duminică, 18 martie 2012

2012 si schimbarile in corpul nostru - Maitreya

LORD MAITREYA-SCHIMBARI IN CORPUL NOSTRU

Pe masura ce ne indreptam spre anul 2012 noi ne deplasam inspre un moment cand timpul, asa cum il stim se schimba. Sunt mai multe cauze. Una (din cauze) este corpul nostru care incepe sa reactioneze la o vibratie inalta de energie, ce apare in campul nostru energetic aici pe pamant. Acest camp energetic a fost denumit Centura Fotonica, si ea este aici cu un scop. Din 1982 aceasta banda de energie se apropie din ce in ce mai mult de planeta noastra si si are un efect incredibil asupra tuturor celor care sunt receptivi la energia sa. Produce o accelerare a timpului, cum noi il stim, si ne muta in cele din urma din zona timpului liniar. Aceasta energie a fost cauza cautarii spirituale interioare a sute de mii de oameni de pe tot globul, urmarind insanatosirea pe multe nivele, fizic, emotional, mental si spiritual. Aceasta cautare a transformat multi functionari, secretari, mestesugari, muncitori etc. in vindecatori in devenire cu sau fara norma intreaga.
Pe masura ce ne indreptam spre anul 2012, aceasta banda de energie, deoarece asta este, se apropie din ce mai mult de planul nostru terestru. Nu creaza numai problema cu timpul pe care o stim, dar ne afecteaza si fizic.
Aceste schimbari apar deoarece lumea spirituala va ajuta, ne ajuta sa ne ridicam vibratia energiei noastre pentru a face fata vibratiei inalte prin care trece planul nostru terestru. Poate ati observat (cine oare nu?) ca timpul asa cum il cunoastem se accelereaza. Odata aveai tot timpul din lume, te sculai dimineata si timpul (parea) nemiscat toata ziua, rataceai toata ziua si reuseai sa-ti faci toate treburile si apoi la sfarsitul zilei, dormeai. Zilele acelea s-au dus, te-ai dat jos din pat si e deja amiaza. Curand e seara si tu nu ai facut nimic din ce ai planificat, timpul gata s-a dus de-a valma. Cauza acestei situatii este Centura Fotonica.
Daca ati deschis usa spiritual, sunteti pe cale, sau sunteti ceea e numit un Lucrator de Lumina (cineva care deja lucreaza pentru taramurile spirituale) - atunci garantat veti avea una sau mai multe din urmatoarele manifestari. Pe masura ce energia se schimba, asa si corpurile noastre se vor schimba. Multi oameni nu vor putea suporta energia si vor decide pe nivel inconstient sa paraseasca planeta ori de mana lor ori prin accident, dar va fi alegerea lor ceea ce se va intampla. Pentru cei care stau si se deplaseaza in energia Centurii Fotonice, nu numai timpul nu va mai fi acelasi, dar urmatoarele simptome pot aparea. Daca sunteti unul din aceia care manifestati aceste simptome, incurajati-va, nu sunteti singur. Sute de mii de persoane din lume de asemenea le traieste.
De multi ani v-am spus de schimbarea axei pamantului. De schimbarile majore care vin in preajma schimbarii de secol, bine, sunt aici, si nimeni nu e pregatit pentru ele. Ea este in fapt, “Energia Christica”. Ii pregateste pe cei care au asteptat spiritual rasaritul unei noi epoci si in acelasi timp (apare) “ ca un hot in noapte” cum a spus Christos despre reintoarcerea sa. Centura Fotonica este ca un virus, silentios, miscandu-se usor prin corp, asteptand sa apara la suprafata, nimeni nu e pregatit pentru ea. Cei mai multi oameni din media rad cand se vorbeste de ea.
Aceasta energie va afecta toate sistemele de comunicatie, reteaua electrica, computerele, in fapt toate zonele unde energia electrica este folosita. In S.U.A., in doua ocazii s-au petrecut imense intreruperi de energie fara ca sa se descopere cauza exacta, pentru ca nu se poate descoperi, dupa cum vezi, deoarece nimeni nu a mai vazut nimic asemanator inainte si sigur va conduce la schimbarea modului in care privim, energia, cea electrica -ma refer-, in viitor. Pe parcursul urmatorilor trei ani, mult mai multe zone de pe glob vor trai aceste pene de curent si nimeni nu va putea sa explice de ce.
Pentru cei care sunt acordati la energia Centurii Fotonice, ei nu au de ce sa se teama. Ei au lucrat pe ei insusi sa se elibereze din blocajele lor, si sunt deja pe o dimensiune spirituala inalta sau vibratie. Si ei vor trece printr-o multime de schimbari in acest punct si asa vor fi acordati la energia suprema. Energia Centurii Fotonice nu ii poate afecta pe ei deoarece ei au lucrat pe ei insusi, lucrand pe karma lor, infruntand propriul Egou, si lucrand pe toate problemele care i-au blocat in aceasta incacarnare sau in alta. Invatati sa traiti in ACUM! Nu va mai ingrijorati cu privire la trecut si viitor. Veti descoperi ca e mai usor sa faceti fata energiei.
Deci care sunt aceste schimbari care vor apare si cum va vor afecta?
Mai jos sunt listate majoritatea simptomelor, si daca e posibil, cum sa le tratati. In unele schimbari va trebui sa depuneti efort pentru a le depasi. In altele, puteti gasi solutii la ele care va vor ajuta sa le faceti fata. In acesta perioada, sa stiti ca va ridicati rata vibratorie pentru a face fata vibratiei planetei. Ca unul care a trecut prin situatia asta personal, nu este o experienta placuta. Cu toate acestea, am supravietuit si acesta este un manual de supravietuire care sa va ajute deasemenea sa treceti cu bine. Am trecut prin schimbari mai mult de doisprezece ani, din 1984 pana in 1996. A fost o perioada aspra. Ma bucur totusi ca am trecut prin ea deoarece am degajat toate blocajele mele. Chakras-urile mele sunt clare si active. Lumina trece prin corpul meu clar si rapid. Am devenit puternic ca vindecator, mai clarvazator si un channel mai clar pentru energia Christica. Aceasta energie asteapta sa curga deasemenea si prin altii. Sunt un profesor, vindecator si consilier spiritual. Nu as fi putut sa fac acestea fara schimbarile prin care am trecut, cum de asemenea, nici tu nu ai fi capabil. Aminteste-ti daca treci prin aceste schimbari, ca nu esti singur(ul). Insusi acest lucru ar trebui sa te ajute.

DURERI DE CAP
Acetea se pot intinde de la (simple) migrene la dureri de cap foarte puternice. Femeile din acelasi motiv par a avea mai multe ca barbatii. Aceste sunt cauzate de prea multa energie care trece prin Chakra coroana (Sahsrara), si de schimbarile hormonale care apar datorita stimularii Chakrelor. Aceasta poate fi usurata cerand Sursei Supreme sa te ajute la inlaturarea ei. Sau poti cere Ingerului tau Pazitor sa te ajute in a o indeparta. Daca este menit sa te ajute cu deschiderea glandei pineale sau pitulare, atunci vei anunta cerand indepartarea (durerii), chiar daca asta nu se intampla, totusi durerea va scadea in intensitate. Pe masura ce vibrezi pe un nivel mai inalt, glandele pineala si pituitara se schimba pentru a se acomoda energiei mai inalte. De asemenea, si alte glande se schimba, dar acestea sunt principalele care o fac. Aceasta poate dura cateva luni sau cativa ani depinzand de nivelul spiritual pe care esti. Purtarea unui cristal de ametist
poate ajuta, sau administrarea de remedii naturiste sau homeopatice.
SIMPTOME SIMILARE CU CELE DE GRIPA
Acestea sunt chiar comune si simptomele par a fi de nedepasit. Sunt cauzate de toate deseurile pe care le-ai acumulat in Chakrele tale si apar la suprafata. In esenta trebuie sa le eliminati. Bauturile cu Hot lemon vor ajuta suplimentar purificarea. Nu lucrati prea mult in aceasta perioada, voi treceti printr-o schimbare majora de vibratie. Luati-o usor, va trece.
GREATA, MISCARI INTESTINALE AMPLE, CHIAR DIAREA
Aici Chakra plexului solar se deschide si se purifica. Persoanele care au inmagazinat ura, frica, manie si resentimente traiesc aceasta schimbare. Un cristal galben ca citrina va poate ajuta. Puteti deasemenea bea apa care contine acest cristal, sau sa purtati cristalul aproape de aceasta Chakra. De asemenea, esenta (Bach Flower Rescue Remedy) este grozava in ameliorare. Nu va temeti sa luati la fiecare 30 minute daca e necesar.
OBOSEALA EXTREMA
Aceasta poate aparea la trezire, ati dormit intreaga noapte dar nu va puteti da jos din pat dimineata. La mijlocul zilei simtiti nevoia sa va intindeti jos si sa dormiti. Aceasta e cauzata de schimbarea in energie in intregul corp spiritual. Aceasta va trece in timp, fiecare persoana are o perioada de manifestare diferita, pentru unii pot fi saptamani, pentru altii pot fi luni, pentru altii ani. M-a luat valul si cand m-am simtit obosit am luat o pauza si la trezire intr-o dimineata nu m-am dat batut sa ma intorc pe partea cealalta si sa dorm. Cristalul simplu de cuart poate ajuta, ori purtat la gat pentru energie ori deasemena plasat in apa si apa bauta. Daca puteti crea o structura de piramida sub care sa stati, aceasta va va da un surplus energetic minunat atunci cand ii simtiti lipsa.
ENERGIA EXCESIVA
V-ati pus in pat la 10 seara. V-ati trezit, dar e numai 1 noaptea, dar va simtiti pe deplin treaz ca la ora opt dimineata. Aceasta se intampla din cauza energiei Centurii Fotonice care va inconjoara, si datorita inabilitatii corpului de a o stoca datorita blocajelor. Nu va duceti sa curatati sufrageria! Energia este acolo pentru un motiv, ea este pentru a ajuta vindecarea voastra pe toate nivelurile corpurilor subtile, spiritual, mental, emotional si fizic, stati si cititi in liniste, priviti la TV (in general functioneaza trucul si ma oboseste) sau ascultati o banda de meditatie. Aceasta (stare) poate dura o anumita perioada.
PLANSUL FARA MOTIV, SENTIMENTUL EMOTIONAL DE VULNERABILITATE
Daca va gasti in (situatia) de sensibilitate emotionala, sau plangeti fara motiv, aceasta se datoreaza eliberarii blocajelor care au fost acolo nu numai din aceasta viata, ci tot la fel de bine si din alte vieti. Acum ele trebuie indepartate si energia Centurii Fotonice chiar ajuta sa realizati asta. Sunt putine optiuni care le aveti pentru a stopa asta, cat timp e menit sa fie deblocate si stoparea procesului va face numai ca lucrurile sa se inrautateasca. Lasati sa se eliberate, plangeti daca trebuie si cautati remediul Bach flower pentru a va restabili nivelul emotional. Deasemenea e deosebit de bun si Rescue Remedy. Cu cat va clarificati blocajele cu atat mai repede vor inceta simptomele.
PUSEELE DE CALDURA SI TRANSPIRATIA NOCTURNA SI COTIDIANA
Acestea sunt comune atat la barbati cat si la femei. Se datoreaza curgerii prea rapide a energiei prin corp, schimbarilor hormonale, pe care le au de asemenea si barbatii si corpul care isi ajusteaza vibratia la o rata mai inalta. Unor barbati chiar le cresc sani, sau au zona pieptului mai mare o perioada. Daca esti barbat, si esti ingrijorat de asta, te rog nu fi, nu va trebui sa porti sutien. Totusi tu vei avea o mica umflatura in zona pieptului pentru o scurta perioada.
DURERI IN MUSCHI SI INCHEIETURI
Pe masura ce corpul dumneavoastra intra intr-o rata vibratorie mai inalta, forta lui va fi asa puternica incat multe persoane vor simti efectele in corpul fizic sub forma de dureri in muschi si incheieturi. Cerand Sursei Supreme ajutorul in indepartarea acestei dureri va ajuta la o mare realizare. Odat ce corpul s-a obisnuit cu vibratia mai inalta, se va linisti si ulterior energia primita nu va mai constitui o problema.
PALPITATIILE IN ZONA INIMII, DURERILE SI PROBLEMELE DE RESPIRATIE
Aceasta senzatie poate fi inspaimantatoare, deoarece puteti crede ca aveti un atac de inima. Daca veti lucra pentru taramul spiritual in orice fel, atunci probabil veti avea aceasta senzatie o perioada. De asemenea, puteti avea senzatia ca nu puteti respira. Pe masura ce Chakra inimii se deschide pentru a primi energie mai inalta, o scurta perioada de timp, ea nu mai face fata la aceasta si apare necesitatea de a a se adapta. Simptomele de mai sus si sentimentul ca energia se scurge prin plexul solar si Chakra inimii (zona inimii si stomacului) sunt chiar comune. Acestea pot dura chiar ceva timp. Nu exista nici o solutie, doar relaxare, cand se intampla, va vor ajuta sa va adaptati. Nu va temeti, ea este o parte normala a cresterii energiei vibratorii in corp.
CRESTEREA IN GREUTATE
Deseori multe persoane cu simptomele mentionate mai sus cresc in greutate. Si eu am pus, si este o forma de protectie deoarece corpul are senzatia ca este invadat si Eul tinde sa se protejeze si de asemenea ea este cauzata de faptul ca folositi mai multa apa in corp. Band opt pahare de apa zilnic va va fi de mare ajutor in pastrarea greutatii scazute. Daca lucrezi pentru taramul spiritual ca un lucrator de Lumina, tu vei avea nevoie de fluid in corp pentru a-i ajuta sa lucreze cu tine. Ei utilizeaza apa din corp sa creeze energie, asa cum noi utilizam apa pentru electricitate. Daca nu doriti sa aveti probleme cu greutatea, atunci bautul de multa apa va va ajuta.
PIERDEREA MEMORIEI SI SENZATIA DE GOL
Aceasta poate fi o expperienta infricosatoare deoarece nu-ti poti reaminti ce ai avut la cina, si cina a fost numai cu o ora in urma. TU NU-TI PIERZI MEMORIA. Tu te schimbi suplimentar de la folosirea emisferei stangi a creierului spre o folosire mai intensa a emisferei drepte. Zone din creier sunt activate pentru a face fata energiei inalte care vine in interior. Aveam senzatia ca aveam un atac cerebral, si aveam impresia ca nu as mai putea sa vorbesc. Deseori cuvintele apar amestecate si trunchiate, aceasta situatie va trece, nu este un timp limita pentru asta.
DURERI IN URECHI SI PROBLEME DE AUZ
Senzatia ca sunetul este brusc prea tare este alta problema datorita vibratiilor de inalta energie. Brusc zgomotul este prea puternic, chiar si latratul unui caine trei strazi mai incolo suna ca si cum ar fi langa usa. Unii oameni (am avut si eu) au senzatia ca e cineva in urechea lor si simt nevoia sa se scarpine tot timpul. De asemenea, deseori este posibil sa apara dureri. Acesata este cauzata de inalta energie care este receptionata.
EXTREMA SENSIBILITATE
Pe masura ce te deschizi la vibratiile mai inalte, vei descoperi ca devii extrem de sensibil, la oameni, zgomote, la tot felul de lucruri. Aceasta poate afecta sistemul nervos central si poate fi un lucru destul de dificil de depasit. Ai nevoie sa iei vitamina B Complex si multivitamine daca ti se intampla asta. Daca esti alergic la aceste vitamine, atunci cauta remedii homeopatice sau extractul Bach flower remedy pentru sensibilitate extrema.
DEPRESIA
Aparitia depresiilor este un simptom comun la cresterea ratei vibratorii. Energia mai inalta receptionata, forteaza orice afectiune, virusi, orice a fost ascuns in corp sa apara la suprafata. Deseori aceasta va veni sub forma de depresie. Vizitati un consilier spiritual si cautati sa aflati radacina problemei, ea poate fi legata de o viata trecuta, asa ca trebuie verificata si aceasta varianta. Nu va fie frica, va trece si o sa va simtiti asa de luminati cand se va termina totul! Planta "St. Johns Wart" poate fi un mare beneficiu pentru depresie.
BECURI CARE EXPLODEAZA SI ELECTRONICE CARE FASAIE

Am mers odata intr-o statie de radio Neozeelandeza in Auckland si toate dispozitivele de control au luat-o razna. De asemenea am vizitat o statie TV in Los Angeles sa fac un show TV SI TOATE LUMINILE AU INCEPUT SA PALPAIE. Am o probleme reala in studiourile de inregistrare, sau de asemenea la inregistrarea casetelor mele. Daca asta ti se intampla si tie, atunci atingi cu adevarat o rata vibratorie foarta inalta si vei fi probabil un vindecator profund sau un channel pentru taramurile spirituale. Aceasta se datoreaza energiei extrem de inalte receptionata in formele fizice. Poate fi descrisa ca 50.000 volti de electricitae care vin deodata, nu numai corpul nu mai face fata, dar dupa ce parcurge corpul este emisa si ea (emisia energetica) afecteaza toate chipamentele electronice.
Insasi Centura Fotonica va face asta pe masura ce se apropie de suprafata terestra. Partea buna a lucrurilor este ca vei fi capabil sa manevrezi energia Centurii Fotonice mult mai bine decat o persoana normala de pe strada.
REACTIA ANIMALELOR
Vei descoperi ca, cainii si pisicile, ca si alte animale vor deveni constiente de energia ta si vor fi inspaimantate sau vor dori sa fie in preajma ta tot timpul. Multe animale nu se pot satura de energie. Altele sunt cumva speriate deoarece ele nu inteleg asta. Pe masura ce corpul obtine mai multa si mult mai multa inalta energie este utilizata, faza aceasta va trece.
SCHIMBARILE DE HRANAPe masura ce vibrati mai inalt, veti descoperi ca nu mai doriti lucrurile cu care erati obisnuiti. Cafeaua, ceaiul si carnea sunt numai trei din schimbarile de dieta pe care oamenii le fac pe masura ce vibreaza mai inalt. Carnea in special este densa si poate afecta in mod real energia corpului, si in special daca contine si hormoni in ea.
Pot apare dorinte pentru anumite alimente sau sa dispara placerea de a consuma mancarurile favorite. Acest fapt este un lucru normal si este o parte a schimbarii spre o vibratie mai inalta. Daca vi se intampla aceasta atunci lasati sa se intample si explorati noile posibilitati.
Pe masura ce vibratia voastra creste, veti trece prin diferite niveluri de constienta. Cand incepeti prima data sa va schimbati, voi intrati in constienta Lunara, aceasta este locul unde incepeti sa va dezvoltati clarviziunea si abilitatile de vindecare si deveniti mai sensitiv. Acest stadiu al constientei dureaza aproape cinci ani.
Constienta Solaraeste pasul urmator si in aceasta etapa deveniti mult mai acordati si incepeti sa vindecati si sa clarificati problemele din toate corpurile subtile. Pentru cei care nu aveti cunostinta despre asta, noi nu avem numai un corp fizic, ci de asemenea, unul emotional (astral), mental, ca si unul spiritual. In constienta Solara, noi ne curatim toate problemele din aceste zone. Perioada de timp pentru ca acestea sa se intample este intre trei si cinci ani. Multe persoane nu merg niciodata mai sus, char asa acesta este un nivel foarte inalt. Constienta Stelara este urmatorul pas dar este numai pentru persoanele care incep sa lucreze pe un nivel foarte inalt cu taramurile spirituale. Pentru a atinge (nivelul) Stelar inseamna ca ti-ai curatit Chakre-le, ai rezolvat intreaga ta karma, si esti un channel distinct pentru taramurile spirituale. Comuniunea cu Forta Divina, Dumnezeu, Fiinta Suprema sau oricum doriti sa ii spuneti fortei superioare este
pasul urmator, si este intr-adevar accesibil marilor invatatori spirituali.
Scopul centurii Fotonice este de a schimba energia planului terestru spre o vibratie mai inalta. Sa curete toate lucrurile vechi si negative de pe suprafata pamantului, incat noua invatatura sa-si poata gasi locul, sa ajute umanitatea sa se ridice spre dimensiuni mai inalte. Aceasta va cauza o multime de miscari in lume. Aici vor fi dezastre naturale, unele se intampla chiar acum, si multe altele vor veni. Cand se va termina, noi vom fi o rasa diferita de oameni, nu vom mai fi plini de egou si individualism, nu vom mai astepta razboaie. Atunci vor fi 1000 de ani de pace.
Intampinati cu bucurie energia centurii Fotonice in viata voastra, permiteti schimbarilor sa se manifeste, nu va impotriviti, (nu puteti- veti pierde). Incercati sa radeti pe parcurs, viata nu a fost menita sa fie luata in serios. Cand lucrurile va doboara, uitati-va doar la ceea ce se intampla in lume; fi recunoscator pentru ceea ce ai. Multi dintre noi in viitor vor lucra cu taramurile spirituale facand din aceasta lume un loc mai bun. Pentru a realiza asta, noi trebuie sa ne ridicam la nivelul (un nivel superior) lor, la dimensiunile lor si acesta este ajutorul dat noua de catre centura Fotonica.
Distractie placuta in calatoria voastra!

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro