marți, 13 iulie 2010

Mesaj de la Matei 19 mai 2010


Sunt Matei si va transmit salutul plin de iubire din partea tuturor sufletelor de la aceasta baza. Haideti sa vorbim despre ceva care afecteaza Statele Unite, Dar reprezinta o mare ingrijorare pentru oamenii din intreaga lume – scurgerile de petrol din Golful Mexic. Cunoastem diferitele speculatii privind cauzele acestei situatii grave, care afecteaza mediul inconjurator: actiuni ale sabotorilor corporatisti, o alta „operatiune clandestina” a Illuminati-lor, menita sa amane recunoasterea oficiala a prezentei fiintelor venite din spatiu, o civilizatie misterioasa care poarta vina, iar unii se intreaba daca nu cumva Dumnezeu are vreo contributie, ca un fel de chemare puternica la trezire, in timp ce altii au definit acest dezastru ecologic drept o pedeapsa Divina.
Simplist vorbind, cauza principala a fost o disfunctie mecanica, Dar, in mod cert, acesta nu a fost un “accident”.

Pe parcursul ultimelor decade, marcate de cresterea numarului de evenimente seismice, extractia de petrol la o adancime de o mila reprezenta o sursa premeditata de dezastru – problema nu era“daca”, ci cand urma ca puternica miscare planetara sa distruga echipamentele aflate la acea adancime (NT: 1 mila marina =1853m.).
La baza acestui dezastru ecologic se afla intentia catorva minti dominate de dorinta de a mentine dependenta lumii voastre de petrol, pentru ca, in cele din urma, sa franeze dezvoltarea energiei neconventionale, care AR elimina sursa averilor lor uriase. Urmarirea asidua a bogatiei materiale Le-a distrus constiinta si, de aceea, nu se IA in consideratie efectul potential de distrugere a mediului; iar ei nu inteleg ca Pamantul este un suflet foarte evoluat – o fiinta constienta, al carei sange este fluidul din corpul sau planetar.

Nu putem spune, cu exactitate, cand vor avea succes incercarile de a opri deversarea petrolului, Dar solutia la acest dezastru facut de om trebuie gasita tot de om. Am aflat despre vizualizarile voastre, in care viata marina este in siguranta in apa pura si despre rugaciunile voastre ca petrolul sa nu atinga linia de coasta. Bineinteles ca trebuie sa continuati sa faceti acest lucru – sa nu subestimati niciodata puterea voastra de a schimba situatia!

Unii dintre voi pledeaza pentru venirea familiei noastre spatiale, pentru a salva situatia, in timp ce altii sunt dezamagiti, chiar nefericiti, pentru ca ea nu se afla Inca aici. Ei nu au venit pe Pamant in numar foarte mare, fiindca Inca nu considera ca acest lucru AR fi lipsit de pericol pentru voi – Dar ajuta cu adevarat! Ei mentin curentii linistiti si tin petrolul departe de tarm, pana in punctul in care pot aparea efecte secundare si sunt cu ochii pe cei care AR putea fi convinsi sa produca furtuni sau perturbatii seismice in Golf. Ei fac tot ce pot pentru a diminua efectele toxice ale petrolului de la suprafata si din adancuri; cu toate acestea, eradicarea totala a poluarii cu petrol va putea fi realizata, doar dupa ce tehnologiile lor vor putea fi folosite pe planeta.

Dar, cum tot raul este spre bine, cum spune zicala voastra, aceasta revarsare de petrol a creat necesitatea unor schimbari, care sa dea certitudinea ca un asemenea dezastru nu va mai pune in pericol lumea voastra naturala. “Maretul Petrol” nu va fi in stare sa impiedice dorinta tot mai puternica a oamenilor de a reduce drastic consumul de benzina si de a cauta inlocuitori AI produselor pe baza de petrol.

Acesta este un impuls in plus pentru eforturile de a crea o “lume Verde”, prin intermediul surselor de energie refolosibila, al prelucrarii nepoluante, al eliminarii poluarii din toate sursele; prin extinderea proceselor de reciclare si eliminarea risipei; prin prezervarea padurilor tropicale – care sunt esentiale, nu doar pentru habitatele animalelor, Dar si pentru fiecare respiratie a voastra. Puteti vedea progresele recente, care sunt promitatoare – si este normal sa fie ASA. Ne-am dori, de asemenea, sa puteti vedea cum fiintele de lumina din intregul univers incurajeaza „miscarea comunitara”, care se desfasoara in multe directii.

Odata cu accentuarea acestor domenii cruciale, se manifesta tot mai puternic protestul impotriva controlului corporatist, dorinta de negociere a solutiilor, in locul razboiului salariilor, pentru eliminarea pauperizarii in masa, sfarsitul erei chimicalelor, eradicarea coruptiei si inselatoriei, din care se vede doar varful aisbergului.
Initial, planul principal creat de Consiliul cel mai inalt prevedea o revelare treptata a numeroaselor adevaruri, pe parcursul procesului de transformare a lumii si de renastere spirituala. Cu toate acestea, tenacitatea celor intunecati a creat o criza de timp, intr-un anume fel – desi multe revelatii profunde Inca mai trebuie sa iasa la iveala, pentru ca oamenii sa stie ca sunt zeite si zei puternici, parti inseparabile ale familiei universale de suflete.

Chiar daca va fi suficient timp pentru a asimila acest adevar fundamental, multora Le va fi greu – unora chiar imposibil – sa creada acest lucru.

Totusi, aceasta realitate si multe altele, care vor fi socante, vor fi dezvaluite in scurt timp, astfel in cat vor avea loc nenumarate schimbari, de o amploare greu de imaginat, iar toate aceste schimbari vor lua avant.
Programul pentru 2012, care prevede ca Pamantul sa paraseasca intunericul celei de-a treia densitati, va fi indeplinit in mai putin de doi ani si jumatate indicati in calendarele voastre.
Timpul, ASA cum IL percepeti voi, va continua sa treaca tot mai repede, cu cat va apropiati de continuum-ul in care trecutul, prezentul si viitorul timpului linear se desfasoara simultan, in diferite planuri energetice.
Iubitul nostru Pamant urmeaza intocmai acest plan pe calea inaltarii sale, va putem asigura de acest lucru, dar nu stim cine va alege sa vada lumina adevarurilor universale si cine va alege sa nu o vada. Lumina aduce claritate spirituala si modifica structura celulara de la forma bazata pe carbon, la cea cristalina, care ii permite corpului sa supravietuiasca la nivelurile de vibratii ale Erei de Aur. Cei care aleg Lumina vor insoti Pamantul, iar cei care nu au facut aceasta alegere vor avea atatea oportunitati cate le sunt necesare pentru “a vedea Lumina”.

Cred ca, in acest punct, ar trebui sa ma refer la un comentariu facut de un cititor – si multe minti gandesc cam la fel: Nu inteleg cum poti fi atat de sigur de ceva care se va intampla in viitor, cum ar fi Era de Aur, dar nu poti prevedea ce anume se va intampla in situatii care exista chiar acum.
Noi nu prezicem nimic. Atunci cand mesagerii Luminii va spun ceva cu certitudine – cum este venirea Erei de Aur – ei fac acest lucru fiindca ea deja exista in continuum-ul atemporal. La nivelul sufletului, voi stiti deja adevarul, dar nu va amintiti, in mod constient, entuziasmul vostru din vremea cand ati fost alesi sa participati la aceasta trecere rapida, fara precedent, intr-o alta lume – din cea de-a treia dimensiune, in cea de-a patra si, cu rapiditate, in dimensiunea a cincea; si nu puteti percepe ca fiind “desavarsit” ceva care, in timpul vostru linear, este inca in curs de desfasurare. Chiar si acest stadiu in curs de desfasurare este evident doar pentru putini oameni, care inteleg ca toate prefacerile din lumea voastra reprezinta modalitati vechi de dezintegrare, pe parcursul tranzitiei rapide a Pamantului catre noua era plina de splendoare.

Atunci cand vorbim despre o situatie in curs de desfasurare, nu va putem da un termen pentru aparitia rezultatelor, sau poate nu va putem spune nici macar care vor fi aceste rezultate, fiindca ele nu sunt definitivate in potentialul campului energetic al Pamantului, unde diferitele intensitati si trasee energetice sunt intr-o cotinua miscare. Energia – esenta a tot ceea ce exista in cosmos – constiinta indivizibila a lui EU SUNT Creator si Creatie – este neutra. Directia pe care o ia energia, permitandu-i sa se manifeste, este data de sarcinile pozitive sau negative – sau, altfel spus, de atasamentele fata de lumina sau de intuneric, care se formeaza prin gandirea individuala sau colectiva, prin emotiile si actiunile voastre. De aceea v-am spus, in mod repetat, ca trebuie, de urgenta, sa va concentrati pe ceea ce VRETI cu adevarat pentru viata si lumea voastra si nu pe ceea ce NU VRETI!

Revenind la explicatia noastra, sa zicem ca fasciculele energetice “luminoase” din jurul unei anumite situatii se accelereaza vertiginos. Fasciculele energetice „intunecate”, care influenteaza aceeasi situatie, se vor diminua sau vor creste, in functie de intensitatea constientizarii implicate. Aceasta este ceea ce face ca posibilitatile sa evolueze in probabilitati sau in realitati, atunci cand impulsul devine de neoprit. Un astfel de impuls ne-a permis sa va spunem, innaintea alegerilor din Statele Unite, ca Barack Obama va fi ales presedinte. Un impuls similar a fost atins cu cateva luni inainte de invazia din Irak; de aceea am putut afirma atunci ca, in ciuda mitingurilor pentru pace si a altor eforturi de a preveni ceea ce s-a intamplat, razboiul nu putea fi evitat.
Cu toate acestea, chiar si atunci cand o energie care se deplaseaza intr-o anumita directie intalneste o forta opusa, in calea ei catre “impulsul de neoprit”, ar fi hazardat sa tragem concluzia ca directia ei nu poate fi schimbata, printr-o infuzie neasteptata a unei constiinte conflictuale.

Ei bine, cititorii care sunt intrigrati de faptul ca respectatul Stephen Hawkings si-a exprimat neincrederea in existenta unor civilizatii extraterestre, vor sa stie daca acesta a trecut de partea intunecata; daca parerea sa va fi luata in serios de catre realizatorii emisiunilor TV, dedicate altor civilizatii; daca aceasta afirmatie va intarzia venirea extraterestrilor sau ii va determina sa nu mai vina; daca acesta va fi pentru ei un impediment, daca isi vor face cunoscuta prezenta. Nu stiu de ce a spus Stephen ceea ce a spus, dar nu exista niciun fel de parte intunecata in inima acestui suflet drag; eu presupun ca motivatia lui este similara cu cea a lui Carl Sagan, care a afirmat ca nu exista dovezi solide ale existentei vietii inteligente, in alte locuri din univers: teama. Dar nimic nu ii va intarzia si, cu atat mai putin, impiedica pe membrii familiei noastre universale sa ne fie alaturi, imediat ce vor avea certitudinea ca voi sunteti in siguranta!

O cititoare care a auzit o multime de lucruri despe Pleiade ar vrea sa stie mai multe despre ele. Poate ca nu voi adauga prea multe informatii cunostintelor sale, dar acestea ii pot lumina pe multi dintre voi, care au stramosi ce au venit din Pleiade, in vremurile stravechi, pentru a lua parte la programul de insamantare al populatiei planetare; iar unii dintre voi au venit pe Pamant direct din acel grup de natiuni stelare, care au de jucat un rol special in aceste vremuri unice ale universului. Astfel, exista o insemnata influenta pleiadiana in randul oamenilor, dar ea nu este singulara. Si alte civilizatii, care au avut o contributie importanta in acele stadii primordiale, cum sunt cei de pe Arcturus, Sirius si Lyra si descendentii acestora, care s-au intrupat pe planeta, de-a lungul timpului, inclusiv in acesti ani ai vremurilor noastre, in scopuri similare cu cele ale Pleiadienilor.
Am fost intrebat daca aspectele astrologice ale universului sunt chiar atat de importante cum cred unii oameni.

Fara sa stiu cat de multa importanta acorda fiecare persoana miscarilor planetare, tot ce pot spune este ca pozitiile lor schimbatoare chiar va influenteaza vietile. Voi va alegeti momentul nasterii, in conformitate cu activitatea celesta, datorita influentelor pe care aceasta le exercita si cu care sunteti aliniati energetic, amplificand alegerile incluse in contractele sufletelor voastre. Juxtapunerea anumitor planete este favorabila trezirii sentimentelor pozitive, energiei de inalta vibratie si productivitatii semnificative, in timp ce alte alinieri creeaza mai multe provocari in aceste aspecte ale vietii. Cunoasterea diferitelor influente astrologice poate fi de folos in adoptarea deciziilor, insa dependenta de previziunile zilnice – chiar din sursele de mare precizie – va pot inabusi evolutia spirituala care provine din recunoasterea si luarea in considerare a ghidarii interioare, a mesajelor care apar sub forma intuitiei.

Un pastor al Bisericii Metodiste Unite, m-a intrebat daca eu “pot face lumina in privinta viitorului Bisericii Crestine in SUA, in lumina numeroaselor schimbari care se petrec”. As putea spune ca acest suflet drag si-a dat singur raspunsul, in parte fiindca a folosit “lumina” de doua ori in solicitarea sa. Dar, raspunsul meu nu se limiteaza la aceasta tara sau la bisericile crestine, fiindca este extrem de incurajator pentru noi, sa vedem ca liderii religiosi si congregatiile cu diverse denumiri si credinte, din intreaga lume, reactioneaza la intensificarea Luminii pe Pamant.

Deoarece vechile invataturi religioase nu pot furniza raspunsuri satisfacatoare intrebarilor de actualitate, oamenii bisericii incep sa-si asculte vocea launtrica. Rezistand indelungatei conceptii, conform careia homosexualii nu au ce cauta in conducerea bisericilor, femei si barbati cu aceasta orientare sunt acum bineveniti in acele pozitii. Tot mai mult, “grija fata de fratele tau” depaseste usile bisericii, determinand crearea de noi servicii comunitare sau extinderea celor existente. Oamenii sunt preocupati de aspectele credintei si se leapada de regulile dogmatice ale credintelor lor, in timp ce inimile si mintile lor trec de la religie, la spiritualitate.
Latura istorica a religiei nu este pozitiva.
Credintele radicale ale unora dintre oameni reprezinta distorsiunile transmise generatie de generatie – sentimentele de ura si opresiune; insa, baza religiei nu deriva din scopuri nobile. Intentia initiatorilor care conduceau atunci biserica si statul era sa controleze masele, prin reguli religioase riguroase. Ei au hotarat ce este pacatul si au pretins ca oricine pacatuia urma sa simta urgia unui Dumnezeu razbunator. Cand a aparut Crestinismul, oamenii aflati la putere au modificat documentele originare – mistificare care a devenit o Biblie ce le servea intereselor personale, prezentandu- L pe Iisus drept “unicul fiu al lui Dumnezeu” si ridicand bariere de „autoritate” intre oameni si Dumnezeu. De asemenea, ei erau lacomi si au adunat averi uriase, prin impunerea zeciuielii si prin alte mijloace de acaparare a banilor de la credinciosi.
Influenta religiei de-a lungul epocilor istorice a fost atat de puternica, incat a condus la cruciade, persecutii, executii, tortura, privare de libertate, asasinate. Separarea, sistemele de caste si ostracizarea, promovate de religie, inca mai exista, alimentand frica fata de nerespectarea “legilor lui Dumnezeu”, vinovatia si cainta celor care se abat de la rigurozitatile credintei. In Biserica Mormona, familiile celor decedati pot plati pentru ca sufletele celor dragi sa aiba un loc asigurat in spatiul limitat din ceruri; si, cu toate conturile consistente, alimentate de anumite celebritati, Biserica Scientologica este o organizatie care urmareste sa controleze mintile adeptilor sai. Pana si satanismul este recunoscut oficial drept religie!

Din toata intunecimea care a urmarit, de-a lungul erelor istorice, sa tina sufletele in captivitate, religia a fost cea mai eficienta in inrobirea credinciosilor. Odata intorsi in viata spirituala, sufletele realizeaza ca au cazut in acea putere a farmecelor, inca din vremuri de demult, si aleg din nou sa rupa lanturile religiei la urmatoarea reincarnare.

Desi unele dintre aspectele mentionate mai sus au mai fost abordate in mesajele noastre anterioare, ele trebuie repetate fiindca oamenii religiosi vor deveni cea mai mare provocare pentru lucratorii intru Lumina. Neincrederea si dezordinea se vor mainfesta cu tot mai mare intensitate, si, probabil, activistii vor opune rezistenta in anumite locuri, atunci cand documentele stravechi vor fi scoase la iveala ca o dovada a celor pe care vi le-am spus. Sufletele pentru care religia reprezinta fundamentul vietii lor vor avea nevoie de compasiune, rabdare si bunavointa; daca, pur si simplu, veti trai in lumina voastra, ii veti putea ajuta pe cei ale caror minti sunt doar pe jumatate deschise. Ne vom bucura alaturi de voi, atunci cand ei vor imbratisa adevarul puterii si potentialului lor nelimitat, ca fiinte Divine; dar, daca vor alege sa nege acest adevar, acesta nu va fi esecul vostru sau al lor. Nicio experienta, chiar daca nu respecta contractul sufletului, nu se iroseste vreodata; fiecare suflet, intr-un timp propriu, va reveni la esenta iubirii pure a Inceputurilor sale.

Sunteti super-pr
egatiti sa faceti fata oricaror incercari care se intrezaresc la orizont!
De-a lungul numeroaselor voastre vieti, ati adunat gramezi de intelepciune, putere si abilitati care va vor surprinde atunci cand vor aparea pe neasteptate; si ele chiar vor aparea, la momentul potrivit, ca sa zicem asa. Iata de ce, dorinta voastra arzatoare de a va afla acolo unde sunteti a fost incuviintata de cel mai inalt Consiliu, in timp ce multe alte suflete la fel de dormice ca voi nu au fost alese. Este adevarat ca unele dintre sufletele alese lancezesc intr-o stare de inconstienta, iar acest lucru este in regula pentru ele, dar si pentru voi. Ele vor avea alte oportunitati de a duce Lumina civilizatiilor razboinice, iar voi sunteti extraordinar de indreptatiti sa va bucurati de victorie, astfel incat sa va imbatati de succes, din perspectiva eternitatii atemporale.

Nu ati fost singuri nici macar o clipa. Nenumarate suflete in spirit calatoresc alaturi de voi si nenumarate altele din lumea fizica va ajuta in alte moduri, de-a lungul calatoriei voastre. Dragii nostri frati si surori, ce vremuri fericite, incitante traim cu totii!
IUBIRE si PACE va transmite
Matei prin mama sa Suzanne Ward

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro