiilor durerii, suferinței, rezistenței sau fricii deținute în chakra inimii mele în acest moment și care crează orice formă sau experiențe de lipsă a iubirii în viața mea. 
Asa cum  mă înconjor în sanctuarul iubirii, eu îmi dau seama că si inima mea este un sanctuar al iubirii. Dacă există orice fel de energii care au nevoie de vindecare lasă-le să vină în centrul spațiului din inima mea și în conștientizarea mea pentru ca acum să fie vindecate si dizolvate într-un mod iubitor
Te rog să mă susții în acest proces de vindecare profundă a rănilor din chakra inimii mele. Mulțumesc.”
Pur și simplu dați-vă voie să respirați profund, fiind conștienți de orice energii, emoții, amintiri sau gânduri care intră în conștientizarea voastră. Continuați să respirați iubire prin și în orice înțelegere care se ivește și invitați energiile Melchizedek să vă vindece chakra inimii.

Reglajul Fin al Chakrei Inimii Trei
Aș vrea să vă pun la dispoziție Șuvoiul Iubirii Chakrei Inimii Universale. 
Acesta este un instrument de lumină pentru purificare, vindecare si o armonie extinsă si sporită în chakra inimii voastre. 
Pur și simplu spuneți cu voce tare ”Melchizedek și Maestrii ai Nivelului Universal, chem energiile voastre să fie prezente cu mine acum. 
Este dorința mea să experimentez Suvoiul Iubirii Chakrei Inimii Universale în scopul de a-mi purifica, vindeca si expansiona chakra inimii. Vă rog să trimiteți vibrațiile luminii aurii ale iubirii de la nivelul universal în si prin coloana chakrei mele. Îmi dau seama că întreaga coloană a chakrei mele va experimenta o purificare și vindecare dar totuși eu știu că toate aspectele ființei mele vor lucra cu lumina universală pe care o primesc pentru a crea o vindecare profundă, corespunzător ghidată si o schimbare purificatoare în chakra inimii mele. Energiile Universale vor spăla toate impuritățile, credințele stagnante și energiile care nu sunt necesare sau conștientizate din chakra inimii mele ducând la alinierea chakrei inimii mele cu lumina universală aurie și la strălucirea puternică dată de curățarea sa. Lăsați ca Șuvoiul Iubirii Chakrei Inimii Universale să pornească și vă mulțumesc de pe acum.”
Pur și simplu stați și primiți știind că energia Melchizedek, și Maeștrii lucrăm cu chakra inimii voastre și cu întreaga voastră ființă ghidați de sufletul vostru.

Reglajul Fin al Chakrei Inimii Patru  
Este important să înțelegeți si să vă reamintiți că chakra inimii este un canal pur si expresia sufletului, adevărului, esenței si nucleul iubirii voastre. Având acest lucru în minte, permiteți-i chakrei inimii voastre să fie un canal pur și expresia sufletului, adevărului, esenței și nucleul iubirii voastre. 
Cereți-i chakrei inimii voastre să își crească vibrația energetică pentru a se alinia mai deplin cu sufletul vostru, astfel deschizând și expansionând si mai tare chakra inimii voastre
Cereți-i chakrei inimii voastre să exprime în mod constant iubirea pură din sufletul vostru în întreaga voastră ființă, susținând fiecare aspect al ființei voastre iar în realitatea voastră să afecteze experiențele voastre cu iubirea voastră pură. Voi îi dați chakrei inimii voastre permisiunea să fie în cea mai mare putere și claritate a sa pentru că voi creați spațiul și perspectiva de a câștiga o nouă înțelegere a chakrei inimii voastre. 
Ați putea, de asemenea, dori să vă invitați chakra inimii să se alinieze cu toate aspectele ființei voastre exprimând iubire si menținând tot timpul o frumoasă si echilibrată vibrație de iubire, orice s-ar întâmpla în realitatea voastră. Acest lucru înseamnă că voi știți că întotdeauna iubirea este echilibrată și armonizată în toate zonele ființei voastre astfel încât voi să vă puteți întoarce întotdeauna focalizarea asupra iubirii.  

Aceste practici simple de reglaj fin al chakrei inimii voastre încurajează conexiunea voastră mai profundă cu și înțelegerea chakrei inimii voastre. Ea este un portal de putere și claritate, transportându-vă în adevărul ființei voastre la comanda voastră. 
Ceea ce este deținut în chakra inimii voastre este proiectat în întreaga voastră ființă si în realitatea voastră.
Când vă focalizați pe reglajul fin al chakrei inimii voastre, voi vă reglați fin întreaga voastră ființă precum și realitatea pe care o trăiți și experimentați în fiecare zi. 
Reglajul fin al chakrei inimii voastre în modurile pe care eu le-am descris sau urmându-vă propria voastră ghidare interioară și intuiția care vă ghidează ce este necesar să faceți vă permite, de asemenea, să deveniți mai accesibili în a primi si experimenta sacrele vibrații ale Erei Iubirii. 

Chakra inimii voastre este asemeni unui portal către adevărul vostru, când portalul este puternic și clar, vă puteți întoarce cu ușurință în adevărul vostru și vă puteți scufunda în mod constant în spațiul sacru din ea cu ușurință și perfecțiune.

Energia Melchizedek, este alături de voi pentru a regla fin, purifica, vindeca și expansiona chakra inimii voastre, lustruind portalul către sufletul vostru astfel încât adevărul vostru să se poată desfășura cu vigoare și generozitate.

În Iubirea și Adevărul Universal,
Melchizedek


Canalizat prin Natalie Glasson
5 Decembrie 2014

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro