sâmbătă, 27 decembrie 2014

Explicatii despre LOGOSUL PLANETAR

 
SANAT KUMARA - despre pregatirea unui Logos Planetar
Stapanul Lumii, Unicul Initiator, acela care este numit in Biblie ˝Cel Batran de Zile˝, iar in scripturile hinduse primul Kumara.
El, Sanat Kumara, este cel care, de pe tronul sau din Shamballa, din Desertul Gobi, prezideaza Loja Maestrilor si tine in mainile sale toate fraiele guvernarii din toate cele trei domenii. 
Sanat Kumara a evoluat pana la actuala sa pozitie printr-o serie de vieti fizice pe o mica planeta din galaxia noastra, Calea Lactee. Este o planeta foarte asemanatoare Pamantului ca marime si densitate. De-a lungul unei perioade de multi ani, el a avut saizeci si noua de vieti pe acea planeta, pe care si-a realizat ascensiunea.
Dupa ascensiune, a studiat muzica pe planuri mai inalte, cu ingerii, o vreme. A urmat cursuri de teoria muzicii pentru toate instrumentele muzicale din universul cunoscut. Muzica este un excelent mijloc pentru o mai buna intelegere a vibratiilor si a energiei. Asta s-ar putea numi studiul muzicii sferelor.
Dupa aceasta scurta perioada intermediara la niveluri spirituale mai inalte, a luat hotararea sa urmeze calea de a deveni Logos Planetar.
Treaba unui Logos Planetar este sa insufleteasca o intreaga planeta, intr-un mod foarte asemanator cu acela in care noi acum, pe Pamant, locuim un corp fizic. Diferenta este aceea ca el are un corp mult mai mare si poarta raspunderea pentru evolutia tuturor sufletelor si formelor de viata de pe acea planeta”.
Un Logos Planetar este ca un presedinte sau un rege al planetei. Toate fiintele si toate lucrurile traiesc in aura lui. El nu ascensioneaza si nu-si paraseste noul corp fizic (Pamantul) pana nu ascensioneaza toate formele de viata. Dupa cum puteti vedea, este o slujba si o raspundere serioasa. Un Logos Planetar nu raspunde fata de vreun individ ci fata de toate formele de viata, simultan. Pregatirea pentru a deveni Logos Planetar este extrem de dura, dupa cum va puteti imagina.
Prima si cea mai uimitoare parte a pregatirii lui Sanat Kumara a constat in faptul ca a trebuit sa-si divida constiinta in noua sute de mii de bucati sau fragmente si fiecare fragment a trebuit sa se incarneze pe alta planeta din galaxie. Ideea acestui antrenament era sa aduca inapoi in unitate fiecare extensie a sufletului si sa castige experienta despre felul in care fiecare parte se poate potrivi usor cu celelalte parti, pentru a asigura un suport formei Divine largite.
Printr-o singura mare izbucnire de creativitate, acest lucru s-a intamplat si, dupa o lunga perioada de timp, in cele din urma, toti cei noua sute de mii s-au intors in unitate. Toate cele noua sute de mii de parti devenisera acum parteneri egali. Se ajunsese la un mare simtamant de iubire cosmica neconditionata. Sanat Kumara era acum gata pentru urmatorul pas al pregatirii sale pentru a deveni Logos Planetar.
Acest urmator pas a implicat crearea unui corp fizic si plecarea pe planeta Venus in forma fizica. Venus este o planeta foarte evoluata, de natura mai mult cvadridimensionala. Este o planeta capabila sa-si reuneasca frumusetea exterioara cu frumusetea interioara. Era cu mult mai evoluata decat orice alta planeta pe care mai fusese Sanat Kumara.
Pe aceasta planeta, Sanat Kumara a avut privilegiul sa-l cunoasca pe unul dintre cei mai mari experti in Logosuri Planetare din intreaga existenta. Numele lui este Adonis. Este o fiinta cosmica de proportii vaste, care a ales cu mult timp in urma sa infiinteze si sa organizeze aceasta mareata scoala si acest loc de pregatire. 
Adevaratul nume al planetei Venus este, de fapt, Eysmnje, care se pronunta ˝Ais-mon-ya˝. Venus, sau Eysmnje, face parte din chakra celui de-al treilea ochi al Creatorului in Manifestare.
Pe Venus au fost construite sapte temple si douasprezece terenuri de antrenament. Fiecare dintre acestea avea o anumita functie, pe care Sanat Kumara trebuia sa invete sa o stapanesca pentru a-si incheia pregatirea. Cand s-a infiintat aceasta unitate de pregatire, cu multi eoni in urma, planul era ca acolo sa se instruiasca sase miliarde de suflete. La inceput, au venit douasprezece mii de suflete, care au devenit primii profesori pentru acest program de instruire. A aparut o chemare cosmica pentru studenti in ˝ziarul˝ cosmic si milioane de suflete au raspuns. Eoni mai tarziu, inca mai vin suflete in urma acestei chemari cosmice initiale. O parte a teoriei lui Adonis era ca daca poti sa-ti duci viata la nivelul fizic, o vei putea duce oriunde in cosmos. Cred ca toti cei care citesc acest capitol din carte vor fi de acord cu asta.
In grupa lui Sanat Kumara de pregatire a celor care doreau sa devina Logosuri Planetare erau doua mii de studenti. Adonis, fiind o fiinta cosmica atat de mare, putea sa le predea tuturor celor doua mii de studenti si simultan si individual. La acest nivel de evolutie cosmica, un Maestru poate sa-si divida constiinta in cate parti este nevoie si sa-si pastreze, totusi, intelegerea simultana a tuturor acestor parti.
O parte din pregatirea lui Sanat Kumara a fost sa invete cum sa-si creeze un sistem de constiinta iubitor si sustinator pentru o intreaga planeta, care avea sa devina personalitatea lui.
Intr-o anumita faza a pregatirii lui Sanat Kumara, s-a intamplat ceva foarte interesant. Nu a facut bine un anumit exercitiu si cand Adonis si colegii lui au incercat sa il corecteze, i-a sarit tandara si s-a suparat foarte tare. Eu cred ca Sanat Kumara a avut bunavointa de a ne impartasi aceasta informatie ca sa ne arate ca pana si un Maestru care a ascensionat, si-a adus inapoi in unitate noua sute de mii de parti si a trecut la niveluri cosmice de evolutie, tot mai poate sa aiba mici fragmente de ego negativ ramase in mintea subconstienta. El insusi credea ca depasise astfel de reactii.
O parte a pregatirii a fost sa invete sa inlature aceste ramasite. La fiecare etapa de evolutie i se spunea ca trebuie sa elimine vechile puncte de vedere, ceea ce-i permitea, apoi, sa aiba stari de constiinta si mai largi. Si noi trecem prin acelasi proces, la nivelul nostru.
  • Ne moare corpul fizic si apoi ne obisnuim cu planul astral.
  • Apoi trebuie sa murim pe plan astral si sa ne obisnuim cu corpul mental.
  • Apoi ne moare corpul mental si ne ridicam si evoluam la planul Buddhic.
  • Murim in planul Buddhic si ne ridicam la planul atmic.
  • Murim in planul atmic si ne ridicam la planul monadic.
  • Ne obisnuim cu fiecare nivel si intr-un anumit sens il consideram ca fiind casa noastra, dar pe urma trebuie sa-l parasim ca sa evoluam si sa ne ridicam nivelul de constiinta.
  • Acesta este un proces fara sfarsit, pe masura ce ne apropiem de Dumnezeu si de ceea ce Vywamus a numit nivelul Cocreator.
Sanat Kumara a devenit constient si de alte ramasite sau tipare care aveau legatura cu faptul ca nu-i placea sa-si antreneze ego-ul negativ, astfel ca o parte din pregatirea lui a fost sa elimine ultimele 3% sau 4% ale ego-ului sau negativ. I s-a spus ca o persoana poate sa ascensioneze si totusi sa mai aiba aceasta cantitate de negativitate.
Cu vremea, pregatirea inainta si cei din grupa lui Sanat Kumara au devenit capabili sa inteleaga 30% din lectiile necesare pentru a deveni Logosuri Planetare. Ca sa ajunga la asta, a fost nevoie de doua mii de ani pamantesti.
In urmatoarea parte a pregatirii sale, Sanat Kumara a fost desemnat sa lucreze cu Logosul Planetar venusian. O parte a acestei pregatiri era legata de o si mai mare abandonare a perspectivei idividuale, astfel incat sa poata ajunge sa aiba o viziune a tuturor fiintelor si formelor de viata din punctul de vedere al fiecareia dintre acestea, simultan. 
Treaba Logosului Planetar este sa creeze pe planul fizic un cadru de dezvoltare pentru toate formele de viata, care sa le permita sa evolueze si sa creasca. 
Logosul Planetar ar putea fi asemuit in mod simbolic cu un munte si potecile de pe acel munte, pe care formele de viata le parcurg ca sa evolueze pana sus, in varf. De aceea, este esential sa se elimine orice rezistenta sau tipare care ar putea interfera cu ascensiunea vreuneia dintre formele de viata. Alti studenti eliminau alte intipariri, pe care Sanat Kumara le rezolvase, cum ar fi teama, tradarea si asa mai departe. 
Pregatirea unui Logos Planetar poate fi asemuita cu evolutia noastra ca personalitati, pe Pamant. Noi, ca extensii de suflet incarnate sau personalitati, traim in corpul fizic, emotional, mental si in cel spiritual. Avem sarcina sa unificam, sa integram si sa ne echilibram gandurile, sentimentele, instinctele, fortele vitale, intuitia si toate fortele vitale si toate celulele si organele din corpul nostru fizic. Incercam sa dezvoltam simultan toate aspectele fiintei noastre, intr-un mod echilibrat. Daca neglijam unul dintre aspecte, sfarsim prin a ne imbolnavi si a avea o suferinta de vreun fel sau altul. Trebuie sa avem grija ca toate celulele din corpul nostru sa evolueze in mod unitar. Nu putem favoriza una in detrimentul alteia
Acelasi lucru este valabil si pentru un Logos Planetar, numai ca la o scara mult mai larga. El sau ea trebuie sa dezvolte toate formele de viata (celulele) din corpul sau mult mai mare.
In cadrul unui fascinant exercitiu de pregatire realizat cu un fel de computer cosmic, Sanat Kumara s-a concentrat prea mult asupra unei anumite entitati de pe planeta si a obligat-o sa-si insuseasca punctul lui de vedere. Aceasta a anulat liberul arbitru al entitatii implicate si, daca situatia ar fi fost reala, acest lucru ar fi ucis entitatea respectiva si l-ar fi obligat pe Sanat Kumara sa-i preia karma. 
Acesta este delicatul echilibru pe care trebuie sa-l pastreze un Logos Planetar, sa indrume, dar sa lase totusi toate formele de viata care se dezvolta sa-si pastreze liberul arbitru, chiar daca asta inseamna ca-si vor provoca singure suferinta. A merge prea departe intr-o directie sau alta ar insemna sa se deregleze sistemul de indrumare al intregii planete.
Cand pregatirea lui Sanat Kumara a mai progresat, i s-a aratat ca planeta pe care trebuia sa o ia in grija lui era Planeta Pamant. Acum trebuie sa ne amintim ca Sanat Kumara a venit pe aceasta planeta sa-si inceapa lucrul cu peste optsprezece milioane si jumatate de ani in urma. El lucreaza la aceasta de multa vreme, deja. In stadiile initiale, inainte de a fi inceput pe deplin acest proces, el si-a conectat mai intai energia si forta vitala cu planeta. Aceasta s-a realizat, desigur, cu ajutorul profesorului sau. In principiu, el si-a plasat planeta in chakra inimii. Urmatoarea faza a pregatirii sale a fost sa exploreze fiecare nivel si fiecare parte a planetei, ca s-o pregateasca pentru etapa urmatoare. Numai acest proces a durat doua mii de ani.
Deoarece Sanat Kumara era un Logos Planetar nou si aceasta era prima lui insarcinare, i s-a spus ca trei frati Kumara aveau sa vina cu el de pe Venus ca sa-l ajute la crearea anumitor legaturi spirituale necesare cu planeta. Acesti trei asistenti erau foarte experimentati si aveau sa serveasca la formarea unei configuratii de triangulatie. Era conectat si profesorul lui Sanat Kumara, Adonis, precum si Logosul Solar, Logosul Galactic si Logosul Universal.
Profesorul lui Sanat Kumara i-a spus apoi sa-si ia o vacanta de cincizeci de ani inainte de a avea loc incarnarea deplina in planeta. Dupa cincizeci de ani s-a intors la centrul de pregatire si toate Logosurile Planetare absolvente au dat o petrecere pentru a sarbatori incheierea pregatirii si noile oportunitati care aveau sa inceapa pentru fiecare dintre ei in serviciu. Desi aveau sa plece cu totii in misiuni diferite, aveau sa ramana interconectati in retea, in cosmos. Sanat Kumara a avut cateva lectii finale cu profesorul lui, pentru a elimina orice ramasite sau tipare si a fost creata o legatura speciala intre Sanat Kumara si lumea angelica. Aceasta s-a facut pentru a permite ingerilor sa lucreze mai indeaproape cu Pamantul.
TRANSFERUL  FINAL  PE  PAMANT 
In ziua transferului, Sanat Kumara a fost pus intr-un fel de aparat foarte puternic. S-a format o conexiune energetica puternica si Sanat Kumara a fost adus pe Pamant. Cei trei Kumara au ramas in formatia lor de triangulatie pentru a stabiliza procesul de transfer. A avut loc incarnarea completa in Pamant. Acest proces de conectare completa cu toate partile componente ale Pamantului a mai durat o mie de ani. 
Multe furtuni electrice au avut loc pe planeta in timpul perioadei de adaptare. Ele se petreceau din cauza reajustarii grilei sistemului energetic care se realiza atunci. 
In timpul acestei epoci pre-lemuriene au avut loc razboaiele electrice. Acestea au fost razboaiele dintre Cei Electrici si oamenii de pe Pamant, pentru controlul planetei. Ele au durat timp de aproximativ cinci sute de ani. Indrumarea lui Sanat Kumara a ajutat la incheierea acestui conflict.
Sanat Kumara a aterizat si si-a stabilit sediul, pentru el si grupul sau, in Shamballa, asezata langa Muntii Himalaya. La sosire, s-a intalnit cu guvernul spiritual existent si a primit un raport complet. Multi dintre acestia au plecat apoi pentru noi insarcinari iar altii au ramas sa-l ajute pe Sanat Kumara in misiunea lui.
Sanat Kumara a inceput, de asemenea, sa indrume mai indeaproape anumiti indivizi care existau pe Pamant si pe care-i considera apti sa devina membri ai guvernului spiritual. Planul sau era ca in cele din urma sa aiba cat mai multe suflete cu putinta in guvernul spiritual, dintre cei care deja faceau parte din lantul de suflete al Pamantului.
Dat fiind ca Sanat Kumara a avut grija de planeta in ultimii optsprezece milioane si jumatate de ani, e greu sa ne gandim la el ca la un Logos Planetar tanar. Este uluitor sa ne gandim ca, intr-o buna zi, fiecare dintre noi am putea urma un asemenea program de pregatire si sa ne luam o astfel de raspundere, daca am opta pentru asta.
preluat http://www.liveinternet.ru

In perioada imediat anterioara SANAT KUMARA s-a reintors pe Venus si a lasat indatorirea de logos planetar Lordului Buddha


MASAJ DE LA LOGOSUL PLANETAR - LORD BUDDHA

Frica este un companion pentru multi, asa cum ei calatoresc pe calea lor 

spirituala ; frica ne opreste pe noi sa ne realizam dorintele sufletului si ne 
protejeaza de la privirea adevarului fiintei noastre. 
Frica chiar poate cauza blamarea altora pentru actiunile noastre , cand 
este pur si simplu prezenta fricii care distorsioneaza punctul nostru de 
vedere asupra Pamantului.
Ca fiinta de lumina , maestru ascensionat si ca logos planetar, Eu totusi 
mai am un element de frica sau negativitate in mine , dar Eu ma 
concentrez intotdeauna pe lumina si incerc sa controlez si sa imblanzesc
 gandurile de frica pe care pot si vreau sa le am sub control. 
Fiecare persoana din univers , mentine o mica cantitate de frica ; 
acesta este un lucru natural si este o provocare constanta de a invinge. 
Aceasta nu ne face persoane negative , deoarece noi ramanem 
concentrati pe Lumina Creatorului. Este acelasi lucru pentru persoanele 
care sant de partea negativa a intunericului ; in interiorul lor este o mica 
scanteie de lumina , care ii poate hrani si iubi , pana cand i se permite 
sa castige o mare influenta. 
Nu trebuie sa va fie frica de intuneric sau sa credeti ca este dupa orice
 colt, caci nu este, doar daca voi credeti ca este. 
Cand va concentrati pe lumina , voi chiar nici nu ati insista pe gandurile
 negative ale lumii , deoarece veti fi in deplina siguranta si protejati de 
catre gandurile voastre pozitive , de ingerii vostri si de lumina sufletului
 care este foarte puternica. 
Voi intelegeti ca iubirea are putere dincolo de orice , deci, de ce va 
ganditi la negativitatea din lume , cand puteti impartasi iubirea voastra
 si lumina cu alte suflete , in fiecare moment al zilei , crescand vibratia
 energiei lumii. 
Frica nu este aici pentru a va face rau ; nu poate face asta , decat 
daca voi credeti asa ceva. 
Cand va concentrati pe lumina , totul din Iubirea Divina a Creatorului
este atras catre voi si influenta din afara a negativitatii este pur si 
simplu blocata de catre bariera luminii. Deci, lucratori ai luminii vor, 
nu va ingrijorati, dar plasati-va credinta in sufletul vostru , 
in puterea voastra individuala si in Creator. 
Cand ceva merge rau sau experimentati ceva negativ in viata voastra ,
 nu-i blamati pe altii, ci intoarceti-va catre voi si spuneti : 
de ce am atras aceasta situatie in viata mea si ce pot eu invata din 
asta. Amintiti-va ca Pamantul este o scoala , experientele sant cu voi 
nu doar pentru amuzament , ele sant lectii care va ajuta sa cresteti 
constiinta si credinta. 
Ca Lord Buddha, Eu sant Lordul Lumii si intruchipez lumea , 
Eu observ si experimentez frica , grija si gandurile negative 
care alearga prin minti si Eu celebrez calea spirituala si iluminarea 
experimentata. Eu sant una cu Pamantul ; nimic nu scapa atentiei 
mele, deoarece Eu sant protectorul Pamantului , cel care ghideaza 
lumina si supraveghetorul. 
Eu va rog sa va ganditi la cuvintele mele si sa eliminati orice actiuni 
care rezulta din teama. Examinati-va viata, santeti influentati de 
teama sau de iubire si apoi, faceti schimbari in interiorul vostru, 
care sant potrivite pentru voi si pentru viata voastra. 
Totul in viata voastra are radacini in interiorul fiintei voastre. 
Imi puteti invoca energia si ghidarea pentru a va asista . 
As dori sa constientizati aceasta, deoarece ca grup, noi putem 
creste vibratia energiei si frecventa Pamantului si a 
umanitatii impreuna , eliminand teama , chiar daca este doar
 intr-un procent mic ; aceasta este suficient 
pentru a transforma lumea. 
Acum, as dori sa va dau o meditatie pe care o puteti practica 
pentru procesul cresterii voastre spirituale. Stati in liniste si intrati
 intr-o stare meditative , concentrati-va pe respiratie si 
permiteti-va sa va relaxati. 
Invocati-mi energia pentru a va asista si pe Buddhasii sacri care
 lucreaza cu Mine , ca Logos Planetar
si care va inconjoara intr-un cerc. Lasati-i sa va inconjoare cu 
lumina lor. Inspirati aceasta lumina in fiinta voastra si cunoasteti
 ca santeti in siguranta si protejati intotdeauna. 
Puteti cere ingerilor vostri personali sa va inconjoare pentru 
extra-securitate , sustinere si pentru a va stabiliza energia. I
maginati-va un far de lumina alba, pura , extinzandu-se de la 
sufletul meu , farul de lumina alba descinde prin dimensiuni si 
prin chakrele voastre inalte ale sistemului planetar si pe un nivel 
planetar. 
Pur si simplu, imaginati-va ca lumina alba colecteaza energia 
din fiecare dimensiune si sistem de chakre , asa cum descinde 
in fiinta voastra.
Ea va atinge chakra coroanei voastre si voi trebuie sa va dati 
acordul pentru aceste inalte dimensiuni si sisteme de chakre ,
care vor evolua gradat in viitorul vostru pe Pamant si in 
planurile interioare , pentru a le ancora in fiinta voastra. 
Aceasta va va asista in cresterea vibratiei energiei voastre si 
in cresterea coeficientului vostru de lumina . 
Imaginati-va , simtiti sau vedeti energia mea alba , 
a Lordului Buddha si a dimensiunilor si chakrelor care exista 
intre mine si locul si nivelul vostru de pe pamant , descinzand 
in corpul si sistemul vostru curent de chakre. 
Vedeti lumina cum umple chakrele voastre si curge in corpul si
 in aura voastra.
Puteti simti energia pulsand din chakra palmelor , de jur
 imprejurul vostru. Experimentati energia inalt vibrationala si
imaginea luminii descinzand prin chakrele voastre inferioare , 
in pamant , catre Miezul Sufletului Mamei Pamant , astfel incat , 
Ea sa beneficieze de aceasta energie , asistand-o in propriul ei 
proces de crestere spirituala. 
Aceasta este o simpla dar o puternica si benefica meditatie , 
care poate fi practicata in fiecare zi , daca aceasta va atrage. 
Amintiti-va ca noi santem unu si noi santem unu cu Creatorul , 
noi experimentam totul imprena. 
Ca unul , noi putem elimina frica de pe Pamant. 
Binecuvantarile si iubirea mea sa fie cu voi !
LORD BUDDHA - LOGOSUL PLANETAR.

Sursa : www. wisdomofthelight.comUn comentariu:

Romanita Bogdan spunea...

As intreba ceva, mi s-a zis ca fac parte dintre Logosii Planetari. Initial mi s-a facut citirea pe 04.02 a.c. si eram din familia Venus Sanat, apoi pe 06.02 a.c. am cerut trecizari suplimantare si mi s-a infirmat prima citire, mi s-a zis ca sunt din grupul de Logosii Planetari. Am dorit sa aflu cum sunt, si dp doua zile nu mai sunt din familia creatorilor, dar nu mi s-a mai permis sa postez, pt ca nu as fi membru. Eram pe familia celesta, si entitatea ce facea citirea este Radha Sophia. Dar eu nu pot comunica cu ea, nu imi mai permite. Cati logosi planetari sunt aici pe Terra? La voi apar cei trei, ca reprezentari ai treimicitatii Divinului, atunci cine sunt cei din grupul de Logosi Planetari? Ce sunt ei? Studenti, elevi, au absolvit, ce rol au ei? Ca sa inteleg ceva deswpre mine...

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro