miercuri, 14 aprilie 2021

Energie si vaccin

 

Preluat. Nu stiu autorul.
"Am ținut o ședință energetică cu o persoană care a primit prima și a doua doză de vac. Am tratat deja această persoană energetic, dar nu știam că ea și-a făcut vacc....
Când am început tratamentul, am observat imediat schimbare, energie foarte grea provenind din corpurile lor subtile.
Cel mai înspăimântător lucru a fost când am lucrat la chakra inimii, m-am conectat cu sufletul ei, așa că era detașată de corpul fizic, nu avea contact și parcă plutea într-o stare de confuzie totală. O deteriorare a conștiinței care pierde contactul cu partea fizică, deci cu mașina noastră biologică, nu mai există comunicare între ele.
În timpul tratamentului, acest suflet mi-a spus că nu mai simte corpul și are impresia că plutea într-o stare profundă de rău. Energia cu care lucram, energia câmpului lor energetic, era foarte grea și puteai simți aceste substanțe care sunt foarte stresante pentru corpurile subtile.
Am continuat tratamentul prin trimiterea luminii către chakra inimii, sufletul persoanei, dar se părea că sufletul nu mai poate primi lumină, frecvență sau energie. A fost o experiență foarte puternică pentru mine.
Atunci am înțeles că această substanță este de fapt folosită pentru a detașa conștiința, astfel încât această conștiință nu mai poate interacționa prin acest corp pe care îl are în viață, unde nu mai există contact, nu mai există frecvență, nu mai există lumină, nu mai există energie echilibru sau spirit. Apoi am început să plâng după acel suflet, pentru că a fost ceva care m-a atins profund, o experiență foarte puternică.

Nu i-am spus nimic persoanei pentru că nu știam să o spun și dacă ar fi înțeles. Mi-am dat seama că nu numai că poluează corpurile subtile sau corpul fizic, dar este ceva legat de sufletul nostru. Scopul este de a deteriora și a încerca să distrugă contactul cu conștiința. Ceea ce a spus Steiner este exact asta. Nu este vorba doar de deteriorarea sistemului imunitar.

Actualizare - Al doilea tratament al persoanei A existat o altă schimbare și din nou o deteriorare, atât în ​​ceea ce privește severitatea, cât și în energia pe care câmpul lor de energie o transmite, dar cel mai important a fost o scădere foarte semnificativă a frecvenței. În acest moment, el nu prezintă simptome fizice pe corpul fizic. În ceea ce privește situația care se manifestă la nivel energetic și mai ales sufletul, s-a confirmat că sufletul a fost expulzat din corpul fizic, este încă legat de așa-numitul cordon, dar confirmă că nu mai interacționează cu fizic, emoțional și mental, nu mai există niciun fel de comunicare. Sufletul nu mai este capabil să gestioneze aceste trei corpuri, să-și continue procesul de întrupare și evoluție, tocmai pentru că acest contact a fost rupt.


Și ce se întâmplă cu aceste suflete?
Felecan Rodica Lucia
 Sufletul se retrage si "omul" vietuieste pana cand corpul fizic mai face față energiilor mereu in crestere de pe Pamânt. Acești "oameni" isi pierd interesul pentru dezvoltarea spirituala si se concentreaza doar pe dezvoltarea lor fizica/materiala.

Am în familie persoane care s-au injectat cu tot ceea ce le-a fost recomandat, inclusiv cu cele de acum, vineri și-au făcut rapelul... Și am observat și eu, la nivel energetic, că nu-i mai percep la fel, ca și cum n-ar mai avea empatie... Dacă are sens.

Așa se crează roboții perfecți. Trupuri umblătoare fără conștiință. Din păcate, ei au această tehnologie și o folosesc pentru asta.
Separearea sufletului de trup și transformarea oamenilor în morți vii e o dorință mai veche a celor întunecați. Vizionați filmul ”Busola de aur”, unde vorbește exact despre acest lucru. Filmul este făcut după o carte ”Materialele sale întunecate”, de Phillip Pullman. Este o trilogie. Filmul a fost făcut după prima carte, dar s-a oprit, din motive evidente (spunea prea mult din adevăr)

https://www.youtube.com/watch?v=2LkafIWVzTA...

"ATENȚIE LA VACCIN!
~ Tatăl Absolut
Buna ziua, dragi copii dragi!
Astăzi va trebui să mă distrag din nou de la subiectul transformării corpului tău fizic, într-unul cristalin de lumina, pentru a-ți concentra atenția asupra unor puncte care sunt legate cumva de acest proces.
După cum mulți dintre voi au înțeles deja, următorul pas al guvernului mondial de a „salva” umanitatea va fi vaccinarea ei universală.
Și acum voi încerca să vă explic ce este un vaccin modern.
Dacă la început vaccinul a fost creat cu adevărat ca un „antidot” la unele boli periculoase și a inclus doze microscopice de tulpină de virus, atunci acum vaccinurile moderne au deja o rază de acțiune ceva mai largă și au obiective complet diferite.
De ce și cum s-a întâmplat asta?
În timp ce conducătorii lumii își eclozau planurile de reglementare strictă a numărului de oameni de pe planetă și căutând modalități de a controla mintea umană pentru propriile obiective personale și-au îndreptat atenția către vaccinuri.
Și-au dat seama că este vorba despre vaccinuri care ar putea juca un rol decisiv în implementarea planurilor lor în cel mai neobservabil mod pentru oameni.
În primul rând ele au la început un scop uman, deoarece vaccinarea copiilor și adulților poate fi prezentată societății ca mijloc de salvare de boli grave.
În al doilea rând , este ușor să le facem obligatorii pentru toată lumea, justificând acest lucru prin faptul că, de exemplu, un copil nevaccinat este un pericol pentru alții.
Iar principiul vaccinării obligatorii este deja implementat pe scară largă în majoritatea țărilor lumii.
În al treilea rând , un număr mare de adulți pot fi, de asemenea, vaccinați forțat în timpul diferitelor epidemii, iar mulți din frică pentru viața lor se îndreaptă voluntar.

Acum să vedem ce se află la baza ultimelor generații de vaccinuri, care sunt puse în flux deja sub controlul guvernului mondial.
Ca urmare a atragerii celor mai bune minți ale omenirii, au fost dezvoltate tehnologii unice pentru introducerea cipurilor microscopice în corpul uman ca parte a vaccinului, și mai recent, nanoparticule, ale căror dimensiuni le permit să se miște liber în întregul corp.
Ambele sunt „receptoare” codificate de informații care le pot fi transmise cu ajutorul emițătorilor de unde electromagnetice dintr-un anumit interval.
Și acum există ultima etapă a testării unor astfel de emițătoare, care sunt planificate să fie plasate într-o rețea densă in întreaga lume.

Una dintre ele este instalarea 5G, care este în prezent publicizată intensiv populației ca îmbunătățire și accelerare a comunicațiilor mobile și a internetului.
Dar acest lucru este doar ceea ce se află la suprafață.

5G este doar o legătură intermediară în acest lanț - un fel de emițător de semnal în care informațiile sunt încorporate, ci mai degrabă, un ordin de acțiune direcțională pe un cip situat în corpul uman.
Și poate conține orice comandă.
Poate provoca frică, panică într-o persoană, forțându-l să se supună necondiționat, să provoace agresivitate, distracție neîngrădită, indiferență, dor - într-un cuvânt, să genereze orice emoție influențând una sau alta componentă a cipului din corpul uman.

Dar poate avea, de asemenea, un efect programat asupra oricărui organ al unei persoane, astfel încât o persoană perfect sănătoasă moare brusc în cel mai misterios mod din cauza unei boli inexplicabile.

Și au existat deja multe astfel de cazuri. Așa că, acești „binefăcători” ai omenirii și-au lucrat metodele nu numai asupra unor oameni alesi de catre ei, care erau obiectivele lor, ci și asupra cetățenilor obișnuiți pentru a-și îmbunătăți tehnologiile.
Este foarte important, rudele mele, să știți despre acest lucru și să nu vă construiți iluzii cum ca elita mondială are grijă de voi și de sănătatea voastră.

Principalul „vaccin” pentru toate bolile poate fi DOAR IUBIREA, adica vibrațiile voastre ridicate, ceea ce vă va permite să vă transformați conștiința și corpul fizic într-o stare în care nici măcar cele mai avansate tehnologii nu pot avea niciun efect asupra voastră.

Te binecuvântez și te iubesc imens!
Părintele Absolut v-a vorbit!"
Transmis prin Martha
Sursa: site-ul Renasterea
Traducere Dobrescu Victor

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro