luni, 3 ianuarie 2011

Dupa mayasi 2012 este anul in care incepe a 6-a lumeCu totii putem vedea evolutia ravasitoare a climei, schimbarea ei pe intregul cuprins al Pamintului. Acesta ar putea fi cel mai evident semn "fizic" al schimbarilor pe care le prevestesc oamenii din vechime. Multe texte vechi, intre care am putea cita si "Manuscrisele de la Marea Moarta", cercetate indeaproape de Greg Braden, in special Manuscrisul lui Isaia, prevesteste acest timp al schimbarii, in care viitorul depinde de noi.

Stiinta rugaciunii ne este prezentata de Greg Braden ca fiind arta de a simti, a trai, a gindi la bucuria si viata care "sint deja" in experienta noastra
. Aceasta constiinta a prezentei lucrului pe care ni-l dorim este prezentata ca fiind cheia prin care cream viitorul, dar ne si asumam responsabilitatea propriei noastre vieti, atit la nivel individual, cit si colectiv.

Manuscrisul lui Isaia, ca si profetiile mayasilor se intilnesc in acest punct, in care gindurile, sentimentele si trairile noastre sint creatoare.
Masaru Emoto - prin cercetarile sale asupra apei - demonstreaza ca orice cuvint, orice gind schimba structura apei. Observatorul existent in constiinta noastra modifica obiectul observat. Si, cum insusi corpul omenesc este compus in proportie de 70 la suta apa, cum apa se intinde de-a lungul si de-a latul Pamintului, este de la sine inteles ca natura intreaga este pasibila a raspunde constiintei noastre. Ceea ce avem de facut este - cum spune in materialul pe care il cititi mai jos Simon Hunt - sa accesam in interiorul nostru forta "bucuriei"

.

Bucuria va trimite catre Pamint imaginea Vietii si imaginea unui viitor in care sintem treziti, responsabili si constienti de viata care pulseaza in noi.
Sa-i multumim Pamintului pentru toate darurile sale si sa simtim recunostinta pentru acestea in fiecare zi.
Caci - asa cum arata Masaru Emoto - "iubirea si recunostinta"
creeaza in structura apei cel mai perfect si mai frumos cristal.Iubirea si recunostinta - alaturate - sint trairi care sarbatoresc viata si care ar putea face ca Pamintul insusi sa suporte mai usor schimbarile despre care vorbesc atitea profetii.
La urma urmei, ..... iubirea, recunostinta si bucuria ne ajuta pe fiecare dintre noi pe toate nivelurile vietii.

Iata mai jos articolul lui Simon Hunt, tradus de Iulia Tomescu - Ed. For You, despre profetiile Hopi si schimbarile vizibile la nivelul Pamintului.

“Intr-un mod absolut fara precedent si total neasteptat, Batrinii Hopi, pentru prima oara in istorie, au dezvaluit lumii cele mai sacre si, pina acum, cele mai secrete profetii. Robert Ghost Wolf, renumit profet amerindian si autor, a aranjat ca doi Batrini Intelepti Hopi sa apara timp de trei ore pe postul national de radio in show-ul Art Bell (in afara Pahrumo, NV) si sa discute liber despre profetiile lor sacre, care au fost, pina acum, secrete. S-a spus de catre multi dintre cei care au avut acces limitat la aceste profetii in trecut, ca profetiile Hopi despre schimbarile Pamintului, care urmeaza, sint printre cele mai vechi si mai exacte profetii disponibile.

Batrinii au venit sa ne vorbeasca, in aceste timpuri, pentru ca ei cred ca am trecut de punctul dupa care nu ne mai putem intoarce, iar schimbari majore sint iminente, incepind inca din urmatoarele citeva luni. Ei spera ca vor putea "usura" efectele acestor schimbari, prin a ne cere tuturor sa ne intoarcem la un mod de viata mult mai simplu si mai spiritual.

Luna trecuta, la Intilnirile Spirituale (si urmeaza unele si in aceasta luna), cunoscutul autor, ecolog si medium, Rev. Fred Sterling, a adus cam acelasi mesaj. Rev. Sterling a subliniat faptul ca "Marea Schimbare" a inceput deja. Ea se intimpla acum. In alte evenimente recente, Gordon Michael Scallion, Robert Ghost Wolf si alti profeti moderni au inceput sa prezica schimbari majore si vizibile ale Pamintului, printre alte locuri, mai ales in California, incepind din aceasta vara. Iar acum batrinii Hopi au iesit pe postul national de radio cu acelasi mesaj. Deci, se schimba Pamintul? Are loc acum marea schimbare? Ce trebuie sa facem?

Ca raspuns, va ofer urmatoarele. Inainte de orice altceva, daca sinteti cumva intr-o stare de negare - treceti peste asta. Deschideti-va ochii! Uitati-va in jur! Cum este vremea prin partile voastre? Nu-i asa ca este putin diferita fata de cum a fost mereu in localitatea voastra? Incercati sa aflati ce se intimpla cu adevarat. Nu veti afla, vizionind emisiuni de umor, sau chiar buletinul de stiri de seara.

Incercati sa luati reviste care contin informatii de spiritualitate sau de stiinta si medicina alternative. Cititi printre rinduri. Va trebui sa lasati deoparte ultimul scandal politic despre cine se culca cu cine si sa sapati putin mai adinc, ca sa gasiti lucrurile cu adevarat importante.

Stiati ca s-a constatat ca acum, pentru prima oara in istorie, tornadele se rotesc invers?

Stiati ca sint locuri in Mexic unde temperatura solului creste pina la mai mult de 200 de grade? Stiati ca intr-o perioada de numai 7 zile, in luna iunie au avut loc 772 de cutremure inregistrate in California - Nevada linga Lacul Mammoth? (Gordon Michele Scallion impreuna cu alti profeti prezic ca, in acea zona, va avea loc o eruptie vulcanica in aceasta vara). Stiati ca pe 31 mai, curentul de aer "jet stream" (un curent de aer extrem de rapid care circula in atmosfera superioara a Pamintului) a atins Pamintul, pentru prima oara in istorie?

Stiati ca peste tot in America de Nord pasarile migratoare nu se mai reintorc la locurile lor de cuib? Si ca somonii nu se mai reintorc nici ei la locurile lor de depunere de icre? Si ca triburile indigene, peste tot in lume, nu mai dau nastere la copii? Foarte bine, cam atit despre negare. Odata ce acceptati ca schimbarea are loc, LASATI FRICA SA PLECE.

Realizati ca acesta este un timp al schimbarii - si nu neaparat un timp al fricii. Frica intuneca buna judecata si pune ziduri groase intre intuitia interioara - care va fi foarte importanta in aceste timpuri - si mintea voastra constienta. Schimbarea Pamintului nu va va omori; Pamintul se schimba mereu! Dar frica, negarea, ca si a nu fi deschis catre Sinele vostru Interior si catre intuitia voastra, s-ar putea s-o faca. Odata lucrurile acceptate si FRICA NU MAI EXISTA, investigati. Aflati tot ce puteti afla despre ce se intimpla.

Internetul poate fi un instrument foarte valoros. Prin intemediul Internetului veti fi capabili sa descoperiti ce nu veti auzi niciodata la stirile de la ora sapte.

Mayasii spun ca traim acum `intre lumi` sau in timpul apocalipsei :

1. Omenirea si planeta Pamint trec in prezent printr-un mare proces de schimbare in constiinta si in perceperea realitatii.

2. Civilizatia Maya din America Centrala a fost si este cea mai avansata in privinta cunostintelor despre timp-stiinta. Principalul lor calendar este cel mai precis de pe planeta. Nu a gresit niciodata. Ei au practic 22 de calendare in total, care acopera numeroasele cicluri ale timpului din Univers si din Sistemul Solar. Unele dintre aceste calendare asteapta inca sa fie dezvaluite.

3. Cea de-a cincea lume a Mayasilor s-a terminat in 1987. Cea de-a sasea lume incepe in 2012. Asa ca, in prezent sintem "intre lumi". Acest timp se numeste "Apocalipsa" sau Revelatia. Aceasta inseamna ca adevaratul adevar va fi revelat. De asemenea, inseamna pentru noi sa ne rezolvam "problemele" atit la nivel individual, cit si colectiv.

4. Cea de a sasea lume a Mayasilor este, in prezent, nescrisa. Aceasta inseamna ca depinde de noi ca si co-creatori sa incepem sa cream noua lume si civilizatie pe care o dorim acum.

5. Mayasii de asemenea mai spun ca pina in 2012 vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem acum. Vom trece dincolo de timp si de notiunea de bani. Vom fi intrat deja in cea de-a cincea dimensiune; dupa ce au trecut prin a patra dimensiune Planeta Pamint si Sistemul Solar vor intra in sincronizare galactica cu restul Universului. ADN-ul nostru va fi "innobilat" (sau reprogramat) din centrul galaxiei noastre. (Hunab Ku. "Toata lumea de pe planeta se schimba. Unii sint mai constienti decit altii. Dar toti o fac".

6. In 2012 planul Sistemului nostru Solar se va alinia exact cu planul Galaxiei noastre, Calea Lactee. Ciclul acesta a luat 26000 de ani ca sa fie completat. Virgil Armstrong ne spune, de asemenea, ca alte doua galaxii se vor alinia cu noi in acelasi timp. Un eveniment cosmic!

7. Timpul este acum in accelerare (sau in colaps). Timp de mii de ani Rezonanta Schumann sau pulsul (bataia de inima) Pamintului a fost de 7.83 cicli/ secunda. Militarii au folosit-o ca pe o referinta foarte valabila. Insa, inca din 1980 aceasta rezonanta a crescut incet, dar sigur. Acum este de peste 12 cicli/secunda. Aceasta inseamna ca mai putin de 16 ore de acum sint echivalente cu vechile 24 ore. O alta interpretare este ca noi, sau mai degraba Constiinta noastra, a trecut pe acelasi drum de inca sapte ori in ultimii 16 miliarde de ani. Fiecare dintre aceste cicluri ale Creatiei s-a intimplat de 20 de ori mai repede decit ultimul. Aceeasi cantitate de Constiinta este acum parcursa intr-un ritm de 20 ori mai strins. Astfel se explica de ce timpul pare a trece asa de repede. Nu este "timpul", ci Creatia insasi care accelereaza.

8. In timpul Apocalipsei sau timpul dintre lumi, multi oameni vor trece prin multe schimbari personale. Schimbarile vor fi multe si variate. Este tot parte a ceea ce am venit sa invatam sau sa experimentam aici. Exemple de schimbari ar putea fi: relatii care se termina, schimbari ale locuintei sau a amplasamentului (oras, tara etc.), schimbari ale job-ului sau ale tipului muncii, schimbari de atitudine sau in modul de gindire etc.

9. Amintiti-va ca in fiecare moment noi luam decizii mai mari sau mai mici. Fiecare decizie se bazeaza pe IUBIRE sau pe FRICA. Alegeti iubirea, urmati-va intuitia, nu intelectul si urmati-va pasiunea sau "dorinta ardenta interioara". Lasati-va dusi de val.

10. Formele-gind sint foarte importante si afecteaza viata noastra de zi cu zi. Noi ne cream realitatea cu formele noastre in gind. Daca gindim negativ despre altii, asta vom atrage. Daca avem ginduri pozitive, vom atrage oameni si evenimente pozitive. Asa ca fiti constienti de gindurile voastre si eliminati-le pe cele inutile, sau pe cele care judeca.

11. Fiti constienti ca majoritatea mass media este controlata doar de citiva. Folositi-va discernamintul! Cautati programele ascunse. De ce va este prezentata aceasta informatie? Care este programul lor "real"? Este un caz de problema, de reactie, de solutie? Au creat "ei" o problema astfel ca "noi" sa reactionam si sa cerem o anumita rezolvare, ca "ei" sa poata oferi solutia? "Solutia" este ceea ce "ei" au vrut de la inceput

. 12. Nu uitati, aproape nimic nu se intimpla accidental. Aproape toate "evenimentele" sint planificate de o agentie sau de alta. In afara tuturor acestor lucruri, de fapt este un timp nemaipomenit sa traiesti acum pe Pamint!"

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro