sâmbătă, 3 iulie 2010

Analizati si concluzionati singuri : Secretul ascuns de Vatican

















In lumea noastra totul este energie in manifestare si orice moment contine potentialul de manifestare al unui viitor pe care il cocreem continuu,.....Calea iubirii manifestate permanent este cea mai buna .........
Va prezint aici un mesaj pentru care nu am posibilitate de verificare si va rog sa il treceti fiecare prin filtrul intuitiei personale.
Motivul meu principal este acela ca parti din el le regasesc si in alte surse...........si convingerea ca o persoana avizata (informata) este capabila de solutii si reactii mai optime (benefice) prin comparatie cu alta marcata profund de emotii ( panica)

"In toate locurile se vorbeste de pace si de liniste, dar pedeapsa va veni. Un barbat de nivel inalt va fi asasinat si aceasta va cauza razboi. O puternica armata va merge prin toata Europa si va incepe razboiul nuclear. Acest razboi va distruge tot, obscuritatea va cadea pe tot pamantul timp de 72 de ore (3 zile). Abia o treime din umanitate va supravietui acestor 72 de ore de obscuritate si de oroare... Si apoi, plecand de la aceasta, va incepe o noua era cu persoane pline de bunatate.

Intr-o noapte foarte rece, 10 minute inainte de miezul noptii, un mare cutremur va scutura pamantul timp de 8 ore; acesta va fi al 3-lea semn al lui Dumnezeu care ne va arata cine guverneaza pamantul. Cei plini de bunatate, cei care cred in Iisus Hristos vor propaga acest mesaj, profetia Sfintei Fecioare Maria aparuta la Fatima, nu trebuie sa aveti FRICA, sa nu aveti nici un fel de teama. Ce se va face cand se va intampla aceasta?
Ingenuncheati si cereti iertare lui Dumnezeu. Nu va parasiti casa si nu lasati pe nimeni strain sa intre, pentru ca singur Bunul nu se va gasi in mainile raului si el va supravietui catastrofei. Astfel trebuie sa va pregatiti. Eu va voi da urmatoarele semne:

- NOAPTEA VA FI EXTREM DE FRIGUROASA,
- VANTUL VA SUFLA FOARTE PUTERNIC,
- VA FI MULTA ANGOASA SI IN SCURT TIMP VA INCEPE UN MARE CUTREMUR PE TOATA SUPRAFATA TERREI
- Acasa, inchideti usile si ferestrele si nu vorbiti cu nimeni care nu este din casa voastra.
- Nu priviti afara, nu fiti curiosi, caci furia Signeurului va fi in curs de actiune.
- Aprindeti lumanari binecuvantate, caci timp de 3 zile nici o alta
lumina nu va lumina.

Miscarea Terrei va fi atat de violenta incat axa sa se va inclina 20-23*.
Apoi ea se va intoarce in pozitie normala.
Atunci o obscuritate absoluta si totala va acoperi intreaga planeta. Spiritele rele vor fi libere si vor da tarcoale sufletelor care nu vor vrea sa asculte acest mesaj si a celor care nu vor vrea sa se caiasca.
Sufletele bune, credincioase isi vor aminti sa aprinda lumanari binecuvantate.
Pregatiti un altar sacru, cu un crucifix pentru a comunica cu Dumnezeu implorand mila Sa infinita. Totul va fi in intuneric. Atunci, o mare cruce mistica va aparea pe cer pentru a va aminti pretiosul pret pe care Hristos l-a platit pentru Dragostea sa pentru umanitate.
In casa voastra, unicul lucru care ar putea sa lumineze vor fi aceste lumanari binecuvantate. Odata aprinse, ele nu vor putea sa se stinga inainte sa se termine aceste 3 zile de intuneric.
Toti trebuie sa aveti apa binecuvantata (sfintita) cu care va trebui sa stropiti toata casa, in particular usile si ferestrele... Dumnezeu va proteja casele alesilor Sai.

Ingenuncheati in fata puterii crucii lui Iisus, rugati-va cu credinta si apoi spuneti:
"DUMNEZEUL MEU, IARTA-NE NOUA PACATELE, SALVEAZA-NE DE FOCUL INFERNULUI SI IA CU TINE TOATE SUFLETELE, IN PARTICULAR CELE CARE NECESITA MAI MULTA COMPASIUNE.
BLANDA MAMA MARIA, INTERVIN-O PENTRU NOI! NOI VA IUBIM, SALVATI-NE LUMEA.
Cei care cred in aceste cuvinte nu vor ezita sa le raspandeasca. Oamenii drepti nu trebuie sa aiba frica in aceasta zi de Domnul Dumnezeu.
Vorbiti in jurul vostru in prezent, in vreme ce inca mai este timp; cei care vor tacea acum vor fi responsabili de un mare numar de suflete care se vor pierde in ignoranta...
Toti cei care se vor ruga vor avea protectia cerului, iar cei ce sunt sortiti sa piara, Ii voi ajuta sa moara in pace si sfinti vor fi cand vor intra in Imparatia Cerurilor.
Doresc ca voi, toti copii mei, sa participati la slujbe, mai ales in prima vineri si sambata a lunii pentru a va spovedi si primi Sfanta Impartasanie, ca facand acestea sa puteti salva pamantul de la distrugere.
Cand pamantul se va opri din cutremur, cei care nu vor crede totdeauna in Domnul Dumnezeu, vor muri.
Vantul va aduce gaze si le va imprastia pe toata Terra.
Soarele nu va aparea.
Poate ca veti trai dupa aceasta catastrofa.
Nu uitati ca pedeapsa lui Dumnezeu este sacra.
Odata inceputa, nu priviti afara, oricare ar fi ratiunea pentru care ati face-o, caci va fi tocmai o actiune dupa pacate.
Toate acestea se gasesc inscrise in Scrierile Sfinte, in Noul Testament:
- Sfantul Luca (Cap.21, verset 5.11, 12.19,20.20,29.33)
- Cartile Sfantului Apostol Petru (cap. 3, 8-14)
- Profetiile lui Isaia (cap.40, 1.5.9)

Profetia de la “La Salette“
În 1846, doi copii, Melanie Calvat şi Maximin Giruad, din localitatea franceză La Salette, au povestit că „au vorbit“ cu Fecioara Maria şi că ea era atat de îngrijorată de soarta care le este hărăzită oamenilor, încat a plans în timp ce le spunea toate acestea.
Descrierea sfarşitului omenirii, aşa cum l-au reprodus copiii, i s-a părut Suveranului Pontif de atunci atat de înspăimantătoare, încat el a decis ca acest mesaj să nu fie adus la cunoştinţa oamenilor. Astfel profeţia a rămas cunoscută ca „secretul din La Salette“. Astăzi, mesajul nu mai este un secret.
"Am coborât din Ceruri ca să vă dezvălui toate marile secrete şi să vă pregătesc pentru ceea ce veţi îndura în scopul purificării întregului Pământ. Satan şi-a instalat deja regatul în această lume. El este stăpân peste voi şi se bucură de victoria pe care a obţinut-o atât de uşor.
Forţele care stabilesc evenimentele ce vor urma, în conformitate cu planurile diabolice ale Răului, ţin de puterile întunecate ale demonilor. Ei au reuşit să determine umanitatea să trăiască fără credinţă şi au împrăştiat peste tot otrava îndoielii. Au construit noi idoli, în faţa cărora oamenii, prostiţi, se înclină neputincioşi: PLĂCEREA pentru tot ceea ce este grosier şi inferior, BANII, ORGOLIUL, NECURĂŢENIA, DORINŢA DE A DOMINA alţi oameni şi NEÎNCREDEREA în forţa pe care Dumnezeu a sădit-o în ei.
Satan a fost conducătorul necontestat al omenirii în acest ultim secol şi a reuşit să-i facă pe oameni să se îndepărteze de ADEVĂR, să-i lipsească de puterea purificatoare a DRAGOSTEI. El a împrăştiat discordia şi ura între oameni, legitimând imoralitatea şi slăbiciunea, divorţul, avortul şi obscenitatea. Războaiele nu au încetat nici o clipă şi s-au multiplicat mereu. Oamenii trăiesc acum într-o lume sfâşiată de conflicte şi ură, dar războiul cel mare, care va distruge ţări şi naţiuni întregi, abia începe. Când el va înceta, nimeni nu va fi victorios. Marea judecată a venit pentru toţi oamenii.
Biserica îşi va asculta prohodul. Anticristul va pătrunde în templul lui Dumnezeu şi se va aşeza pe tronul Acestuia şi va fi adorat ca şi cum ar fi Acesta. Puţini sunt cei care nu se vor lăsa păcăliţi, şi aceia vor fi supuşi la mari persecuţii.
Sunt şi vor apărea în continuare o mulţime de falşi învăţători printre oameni. Ei vor încerca să-i convingă pe semenii lor că minciuna este adevăr, şi fapta lor îi va situa împotriva lui Dumnezeu. Mulţi îi vor asculta şi vor aluneca pe un drum greşit.
Naţiunile se vor ridica una împotriva alteia, şi regatele unul împotriva altuia. Vor fi epidemii, oamenii vor sărăci şi vor suferi de foame, iar inundaţiile şi cutremurele vor distruge tot ceea ce fiinţele umane au construit până acum. Şi aceste dezastre vor fi doar începutul suferinţelor care îi aşteaptă. Soarele se va întuneca, şi nici luna nu va mai trimite razele ei pe Pământ. Stelele vor cădea de pe cer. Atunci se va manifesta Anticristul.
Am venit şi te-am chemat ca să fac din tine vocea Cuvântului Meu.
Oamenii trebuie să-şi deschidă inimile către dragoste şi lumină, să-şi salveze sufletele în acest ultim refugiu al iubirii, singurul care le-a rămas accesibil. Numai înlăturând ura şi înlocuind-o cu puterea purificatoare a iertării şi înţelegerii, ei vor putea să se protejeze de Anticrist şi de demonii lui. Dumnezeu îi va salva pe cei care vor persevera în bine şi pe cei care vor crede în puterea divină sădită pentru totdeauna de El în ei."

Preluat din Gardianul

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro