duminică, 20 mai 2018

Despre calitatile infinite ale umanilor

Despre calitatile infinite ale umanilor  - Ce puteti face si nu faceti cu ele , sfaturi

Eliminați din gândurile voastre orice negativitate și vizualizați doar imaginea faptelor pozitive, benefice. Asta trebuie făcut permanent, zi de zi, minut de minut, nu din când în când. Nu uitați că buna voastră dispoziție, atitudinea voastră pozitivă trezește conștiințe, bucură și binedispune și pe alții, chiar dacă ei nu sunt lângă voi.( Nota C.M.: aceasta deoarece energia gândului se propagă peste tot și poate fi captată de cei care o caută, adică de cei care se acordează la domeniul de frecvență corespunzător). 
Nu permiteți să fiți „agățați” de energiile cu vibrații negative. Descurajați orice tentativă a unui eventual interlocutor care, chiar fără să vrea, vă bombardează cu informație producătoare de negativitate. Dacă, totuși, doriți să aflați acea informație, păstrați-o la nivel superficial, fără a admite să vă afecteze emoțional. Încercați să ajutați interlocutorul să-și schimbe starea de negativitate, în măsura în care el o acceptă. Altfel, abandonați tentativa.
Aveți încredere în voi înșivă în capacitatea voastră de a discerne. 

Când se anunță evenimente negative, imaginați-vă că, împreună cu oameni cunoscuți sau necunoscuți vă țineți de mână formând un cerc (o horă) imens, care cuprinde întreaga umanitate. Puteți extinde această vizualizare la planetele galaxiei, ale universului.

Există teroriști care comit acte lipsite de omenie, comit crime sau torturează. Când vă gândiți la ei, nu amplificați tragedia cu sentimentele voastre de ură. Încercați să trimiteți lumină, încercați să trimiteți gânduri de vindecare și de încurajare victimelor sau rudelor acestora. Formați imaginar acel imens cerc de oameni care se țin de mână și vor să aducă vindecare. Imaginați-vă cum energia gândurilor voastre pozitive pătrunde în ființa atacatorilor pentru a-i încuraja să se trezească și să renunțe la asemenea acte teroriste.

Dragilor, în încheiere vă invităm să formați imaginar, împreună cu noi, voi cei care citiți sau ascultați mesajul, cu lumea voastră în totalitatea ei (indiferent că sunt oameni „buni” sau oameni „răi”), un cerc ce cuprinde planeta voastră. Vizualizați cum toți ne ținem de mână iar energia iubirii și înțelegerii se scurge de la unul la altul, făcând ca inimile noastre să tresalte de bucurie și de recunoștință.
Respirați profund, de mai multe ori, cu această grandioasă imagine în minte. Observați că noi toți UNA suntem.

Ne retragem acum, lăsându-vă stăpâniți de energia iubirii și păcii pe Pământ și în întregul univers.  Să ne simțim unul pe altul în fiecare respirație profundă pe care o facem.
Rămâneți în bucurie și în iubire!

Webpage: Blossom Goodchild 
http://www.youtube.com/user/isjaabmo

În timpul meditațiilor, nu vă așteptați să vă șopteasca la ureche ceva despre intențiile voastre sacre. Înțelegerea va curge spre voi fără a fi impulsionată din exterior.  
În ființa voastră există mai multe straturi, în care sunt sedimentate diversele niveluri ale cunoașterii universale. Pentru voi va fi o desfătare să constatați ce minunății ascund aceste sedimente acoperite de vremuri îndepărtate sau mai apropiate. 
Noi suntem aici pentru a vă acorda toată asistența de care aveți nevoie și pe care ne-o veți solicita atunci când veți considera că este cazul. De altfel, noi am fost totdeauna în preajma voastră, așteptând să ne solicitați sprijinul. Dar acum este timpul, așa cum v-a spus Arhanghelul Mihail, să utilizați cu mai mult folos oportunitățile acestei perioade. 
Dar, n-ați vrea să începem discuția? 

Trebuie să vă păstrați intenția. Este ceva ce trebuie să faci zece minute pe zi. Puteți lua zece minute la începutul zilei pentru a ancora claritate asupra intenției a ceea ce doriți să faceți în acea zi dar puteți intenționa ceea ce hotărâți să faceți în toată acea săptămână. Se poate aplica Legea Intenționării pe diverse teme cum ar fi: realizarea unei sarcini, confecționarea unui obiect, tipul de comportament pe care doriți să-l abordați într-o anume relație sau situație etc. Puteți face o invocație în legătură cu dorința voastră de a găsi soluție la o problemă care trebuie să-și găsească rezolvarea într-un anumit interval de timp. Este pur și simplu o metodă de a aduce în realitatea voastră conștientă, în activitatea de zi cu zi, un anume proiect sau program.
Altfel spus, trebuie să anunțați Universul asupra intențiilor voastre și să faceți o invocație care să vă asigure rezolvarea în parametrii pe care i-ați gândit. Nu este un act de impolitețe dacă cereți Universului să vă ajute în realizarea unui proiect, oricare ar fi el. Important este ca acel proiect să fie unul din Lumină. Nu pentru că, dacă intenționați ceva neconform cu etica Divină sau umană, nu ați putea primi un sprijin. Realizările ”neconforme” introduc dezechilibre energetice iar legile universului vor acționa în sensul restabilirii acelui echilibru....

Trebuie să ai însă încredere, să ai credința că ceea ce intenționezi, se întâmplă. Credința ta trebuie să fie atât de puternică încât să nu ai nevoie de confirmări. 
De exemplu, faci afirmația: "trimit energia mea binefăcătoare lui Robert Mugabe și îmi deschid inima pentru realizarea obiectivelor pentru care el a luptat toată viața: libertatea și prosperitatea poporului său." După ceva timp afli că ceva s-a schimbat în bine, în ceea ce privește starea lui de sănătate. Atunci te vei gândi: "iată, domnule, că a lucrat!" Tu nu știi dacă acel rezultat ți se datorează, dar speri că ai contribuit la obținerea lui. Și asta contează. 
Adesea schimbările sunt subtile, alte ori sunt frapante. 
Sărbătorește acest rezultat, indiferent dacă ai sau nu convingerea că este doar al tău. ...
 Când trimiți energia vindecării către cineva, pentru tine nu trebuie să conteze decât modul cum ai trimis-o. Ce face primitorul cu ea, o primește sau o respinge, îi folosește ori nu, asta nu mai este treaba și sarcina ta.Voi, în calitate de vindecători, trebuie să înțelegeți că nu sunteți la nivelul la care să dețineți controlul absolut. 
Sunteți un contribuabil nu controlor al efectelor. Ceea ce faceți voi este definitivat în Planul Divin....
Fiecare persoană, indiferent dacă aceasta este o personalitate, un șef de stat, sau dimpotrivă un măturător, poate ajunge în situații dificile din punct de vedere al sănătății. Dacă, atunci când i se oferă ajutor, va primi cu inima deschisă sprijinul sau nu, nu va ști la nivel mental dacă acesta îi va aduce sau nu vindecarea. 
Liberul arbitru al fiecărui suflet funcționează de fiecare dată. El va ține cont de foarte mulți factori, printre care cel mai important este programul său de viață. Există două lucruri care se întâmplă. În primul rând, energia care se trimite, energia iubirii și vindecării, nu va fi irosită. Aceasta este una dintre noile reguli. Când Legea Intenționării a fost aplicată pentru a trimite energia vindecării, faza expedierii a fost realizată. Cât de mult a ajutat, asta este a doua parte a acțiunii.
Apoi, dacă mai mulți se roagă pentru vindecarea unei ființe, atunci puterea intenționării este amplificată exponențial și poate să depășească pragul ineficienței în planul fizic, iar rezultatul să devină favorabil...
Așa dar, nu este cazul să vă faceți raționamentul: ” am pierdut timp și energie degeaba, că nu s-a produs efectul scontat!”
Intenționarea nu trebuie condiționată de ceva anume: vrei să faci ceva, faci; asta-i tot.

Daniel Tammet este un savant autist. Poate executa calcule matematice de cea mai înaltă dificultate cu viteze uluitoare. Totuşi, spre deosebire de alţi oameni capabili de performanţe similare, Tammet reuşeşte să şi descrie modul în care face aceste calcule. El spune că în mintea lui, fiecare cifră şi număr până la 10.000 vine cu propriile forme şi senzaţii unice, astfel încât Tammet poate „vedea” rezultatele calculelor ca pe nişte peisaje şi poate „simţi” atunci când un număr este prim sau divizibil. Spre exemplu, el a descris imaginea vizuală a lui 289 ca fiind una urâtă, pe cea a lui 333 atractivă, iar pe π l-a catalogat ca fiind superb. Parapsihologii spun că este un fel de manifestare a sinesteziei.Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro