joi, 7 iulie 2022

Frecvente

 


Frecvența este acordată gândurilor tale.
Vibrația se creează prin cuvinte.
În centrul capului tău este hipotalamusul. Hipotalamusul primește semnale din mediul tău prin cele cinci simțuri ale tale și începe să trimită semnale glandelor pineale și pituitare.
Glanda pineală îți proiectează realitatea actuală; nu alege ce să proiecteze; răspunde doar la semnale. Puterea de a-ți crea realitatea stă în acest cristal epic.
Pituitarul este responsabil pentru eliberarea de substanțe chimice și proteine în corpul tău pentru a promova sau combate semnalele primite de la hipotalamusul tău. Fiecare dintre aceste substanțe chimice este trimisă pentru a-ți reechilibra respirația, bătăile inimii, transpirația sau orice alte reacții fizice pe care le experimentezi din gândurile pe care le ai.
Proteinele călătoresc în sânge acolo unde sunt celulele tale stem. În exteriorul celulei este o poartă numită cilia; care se deschide doar atunci când detectează că proteinele provin de la tine și sunt în siguranță să intre. (Aceste auto-celule sunt motivul pentru care nu poți transfera celulele hepatice la orice grupă de sânge. )
Aici se amestecă știința și spiritualitatea. Dacă proteinele eliberate în corpul tău nu sunt bune pentru corpul tău, celula le respinge. Nu primești nimic în celulă care să o deterioreze sau să o rănească.
Corpul tău are grijă permanent de tine pentru că creatorul l-a proiectat așa.
În interiorul fiecărei celule se află un suport al ADN-ului tău.
Imaginează-ți că intri într-o cameră întunecată, dar în această cameră este un fir de ADN închis într-o cutie cu șapte încuietori Fiecare încuietoare deschide o secțiune a ADN-ului care urmează să fie scanată.
Fiecare proteină care trece prin poartă are o cheie pentru cutie, iar odată descuiată, camera se umple cu lumină și poate fi scanată temeinic de ARN-ul tău.
La fiecare o sută opt secunde, scanează ARN-ul tău, indiferent de circumstanțe, pe pilot automat. ARN-ul trimite apoi acea copie către celulele necesare pentru a-ți readuce corpul la sănătate.
Dacă nu ai suficiente proteine pozitive pentru a debloca toate părțile cutiei care ține ADN-ul, ARN-ul poate scana doar o parte din nevoile celulei tale pentru a se recupera.
Acesta este motivul pentru care știința spune că celulele noastre replică celule stricate sau deteriorate. ARN-ul este doar un scaner; ceea ce este scanat este ceea ce primești.
Așa te poate ucide frica. Literalmente.
Cei care urmează călătoria chakrelor de nouă zile au învățat despre frecvențe și vibrații și iată de ce!
Apa răspunde atât la frecvență, cât și la vibrații!!
Celulele tale sunt formate din 90% apă, iar atunci când frecvența (gândurile) și vibrația (cuvintele) se îmbină, ele creează forme de geometrie sacră și devin metamorfi. Apa care se află deja în interiorul celulelor tale se poate transforma în forma proteinei de care are nevoie ADN-ul tău pentru a debloca cutia care ține ADN-ul tău.
Acesta este motivul pentru care gândirea pozitivă este doar începutul; conștientizarea și alegerea conștientă a cuvintelor este adevărata cheie a sănătății tale!
La început, a fost cuvântul!
Doctorul Emoto și doctorul Bruce Lipton sunt pionierii începutului acestei cunoștințe.
Diana V. Ciobanu

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro