duminică, 15 decembrie 2013

Ajutor neconditionat pentru o lume mai buna

Asta seara vreau sa va vorbesc despre a darui !

despre afluxul de energie care vine spre cel care vrea sa manifeste in jurul sau o energie pozitiva !
Aveti incredere in sentimentul de stare de bine pe care il traiti dupa ce ati dat ajutor neconditionat cuiva necunoscut, fara sa asteptati nici macar un "multumesc" !

Redau mai jos cateva exemple. 
Daca printre cititori este cineva proprietar de afacere si vrea sa se inscrie in acest lant al ajutorului neconditionat, va rog sa ma anuntati pentru a face cunoscuta mai departe dorinta si locatia dvs. 

 "Am intrat cu un prieten într-o cafenea mică din Belgia și am comandat. În timp ce ne îndreptam spre masa noastră, doi oameni au ajuns și s-au apropiat de bar. „Cinci cafele, vă rog. Două pentru noi și 3 în așteptare”. Au plătit, și-au luat cele 2 cafele și au plecat.
Mi-am întrebat prietenul „ Ce înseamnă cafele în așteptare?” Prietenul mi-a răspuns „ Așteaptă și-o să vezi.”
Au mai intrat câțiva oameni. Două fete au cerut câte o cafea pentru fiecare, au plătit și au plecat.
Comanda următoare a constat în 7 cafele și a fost făcută de 3 avocați - 3 pentru ei și 4 „ în așteptare”. În timp ce încă mă întrebam ce înseamnă „ cafelele în așteptare”, aceștia pleacă.
Deodată, un om îmbrăcat cu haine vechi, care semăna cu un cerșetor, ajunge la bar și întreabă binevoitor : „ Aveți o cafea în așteptare?” și chelnerul îi servește o cafea.
Recapitulare : oamenii plăteau de dinainte o cafea care urma să fie servită unei persoane aflată în imposibilitatea de a-și plăti o băutură caldă!
Această tradiție a început la Napoli, dar a fost răspândită în toată lumea și în câteva locuri este posibil să comanzi nu numai „ cafele în așteptare” dar și un sendviș sau o masă completă.
Faceți ca această idee frumoasă să fie publicată în toată lumea! Ar fi minunat ca acest lucru chiar să se realizeze."


Sa traim cu totii intr-o lume mai buna !

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro