miercuri, 19 ianuarie 2011

Karen Bishop Lumina castiga lupta finala

Buna, tuturor!

Au trecut cateva luni interesante, caracterizate de schimbari ale situațiilor, de rascruci, incercari și experiente cu energiile, in ceea ce privește procesul de inalțare; insa, cu toate acestea, totul a fost planuit și pus in aplicare pentru a veni in sprijinul vremurilor de pe urma și totul a fost adaptat in conformitate cu modul in care lucrurile au ales sa se desfașoare…. și intotdeauna, dar intotdeauna, in timpurile recente, in moduri imprevizibile chiar daca rezultatul final ramane același.

Urmeaza o scurta actualizare cu știrile de ultima ora, care va sunt oferite ca sprijin și validare a propriei voastre experiențe, precum și ca o alta modalitate de a stabili comunicarea cu voi, in vreme ce ultima carte pe care v-am promis-o este inca in stadiul de redactare (ma aflu inca intr-o tranziție aparent nesfarșita, intrucat noua mea destinație geografica, spirituala, personala și profesionala s-a modificat brusc, in conformitate cu modul in care planeta a ales sa traiasca vremurile de pe urma). Urmeaza o scurta actualizare, cu privire la evenimentele planetare:

In termeni generali, lucrurile sunt pe calea cea buna in ceea ce privește procesul nostru planetar de evoluție spirituala, chiar daca acestea s-au desfașurat de o maniera diferita decat ne-am fi așteptat. La ora actuala, a mai ramas foarte puțin intuneric, iar ceea ce a ramas nu mai face fața … cei din urma carcei care se agața de un fir subțire.

Am realizat un progres extraordinar, chiar daca uneori s-ar putea sa nu para astfel. Multe dintre trucurile și incercarile de a pastra laolalta energiile subtile nu au rezistat; astfel incat au fost incercate alte lucruri, prea complicate și taraganate, pentru a le descrie aici. In vreme ce se petreceau toate acestea, era totuși pusa la punct o noua structura; iar in decursul acestei perioade, i s-a permis intunericului ramas sa se desfașoare navalnic.
Lumina – sau cei care aparțin acesteia – a fost indemnata sa acționeze in taina, sa se invaluie in tacere și sa se protejeze, iar aceasta situație s-a manifestat in diverse moduri
(descrise in cele ce urmeaza).
Lumina a trebuit sa se replieze in ea insași, deoarece nu a existat nimic prin care sa-și croiasca drum la vremea respectiva și deoarece intunericului i s-a permis sa se desfașoare navalnic, astfel incat sa explodeze din interior sau sa se distruga, ca parte a procesului ramas de purificare. Mai mult, a-i permite intunericului sa se raspandeasca intr-o asemenea masura, fara nicio piedica, ar permite, de asemenea, multor suflete de pe planeta sa se trezeasca, in cele din urma, la faptul ca trebuie intr-adevar sa se schimbe ceva.

Insa lucrurile au fost puse la locul lor, de sus și a trebuit ca, in acest rastimp, pur și simplu sa fim indepartați din vechea rețea. S-a sperat ca sufletele de pe planeta vor prelua situația, pastrand lumina și caile mai inalte din proprie inițiativa (de aici toate stradaniile in a incerca aceasta varianta, care nu s-au bucurat de succes), insa aceasta situație nu s-a petrecut, iar acum noi vom primi lumina din exterior, in vremurile ce vor veni (mai multe și despre aceasta, in cele ce urmeaza).

Purificarea intunericului ce a ramas se afla in stadiile finale, chiar la ora actuala.
Aceasta inseamna ca vechile energii din profunzimea Pamantului se ridica la suprafața, pentru a fi eliberate. Vechi energii mai intunecate, avand legatura cu batalii de odinioara, energii stravechi ale Pamantului, rase și culturi indigene din vremuri apuse și chiar din secole recente, și așa mai departe, se ridica acum din pamantul unde au fost pastrate și vor fi eliberate. Vechi proprietari de pamant, sau rase și locuitori ai anumitor zone sunt acum stramutați, intrucat vechiul pamant și intreaga sa istorie iși vor inceta existența.
O purificare de proporții este in curs de desfașurare, intrucat Vechiul Pamant si intreaga sa istorie nu vor mai exista. Urmeaza o purificare masiva.

Din cauza acestei situații, vom simti ca este mult intuneric in aerul pe care il respiram sau, mai degraba, in energiile care ne inconjoara. Și, intrucat atat de mult dintre ultimele vestigii energetice sunt in curs de purificare chiar acum, ne intrebam uneori daca nu cumva traim in infern și daca nu ne-am prabușit intr-o adanca gaura neagra de intuneric, fiind incapabili sa ieșim la suprafața.
Mai mult, la randul lor ne parasesc orice parți din noi inșine care sunt conectate la vechile energii. S-ar putea sa ne surprindem facand ordine și golind dulapurile, renunțand la vechi bijuterii care ne caracterizau și altele asemenea, pe masura ce ne descotorosim de vechea energie planetara. In decursul acestei perioade, m-am surprins debarasandu-mi casa și caseta cu bijuterii de orice era caracterizat de energie sud-vestica sau veche, intrucat energiile respective nu mai erau o parte din mine. Aceasta a constituit o energie care m-a insoțit intreaga viața și care urma sa se plece. Și toate sunt parte ale numeroaselor finaluri pe care le vom trai ca parte a acestui stadiu de incheiere (acesta este subiectul noii mele carți).

Odata cu aceasta “permisiune” acordata intunericului, de a se manifesta nestavilit, pare ca intregul Pamant s-a dezlanțuit și ca nimeni nu știe cine a preluat conducerea și ce ne așteapta. Avem senzația ca nu mai putem respira, ca nu mai avem unde sa ne indreptam și ca toate mecanismele noastre de adaptare, precum și de hrana și protecție, au fost secatuite și epuizate; și mai avem senzația ca am fost infranți și culcați la pamant, prea jos pentru a ne mai ridica frunțile inca o data. Cu atat de multe epurari și nimic nou cu care sa ne acordam, fiind astfel obligați sa ne bizuim numai pe propriile noastre energii, aceste vremuri pot contribui la secatuirea noastra grava.

In decursul acestei perioade, a existat, de asemenea, multa energie in jurul inimilor noastre. E posibil sa ne fi confruntat cu probleme ale esofagului (o incapacitate de a inghiți ceea ce ajunge in aceasta zona), sau cu probleme pulmonare și respiratorii (o incapacitate de a respira in intuneric). Intrucat inimile ni se deschid firesc in cadrul procesului de inaltare, in curs de desfașurare, inspre ce se deschid ele, in momentul de fața? Cu toate acestea, inimile ni se extind in continuare, iar acest proces poate avea drept consecințe dureri și presiune in zona pieptului, dureri in zona mediana a spatelui și altele asemenea. Ca intotdeauna, aceste simptome nu au intotdeauna legatura cu procesul de inalțare, așadar este intotdeauna bine sa consultați un expert in ingrijirea sanatații.

In cursul acestor vremuri de eliberare a intunericului, eliberam, bineințeles, intunericul sau dezechilibrele care au mai ramas in interiorul nostru. Energiile mai inalte sunt aici – chiar daca uneori nu pare astfel – iar aceste energii ne modeleaza și ne constituie in starile mai pure de ființare, intru care am fost dintotdeauna destinați sa devenim. Suntem conduși și modelați ca sa devenim o pepita de aur pur, fara nicio extensie dincolo de noile noastre granițe pure.
Daca sunteți o persoana care daruiește sau ajuta in exces, veți fi incurajat sa intrerupeți aceasta practica, intrucat acum este vorba numai despre sine și centru, fara sforțari (și astfel a fost intotdeauna). Daca sunteți un perfecționist și va plac lucrurile sub cea mai buna forma posibila, veți fi incurajat sa vedeți ca este vorba intr-adevar numai despre iubire – și ca asta este tot ceea ce conteaza cu adevarat.
Daca nutriți convingerea ca sunteți aici pentru a determina ceva sa se petreaca pe planeta sau pentru a iniția o schimbare, veți fi incurajat sa realizați ca sunteți aici pur și simplu pentru a trai experiențe, pentru a crea și a va iubi unul pe celalalt. Acestea sunt numai cateva dintre starile mai inalte de ființare, inspre care suntem acum conduși și indrumați in mod natural.

In vreme ce aceste ultime stadii ale procesului de inalțare sunt in curs de desfașurare, in ceea ce privește indepartarea vechilor moduri planetare de existența, din cadrul fostei lumi, suntem incurajați sa ne conservam energiile și sa pastram strans direcția acestora inspre vest. Exista un motiv pentru aceasta. Suntem cu toții sub protecție și, in decursul acestei perioade, si toate nevoile noastre vor fi implinite. Nu exista nicio indoiala. In acest mod, nu vom primi o multime de bani, materializari, noi creații și altele asemenea. Suntem incurajați sa nu ne agitam, ci sa asteptam. Inca nu este timpul pentru noi creații. Inca așteptam ca noua rețea sa devina stabila și durabila. A durat ceva timp sa se constituie, deoarece majoritatea sufletelor au ales vechi tipare și cai și au ales sa nu se schimbe, sa nu se dezvolte și sa nu priveasca in interior. A fi doborat de nenumarate ori servește intotdeauna drept o buna modalitate pentru eliminarea ego-ului ramas, precum și pentru situarea noastra intr-o stare mai elevata de ființare.

Insa lucrurile sunt pe cale de a se schimba. Noi facem progrese, desi ultimele tentacule ale intunericului, aflate in prim plan si care, din pacate, ne servesc, uneori, drept ocupație și spectacol, ne blocheaza de la a avansa sau de la a crea ceva nou. Odata cu fiecare purificare a intunericului, vine mai multa stabilitate in taramurile superioare. Cu fiecare data de 11 (11 noiembrie sau 11 ianuarie, de exemplu), ne deplasam, vai!, atat de incet in taramurile superioare. 11-11-10 sau, mai recent, 1-11-11 ne-au dat un impuls mai departe, pe masura ce ne deplasam prin deschiderea celor 11 portaluri. In aceste momente, simțim ca totul va fi bine și ca suntem mai stabili, insa, dupa aceea, in timp, lucrurile se prabușesc din nou. Este un proces gradat … fiecare pas marunt se face pe rand. Astfel, chiar daca pare ca intunericul a caștigat teren, este vorba doar de purificarile finale care sunt in curs de desfașurare

O parte a acestui proces implica, de asemenea, o indepartare substanțiala a vechiului, pentru fiecare dintre noi. Din nou, incheieri consistente sunt o parte a acestui proces și trebuie sa se petreaca, daca vrem sa avansam intr-o foarte noua realitate. Orice și tot ce nu ne mai corespunde se va diminua, ne va fi luat sau, pur și simplu, va pleca. Acest proces poate fi istovitor, extrem de deprimant și zguduitor in cel mai bun caz, insa o data depașita cea mai mare parte a lui, sosirea propriului nostru nou merita cu prisosința (noua carte schițeaza stadiile și simțamintele care ii sunt asociate).

Februarie va aduce un nou liman, iar lucrurile se vor inchega cu adevarat.
Insa, o data cu echinocțiul din martie, vom vedea o miscare semnificativa – și va fi o miscare cum nu sa mai intamplat niciodata. Acum este posibil sa prevedem aceste lucruri cu mai multa acuratețe, intrucat nu mai suntem dependenți de ființe umane care sa determine schimbarea lucrurilor și care sa profite de oportunitați.
Aceasta filosofie nu a funcționat. Comportamentul uman a fost mai imprevizibil decat ne-am fi inchipuit vreodata, din pacate.
Așadar, in acest fel, cu noua lumina sosita din exterior inca o data, schimbarile energetice planetare vor fi mai ușor de prevazut, intrucat nu vor depinde de ființele umane.
Ne vom intoarce la vechiile stadii și metode ale procesului de inaltare, care au fost utilizate in decursul anilor trecuți (anterior ultimilor trei ani in care s-a așteptat ca noi sa preluam situația și sa ne asumam raspunderea). De exemplu, solstițiile incurajeaza patrunderea in profunzime, iar echinocțiile incurajeaza mișcarea inspre exterior și manifestarea, impreuna cu un sprijin semnificativ din partea corpurilor celeste, la momente diferite, pe parcursul drumului.

Odata cu venirea lunii martie și, in special, cu luna aprilie, s-a planificat un ritm considerabil al mișcarii și al receptarii.
In sfarșit, a sosit timpul. Aceasta, fiindca atat de mult intuneric a fost indepartat in ultimul timp și de asemenea, fiindca noua rețea devine tot mai stabila. Odata cu sosirea luminii, vechiul va incepe sa se dezintegreze mai repede și ne vom simți la carma, avand ceva mai substanțial de care sa ne sprijinim.
Și, din fericire, daca am extras invațaminte din ceea ce am traversat pana acum, in sfarsit vom folosi cu ințelepciune ceea ce primim.

Va dorim lumina stelelor in suflet, raiul in inima și miracole in viața, pe parcursul acestor vremuri minunate,

Karen Bishop 11. 01 2011

Un comentariu:

laur1985 spunea...

Salut!

As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

O zi buna!

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro