sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Despre creatii necesare in Noua Era

ATENTIE ! e posibil !


" Un ghid si frate minunat din centrul Tera cu care lucrez constient de o perioada, in acest moment imi explica cum putem fiecare dintre noi sa ne creeam propriile sfere energetice in folosirea aici si acum permanent in viata de zi cu zi.
Este ca un joc de copil in care propria credinta devine realitate in fizic.
Intr-o zi cand merg in centrul Tera si ma intalnesc cu El, il intreb: ce inventezi aici? uitandu- ma in acea camera aurie in care eram amandoi.
Imediat s- a uitat in ochiii mei si mi-a atras atentia: nu inventez, creeez dispozitive si sfere energetice pe care noi cei de aici din centrul Tera le folosim si vrem ca toti cei care sunt pe Tera sa le foloseasca in sensul inlocuirii pas cu pas a tehnologiilor existente material care au ajuns destul de scumpe, pentru care multi oameni muncesc si platesc pentru ca au devenit dependenti de ele. Am inteles ca se referea la energia electrica, la combustibili folositi, la atatea inventii pe care altii le folosesc zi de zi si traiesc muncind sa-si achite facturile. O polarizare la care s- a ajuns.

In energia noua fiecare isi poate creea si trai tot ceea ce simte ca ii este necesar.
Acest minunat prieten m-a condus in incaperi in care erau multi ca el si creeau sfere energetice cu diverse intrebuintari (diferite marimi, culori, functionalitati aparte), majoritatea sunt aurii unde sunt acum si sunt trimise din interiorul tera la suprafata in ai sustine pe oameni. Ei sunt aici de la inceputurile Tera si ajuta pe fiecare dintre noi cei intrupati,fie ca suntem constienti sau redevenim constienti de la clipa la clipa de potentialele marete de creeatie a raiului terestru. Sunt fluizi, aurii, au depasit formele de ,,ego din cele 4 corpuri,, - au un singur corp universal si folosesc intreaga lor capacitate creeeativa in folosul practic a tuturor sufletelor care vin si pleaca de pe Tera urmandu-si propriul drum divin.
Ei explica: creearea sferelor de energie aurie ( o culoare sau multe culori) se face din inima, direct din energia divinitatii proprii sau grup ( de fapt este o singura energie comuna, doar particularul creeativ este activ cand cineva vrea sa se ocupe de un domeniu ales propriu).
In acest mod se procedeaza: iei o bucata din sufletul tau, o modelezi, ii scrii programul de viata si folosinta – particular si general, ii dai viata vie si aceasta creeatie stie ce are de facut. Fiecare creeatie are posibilitatea de a fi reprogramata in orice clipa, asa cum doreste creeatorul.
Singura conditie pentru a creea este: ca divinitatea prezenta sa fie in energia iubirii, in centrul inimii constienta acum si aici, dincolo de manifestarile separate a celor patru corpuri energetice.
Exemple: Inainte de a scrie exemple de folosire a sferelor de energie vie, aceste creeatii de care scrim aici sunt o parte din etape (dar nimic nu este batut incuie) pe care noi le folosim pana cand redevenim o singura energie si vibratie in toate corpurile noastre, pastrind oricat dorim corpul fizic.
In energia Iubirii, CREEATIA este pentru a manifesta adevaratul rai FIZIC SI ENERGETIC pe acest minunat Pamant Fizic. Sunt exemple la care ne-am bucura ca fiecare dintre cei care merg pe acest drum sa completeze cu experiente proprii in sensul unui transfer energetic constient prin scris, vorbit, traire .

1– Creeearea unei sfere de energie ,,becul electric fizic - energetic,, pentru a lumina pe pamant in fizic si energetic pasii, mainile si corpul nostru. Bineinteles ca fiecare dintre noi este ,,becul propriu de lumina,,. Conectat in ambele energii in inima mea eu divinitate prezenta devin o sfera aurie. Traiesc acesta energie constient in corp fizic si cele energetice care redevin una. Din mine cu iubirea mea proprie iau si creeez o sfera de energie multicolor in care scriu ca-mi lumineaza fizic si energetic viata mea pe pamant, clipa de clipa, oriune sunt si orice fac. Sunt constient si traiesc ca eu sunt ea si ea este eu, ca este zi sau noapte in fizic ea ma lumineaza si ma ghideaza. Fiind parte vie din mine, stie unde vreau eu sa merg si ce vreau eu sa vad (cand este zi sau noapte), aceasta sfera este,,becul fizic,, indiferent in orice camera sunt. O asez in viata mea, la veioza, la lustra, far la moto, si in situatia in care vreau mai multe sfere, aceasta sfera se multiplica singura, comanda se executa instant.
Frecventa alb aurie mai stralucitoare decat soarele, este iubire cristica infinita si neconditionata si lumina cristica.

2-Creearea unei sfere de energie pentru masina, pentru deplasarea fizica si energetica.
3– Crearea unei sfere de energie cu intrebuintare ,,de a incalzi camera sau de a o racori,,.
4– Creearea unei sfere de energie in ghidare, protectia fizica si energetica in anumite situatii.
5– Crearea unei sfere de energie in autovindecarea noastra fizic si energetic. Sunt eoni de exemple pe care fiecare le poate creea in a-si dovedi maiestria proprie.

Vreau din toata inima sa aveti incredere in voi insiva, demonstrati-va ca nu depindeti de nici o creatie exterioara de pana acum care a avut rolul ei in acele timpuri, creeati-va pasul vostru propriu, fara sa priviti in exterior si sa copiati in sensul dependentei de alte forme de energie care poate bloca potentialele proprii. Reluati-va acest minunat dar – creati-va propria viata cu toata inima. Este ca un film dragii nostri in care fiecare dintre noi suntem spectatori – actori – creatori.
Fiecare dintre noi stim unde suntem si cine suntem. Am ales in aceasta viata ca tot ceea ce fac sa fie practic si responsabil in viata mea proprie, m-am ales pe mine divinitate prezenta in energia mea proprie, activ in energia creeatoare a triadei cosmice care acum UNA SUNT. "
Si noi iti multumim, in iubire Emanuel.


"Sfere energetice
Acest exercitiu ne ajuta sa devenim mai constienti de campul de energie din jurul nostru si de influenta pe care o avem asupra acestuia.

Sfera energetica este o tehnica de baza si foarte comuna de a deveni constienti de energia directoare. Energia personala poate fi simtita, iar chi-ul universal sau energia poate fi folosita ca o cale de a transmite alte frecvente de energie vindecatoare. Incepeti prin a va tine mainile la 25-30 cm una de alta, apropiindu-le incet una de alta pana cand simtiti o usoara rezistenta intre ele. Se va simti ca o masa de energie s-a format intre mainile dumneavoastra.

Simtiti aceasta energie in mainile dvs, pipaind forma energetica pe care ati adunat-o intre palme. Potriviti-o in forma unei bile. Pentru unii, aceasta bila va incepe prin a fi de forma unei cupe, pentru altii o minge de plaja. Este posibil sa fie nevoie de un pic de practica pentru a o simti. Unele persoane nu simt energia astfel. Unii nu simt energia proprie, dar pot simti energiile celorlalti, datorita frecventelor diferite. Daca nu simtiti sfera energetica, poate veti dori sa incercati urmatoarea varianta:

Incepeti prin a va freca mainile viguros una de alta pana cand se incalzesc; incepeti sa va miscati mainile, incepand de la o distanta de 25-30 cm intre ele, apropiindu-le si indepartandu-le una de alta, la inceput mai repede si apoi incetinind miscarea, in timp ce construiti si formati sfera energetica; puteti incerca sa faceti aceste miscari deasupra capului.

Tratament cu sfera energetica

Simtiti aura. Apoi simtiti sau vizualizati sau imaginati-va ca energia formeaza o sfera de lumina vindecatoare. Miscarile de pompare sau adunare facute pentru a aduce mai mult Chi pot fi eficace. Cand simtiti sau va imaginati o sfera mare de energie intre palmele dvs, Miscati-va mainile inaine si inapoi ca si cum ati aplauda cu miscari incete, pana cand vatrimiteti-o la persoana care va fi tratata, astfel incat bila sa se afle in interiorul celui tratat, netezind-o.
Puteti sa mai faceti o bila si inca una, pana cand simtiti ca ati terminat sau puteti lua sfera si sa v-o imaginati ca pe un colector care strange si ia cu sine boala si dezechilibrele; trimiteti-o in Pamant sau in Lumina pentru a fi transformata; cand terminati, vizualizati persoana ce e tratata intr-o baie de lumina vindecatoare. Culoarea alba e cea mai des folosita, dar personal prefer curcubeul sau auriul. Vizualizati energia vindecatoare curgand din mainile dvs si mergand acolo unde este nevoie de ea...Puteti folosi o miscare de pompare ca sa deveniti constienti si sa va cresteti energia. Puteti activati chi-ul sau sa cereti energie spirituala si sa o lasati sa se expandeze si sa creasca indepartandu-va mainile una de alta; puteti face asta cu Reiki...

Multumim Mihai !
Eoni de iubire si lumina !

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro