duminică, 8 septembrie 2013

Pareri despre Ascensiune si Oamenii de plasma


Postez un film you tube dupa foarte mari retineri, deoarece Drunvalo a fost un deschizator de drumuri, cu mare gir acordat, care a sustinut idei si generat multe probleme.
Insasi Scoala creata in ultimii ani pentru Trezirea Inimii, este o institutie ca face bani de bani.
Asta nu inseamna ca avem nevoie neaparata sa platim aceste sume ca sa stim cum trebuie sa evoluam...mi se pare din nou o cale exterioara noua, care ne este impartasita sau predata mai mult sau mai putin fortat.
Metoda cea mai simpla si sigura este meditatia personala, conexia permanenta cu Tatal Ceresc in Centrul Creatiei Divine ( nu centrul Galaxiei care este o gaura neagra ) si Mama Pamant in Centrul planetei noastre - astfel intram in rezonanta cu elementele primordiale ale vietii din fiecare acestea ( pamanat, apa, aer, foc , eter) si ajutorul Ierarhiilor spirituale, (slujitorii Creatiei si Ordinii Divine pe planeta Pamant si in intreaga Creatie)
Referitor la scimbarea polilor, trecerea Omenirii in dimensiunea a patra , sunt evenimente previzionate, asteptate. care s-au intamplat deja pe alte planete din aceasta zona experimentala a Universului.
Pamantul este una dintre planetele mari implicate in transformare, cu populatie complexa si niveluri de constiinta foarte variate, aflata in zona tampon dintre Universuri, predispusa la erori.
Deci mai avem de asteptat schimbarea (in fereastra temporala probabil pana la sfarsitul lui 2017) ; daca nu se va produce putem si vom intra pe linia ascensiunii prin portalurile naturale ale planetei care sunt acum in curs de repunere in functiune, in urmatorii 200 ani.
Oricum ar fi , avem sprijin si protectie, pentru ascensiunea in masa, care sa ridice rasa noastra umana la un nivel evolutiv superior.


Impamantarea
Metoda prezentata mai jos este simpla si eficace
Ceea ce nu se spune este ca chakrele noastre superioare( 5,6,7) sunt electrice si chakrele inferioare(1,2,3) sunt magnetice. Inima este centrul pefect.
Earthing in engleza inseamna impamantare si presupune conectarea fizica a corpului tau la energia suava si eterna a suprafetei Pamantului. Practic te poti conecta mergand sau stand desculti afraa pe iarba, pamant, lucrand sau dormind fiind conectat la un dispozitiv conectat la Pamant care iti faciliteaza fluxul de energie naturala, vindecatoare a Pamantului sa patrunda in corpul tau. Milioane de oameni au inclus impamantarea in viata de zi cu zi si din ce in ce mai multi includ dispozitivele Earthing in viata lor. Rezultatele au fost documentate si sunt extraordinare.
Extraordinare doar din cauza ca am uitat ca am fost creati sa functionam optim, sa fim sanatosi, sa traim in aceasta simbioza cu planeta Pamant, pe care o putem numi Mama Pamant.






Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro