miercuri, 6 ianuarie 2010

Informatii de la Arh Gabriel despre transformarile noastre in 2010

Arhanghelul Gabriel ne vorbeste...

"In anul acesta, 2010, va veti confrunta mult mai acut cu contrariile si cu opozitia lucrurilor ramase in dualitate in viata voastra.
Primele patru luni va vor conduce catre evaluarea SCOPULUI vostru.
Urmatoarele patru luni va vor aduce la revelarea adevaratului INTELES.
Ultimele patru luni ale anului vor reprezenta o perioada a inspiratiei de VALOARE.


Perioada ianuarie – aprilie va reprezenta o perioada in care va veti ocupa de intentia Scopului pe care il aveti in viata, pe masura ce va veti conecta din ce in ce mai profund la inteligenta Vointei Divine. Cu alte cuvinte, va veti evalua optiunile si intentiile propriei personalitati.
Aceasta va fi, in acelasi timp, perioada in care energiile celei de-a 7-a chakre vor cobori in corp, pentru a activa cea de-a 3-a chakra - vointa inferioara.
Acest lucru va da nastere la multe rasturnari in alegerile voastre obisnuite si in vechea cunoastere a scopului personalitatii voastre. Cu alte cuvinte, anul acesta, programele voastre pline de frica si de solutii compensatorii vor fi intrerupte.
Lumea, in general, va incepe sa vada ca reapar tot felul de probleme vechi, oferindu-va astfel posibilitatea de a observa intentia ascunsa in spatele vechilor voastre alegeri. Acest lucru se va intampla la scara mai mare, chiar in cadrul religiilor, guvernelor sau corporatiilor.
Aceasta se va intampla, pentru ca voi sa puteti imbunatati calitatea si centrarea intentiilor si alegerilor voastre.
De exemplu, veti avea nevoie sa faceti alegeri noi legate de mediul inconjurator, de probleme cum ar fi efectele reale ale incalzirii globale. Acesta va fi timpul unei re-evaluari complete a vechilor alegeri.
Pe masura ce energiile celei de-a 7-a chakre, ale Scopului Divin, incep sa va patrunda personalitatea si vointa inferioara, veti incepe sa vedeti mai clar ce va este de folos si ce nu va mai este de folos
V-ati identificat, in multe privinte, cu forma exterioara. Acest lucru nu va foloseste la nivelul sufletului, in timp ce experienta interioara va poate furniza indicii mult mai importante, legate de ceea ce va este util si ce nu. Va fi nevoie sa vedeti unde sunteti prinsi intre contrarii, unde opuneti rezistenta si evitati una dintre laturile a tot ce este continut in polaritate. Pe masura ce faceti asta, va fi nevoie sa vindecati si sa transformati modul in care folositi contrariile, astfel incat sa puteti invata cum sa creati mai mult echilibru in viata-Acesta este scopul sufletului.
Primul patrar al anului va fi o perioada in care sa va puneti intrebari legate de vechile alegeri.
In adevarul suprem, din punct de vedere al contrariilor, una dintre parti nu face decat sa dea la iveala piese necesare celeilate parti. Aceasta va conduce la revelarea plenara a experientei potentialului sufletului, prin care imbratisati individualitatea, intr-un mod nou, mai profund.
In vietile voastre individuale, veti aduce la iveala din ce in ce mai multe conflicte care au fost pastrate inauntru pana acum, situatii in care va fi nevoie sa va reevaluati credintele si sa aveti de-a face cu sentimentele ranite, astfel incat sa puteti ajunge la decizii mai eficiente .
In 2010 veti iesi din ce in ce mai mult din perechile de contrarii.
Veti trece in Libertatea Vointei, pentru prima data in mod real.
In loc sa vedeti viata prin perspectiva unei singure alegeri (gresit inteleasa, intr-un mod copilaresc, drept fiind alegerea intre bine si rau). Aceasta reprezinta etapa adevaratei evolutii catre care tindeti acum.
Primele patru luni ale anului vor fi legate de acest gen de evolutie.
Fizic, va exista multa activitate in zona stomacului si a splinei. Va exista o scurgere de energie, in special daca va refugiati in zona rezistentei vointei inferioare.
Din punct de vedere energetic, in primele patru luni ale anului elementul principal il constituie coborarea dinspre chakra 7 catre chakra 3, lucru ce va afecta modul in care va faceti alegerile.
In loc de a judeca, veti avea nevoie sa va dezvoltati discernamantul mai profund.
Acesta reprezinta unul dintre modurile in care trebuie sa incepeti sa evaluati ce va este util si ce nu – si totul inspre binele intregului – in loc sa ramaneti blocati in moralitatea bine/rau.
Pe masura ce integrati asta, cu energiile sufletului, care incep sa patrunda in chakra 3, natura dornica a vointei inferioare incepe sa se dezumfle. Ce intelegem prin asta este ca veti incepe sa faceti mai putine alegeri datorate opozitiei si atitudinii defensive, fata de cele ce pornesc de la creativitatea fiintei voastre, daca va veti permite sa va eliberati programele interioare, pline de frica.
Daca o veti face, veti incepe sa va dezvoltati constienta faptului ca traiti o experienta multi-dimenisionala .
Aceasta experienta va incepe sa fie cunoscuta prin reevaluarea intentiei si prin implinirea alegerilor care sunt mai mult legate de binele intregului, decat de narcisism, sau de parti opuse si izolare. Desigur, acest lucru nu se va intampla prin magie. Va fi nevoie sa fiti de fata si sa invatati cum se face transformarea interioara.
Veti vedea o multime de contrarii care vor iesi la iveala, datorita energiei superioare ce patrunde in campul celei inferioare. Veti vedea aceasta situatie aparand in multe dintre sistemele lumii, acolo unde exista inegalitate. Va fi timpul revelarii inegalitatii in diferite sisteme care nu stiu cum sa serveasca intregului.
Echipa de conducere a lumii va incepe sa lucreze din greu, pentru a pastra separare, amentinand cu o opozitie activa. Ei vor avea tendinta sa ameninte din ce in ce mai mult, pentru a pastra oamenii sub dominatia fricii si orientati unul impotriva celuilalt. Vor inscena evenimente care sa le reaminteasca constant, oamenilor, despre frica.
Personalitatea voastra va avea tendinta sa scoata la iveala situatii in care sunteti atasati de anumite contrarii, ca o forma mai primitiva de evaluare sau compensare – cum ar fi dorinta de a avea dreptate in diversele situatii intalnite in viata.
Veti incepe sa sesizati diferenta dintre realitatea interioara si forma exterioara, cea care stagneaza si incearca sa ramana in zona familiara de comfort, a vointei inferioare.
Adevarul mai profund este ca aceasta nu face altceva decat sa va mentina intr- o abordare a vietii din punct de vedere al supravietuirii, fiind tinuti in loc de proiectiile constientei de turma, in ceea ce priveste binele si raul.
Veti vedea multe sisteme aflate la extreme – unele dintre care vor intra in panica, pentru a pastra o anumita aparenta a controlului. Oricum, pe masura ce chakra 7 patrunde in chakra 3 si incepe sa transmute corpul dorintei, veti ramane din ce in ce mai putin sclavii perceptiilor vechii realitati, in incercarea de a castiga o constiinta de sine. Acest mod invechit de a percepe viata va incepe sa dispara, in special daca va dezvoltati constienta in mod direct.
Vechiul sistem a incercat sa va mentina in cautarea unui anumit fel de satisfactie in forma exterioara. Aceasta serveste multor scopuri, dintre care acela de va mentine in starea de consum interior, datorat incercarii de a compensa sentimentele profunde ca nu sunteti destul de buni, sau ca nu sunteti vrednici.
In schimb, daca va faceti lucrarea interioara, veti incepe sa evoluati pornind de la adevarul fiintei individuale. Veti vedea mai multe grupuri care incep sa se formeze, sau cel putin incep sa discute despre modul in care pot lucra impreuna, pentru a servi binele intregului.

In urmatoarele patru luni, din mai pana in august, energiile celei de-a 6-a chakre vor trece in chakra a 2-a.
Aceasta implica Scopul Divin al sufletului, care va incepe sa se conecteze la un serviciu de grup mai clar. Aceasta va reprezenta revelarea INTELESULUI, prin dezvotarea intelepciunii, a actiunii si a alegerii.
Astfel va fi initiata o investitie in adevarul si intelesul profund. Totul in acest an va fi legat de o miscare interioara si o conexiune mai profunde. Aceasta va avea legatura cu revelarea adevarului suprem din fiecare individ, care reprezinta fundatia ce da intelesul vietii.
Daca ati inceput sa renuntati la opozitie, veti incepe de asemenea sa renuntati la conceptul de recompensa si pedeapsa exterioara, care va ghideaza alegerile si adevarul.
Veti trece la o relatie mai profunda cu lucrurile, in chakra a 2 - a, in zona pubisului.
Va veti transmuta in relatii mai orientate spre esenta lucrurilor, in loc sa obiectivizati lucrurile care servesc sinelui vostru separat, care nu doreste altceva decat multumire din partea simbolurilor exterioare. Acest lucru va va ajuta sa aveti mai mult discernamant in legatura cu ceea ce va serveste cu adevara, prin crearea INTELESULUI/ SEMNIFICATIE.
Acum veti fi incurajati din punct de vedere energetic sa fiti mai patrunzatori decat pana acum, astfel incat experienta personala a realitatii sa creeze un nou set de alegeri – sau, cel putin, sa aveti noi motivatii ale alegerilor. Acum, aceste alegeri vor fi evaluate din punct de vedre al indeplinirii responsabilitatii fata de lumea care va inconjoara.
Ceea ce veti vedea este ca oamenii, la un nivel superior al constientei de masa, isi vor pierde vechiul simt fragil al intelesului lucrurilor. Ceea ce sa va dea un imbold din punct de vedere al dorintei de recompensa isi vor pierde atractia. De data aceasta, veti merge chiar mai departe, pe masura ce lucrurile care obisnuiau sa va fie familiare isi pierd capacitatea de a reprezenta ceva important, in noua profunzime a Sinelui emergent.
Aceasta va va incuraja sa cautati o implicare mai profunda in viata, incepand cu o conexiune mai profunda cu propria viata interioara. Acesta se poate intampla, atunci cand doriti sa va eliberati de atasamentele exterioare, de fascinatiile si dorintele pentru ceva exterior, care ar putea sa va dea sentimentul de sine sau de reprezentare a valorii. Repet, e nevoie sa va asigurati ca aveti uneltele pentru aceasta transformare interioara.
Revelarea profunzimii intelesului lucrurilor are de a face cu dezvoltarea intelepciunii din fiecare individ, care va afecta la randul sau, din ce in ce mai mult, constienta colectiva. Doua dintre influentele energetice din aceasta perioada de manifestare a sufletului vor fi cea de-a 7-a si cea de-a 2-a Raza a Constientei, care vor incepe sa lucreze impreuna mai din plin.
A 7-a Raza a Constientei, Raza Ordinului Ceremonial al Magiei sau energia potentialului Magician/ Creator Alb din voi se va conecta mai plenar la transformarea vechii realitati fizice exterioare.
Cea de-a 2-a Raza a Iubirii/ Intelepciunii va transforma realitatea interioara.
Vechile alegeri care sunt direct determinate de o reactie la ceea ce se intampla in afara voastra vor incepe acum sa fie motivate de manifestarea adevarului interior. Daca ingaduiti ca acest lucru sa se intample, veti incepe sa aveti din ce in ce mai mult inteles in viata.
Propria experienta si expresia personala vor deveni mai satisfacatoare si mai creative, bazate pe sufletul inaltat, care incepe sa ghideze personalitatea separata. Personalitatea isi va pierde oricum controlul asupra vietii oamenilor. Acest lucru ii va zapaci pe multi. Multi vor cauta cu disperare vechile distractii si distrageri – ceea ce va da nastere la si mai multe extreme ale dualitatii si separarii.
Durerea rezultata din aceasta rezistenta va conduce la anumite momente de trezire si revelatie – asa numitele momente „aha!” (cand descoperim ceva nou si interesant) – pentru mai multi oameni care nici macar nu au facut o lucrare interioara pana in prezent. Ei vor fi lasati cu mai putine alegeri exterioare, astfel incat vor fi fortati sa caute inauntru lor, ceea ce reprezinta de fapt scopul insusi!
Sufletului nu ii pasa daca sunteti motivati sa cresteti si sa va dezvoltati prin bucurie si expresie creativa, sau daca ati fost motivati initial de contrarii si durere. Ambele motivatii va vor indruma catre aceleasi revelatii si adevaruri. Este vorba doar de faptul ca o anumita cale este mai plina de gratie si mai placuta decat cealalta.
Pe masura ce chakrele superioare continua sa antreneze chakrele inferioare (le ridica energia si nivelul de constienta), toate cele aflate in opozitie devin mai clare decat oricand, in special in aceste luni in care este vorba numai despre profunzimea experientei voastre patrunse de suflet.
Acum personalitatea pierde controlul (iluzia controlului) , cu care a supravietuit. Cand nu aveti sentimentul adevaratei individualitati, personalitatea foloseste separatia pentru a compensa si a dezvolta un simt fragil al sinelui. Dar aceasta nu este adevarata individualitate, cea in care va stiti cu adevarat pe voi insiva si faceti alegeri clare, pornind de la adevarul interior si de la pasiunea de a crea si de a exprima.
Individualitatea este guvernata de Inteles, Valoare si Scop, intr-un mod practic, tangibil. Pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa pierdeti vechiul simt al atasamentului fata de lucrurile exterioare, ca sursa a sentimentului de sine.
S-ar putea sa aveti de a face cu situatii extreme. Pe masura ce va apropiati de a doua jumatate a anului, s-ar putea sa vedeti transformari, cu unele alegeri noi si cu o repetare a unor alegeri la o scara mai larga. Probabil ca va exista opozitie ca parte naturala a procesului de vindecare.
Indivizii pot fi derutati din multe puncte de vedere, atunci cand nu isi fac lucrarea interioara. Va exista un sentiment pregnant de pierdere si durere, pe masura ce eliberati vechiul, cu toate ca nu va fi foarte clar de unde pornesc aceste sentimente. Primul impuls va fi sa cautati distractia sau amorteala. Obiceiurile pot deveni extreme.
Sufletele mai avansate se vor elibera mai mult de iluzia exterioara, ca inlocuitor al simtului interior al Sinelui. Si ele vor trece prin pierdere si sentimentul de gol interior, dar vor fi mult mai dornice de negociere si mai permisive. Aceasta abordare va deschide poarta spre revelatii mai profunde din partea sinelui interior, care renaste din propria cenusa.
In ultimii ani, ati trecut deja prin deziluzia vechiului. Si de abia incepeti sa va incredeti in inspiratia adusa de intuitie, avand revelatia cunoasterii. In a doua perioada de patru luni va veti dezvolta mai mult intelepciunea interioara si SEMNIFICATIA lucrurilor. Inteligenta din primele patru luni de inainte de stabilirea SCOPULUI actiunilor are legatura mai mult cu corpul mental. In aceste patru luni urmatoare, ea va avea legatura mai mult cu dezvoltarea corpului emotional, in sensul intuitiei si al intelesului.
Experienta va fi dobandita printr-un nivel mai profund de implicare in viata, in special in timpul lunilor de vara, caracterizate prin aceasta dorinta de implicare. Veti incepe, in cel mai bun caz, sa experimentati granita INTELESULUI/ SEMNIFICATIEI reale al alegerilor si investitiilor voastre. Aceasta va determina dezvoltarea in continuare a SCOPULUI vostru.
In acelasi timp, aveti nevoie sa luati in considerare fiecare forma de viata care va inconjoara,pentru ca INTELESUL/ SEMNIFICATIA ia nastere din interior. Veti descoperi ca doriti sa va implicati in mai mare profunzime in diverse aspecte ale vietii voastre. Vor exista multe alegeri care ies la iveala, pe masura ce va permiteti sa aveti incredere in impulsurile creatoare si sa le urmati.
Modul in care incepeti sa pretuiti unicitatea individuala a toate cate exista va va inspira propriile impulsuri creatoare. Va exista o preocupare mai serioasa in legatura cu diferitele regnuri ale naturii (mediul inconjurator) .

Mai multe ACTIUNI vor fi intreprinse in ultimele patru luni, dar aceasta va fi o perioada de dezvoltarea a relatiei voastre cu lucrurile care va inconjoara si a convingerii interioare, legate de ele. Veti incepe sa vedeti cum ies la iveala minciunile, povestile care vi s-au spus, pe care ati pus pret si de care ati fost influentati…care au fost simple unelte de supravietuire. Veti incepe sa vedeti ca aceste lucruri nu va guverneaza si nici nu va afecteaza, atat de mult pe cat o faceau pana acum, pentru ca acum puteti vedea iluzia.
Veti incepe sa inglobati un sentiment mai profund al integritatii, al actiunii pornite din adevarul propriu si al intelesului profund. Veti intelege ca aveti mai multe de oferit, acolo unde va implicati.
In aceasta a doua perioada, veti descoperi mai bine care va sunt, cu adevarat, nevoile. Implinirea dorintelor autentice va deveni din ce in ce mai importanta. Nevoile celorlalti din jurul vostru vor deveni si ele mai importante, pe masura ce invatati sa onorati si individualitatea din fiecare dintre ele. Aceasta atitudine va deveni mai sacra si mai integrata.
La nivel fizic, veti experimenta probabil senzatii ciudate in partea de jos a corpului. Veti simti cateodata un aflux de energie, atunci cand realizati o conexiune mai emotionala. Va exista si o amplificare a pasiunii in zona cea mai profunda a corpului. Va veti simti ca si cum ati fi dotati cu nerabdare si pasiune – care capata din ce in ce mai mult inteles.
Veti vedea lucrurile mai clar, ceea ce va va elibera de asteptarile pe care le aveati inainte, in legatura cu ceea ce se afla in afara voastra. Aceasta ii va permite personalitatii sa cedeze in fata indrumarii interioare.
Atunci cand simtiti o conxiune cu cineva sau cu o anumita situatie, veti incepe sa simtiti acest lucru in partea inferioara a corpului – o senzatie de conexiune adevarata si pasiune, care este asemenea fuzionarii a doua suflete intr-unul singur. Acest lucru se va amplifica cu timpul. Forta iubirii va incepe sa patrunda forta sexuala mai deplin, ceea ce va spori experienta senzatiei.
Atunci cand veti intra in ultimele patru luni ale anului, veti trece catre ceea ce inseamna VALOARE, invatind sa va pretuiti pe voi si viata din jurul vostru.
Talentele, abilitatile si calitatile voastre va vor ajuta sa produceti o expansiune si un simt mai profund al adevarului ,atunci cand va veti ghida impulsurile creatoare care au inceput sa se amplifice, pretuind in acelasi timp ceea ce aveti de oferit vietii, atat voi cat si ceilalti
Veti incepe sa echilibrati si sa apropiati si mai multe aspecte ale dualitatii si ale contrariilor.
Veti incepe sa vedeti cum oamenii se afla aici pentru a se potenta unii pe ceilalti, pentru a dezvalui aspecte ale vietii unul pentru celalalt.
Va veti invata, instrui si inspira unul pe celalalt, prin alegerile voastre mai profunde si prin mai multa expresie creativa.

Daca faceti lucrarea interioara, veti incepe sa traiti ce inseamna cu adevarat ca viata sa fie o experienta si o expresie a alegerilor care implinesc intentiile de pretuit. Veti incepe sa vedeti cu adevarat, ce insemna sa iti exersezi creativitatea libertatii de a alege, experienta creativa a acesteia si, mai mult decat atat, expresia ei. Veti incepe sa experimentati o capitulare mai mare a personalitatii in fata profunzimii sufletului, in scopul crearii realitatii voastre prin Scop, Inteles si Pretuire a toate cate sunt.
Veti incepe sa vedeti ce insemna forta creatoare, atunci cand energia celei de-a a 5-a chakre trece in prima chakra de la baza coloanei.
Profunzimea Vointei si Scopului Divin vor incepe sa se manifeste prin voi. Veti incepe sa aprofundati intelegerea modului de folosire a fortei voastre creatoare, pentru a exprima spatiile nelimitate ale formei si manifestarii in care are loc restructurarea vietii
Veti incepe sa STITI ca acum va aduceti, cu adevarat, contributia la viata. Veti simti o pretuire noua, care porneste din voi. Va fi o uimire plina de pasiune. Veti incepe sa vedeti ca lucrurile care v-au interesat, dar pentru care nu ati actionat, vor solicita mai puternic, alegeri si actiune.
Veti fi mai integrati in viata, facand ca lucrurile sa se intample mai mult decat ati crezut. Aspectul de copil minune din interiorul vostru va fi revelat din ce in ce mai mult, pe masura ce doriti sa explorati necunoscutul, iesind din zonele voastre de confort si de alegeri familiare.
Veti vedea oameni care cauta valoarea si care sunt inca centrati in afara Sinelui. Acestia vor fi zapaciti. Vor fi altii care vor sa profite si sa preia controlul. Oricum, exista si multe suflete avansate, care sunt capabile sa preia un rol de conducere in aceasta noua era.
Va exista mai multa inspiratie creativa. Multi vor dori sa ii ajute pe ceilalti sa gaseasca ceea ce este valoros in ei insisi. Veti incepe sa creati mai multa unitate intre personalitate si suflet, intre interior si exterior, intre transformarea intelectului si aprofundarea intelepciunii si a experientei sufletului, prin exprimarea creativa care inspira.
Vor exista forme schimbatoare, in cadrul acestei inspiratii.
Din ce in ce mai multi oameni vor descoperi valoarea grupului.
Va exista o mai mare libertate a egalitatii, in special in tarile in care exista o populatie mai numeroasa de suflete avansate. Acesti oameni vor deveni conducatorii, descoperind si aducand mai multe solutii. Vor exista noi conducatori, noi sefi de corporatii de genul celor care sunt mai plini de inspiratie, care pretuiesc contributiile oamenilor ca pe un intreg.

Toate acestea doar vor incepe in 2010.
Anii urmatori vor fi martorii continuarii si dezvoltarii acestei minunate infloriri.
Populatia lumii va trece prin re-evaluari majore ale sistemelor, introducand noi idei creative. Vor fi noi alegeri si vor aparea noi posibilitati. Vor exista din nou contrarii. Veti vedea oameni cu nivele ridicate spirituale, care isi vor asuma pozitii de autoritate in cadrul sistemelor mai mari. Veti vedea toate acestea reflectate in religii, precum si in initiativele sociale.
Chiar si structura familiei se va transformain sensul unei expresii creatoare mai ample. Predarea si educatia se vor dezvolta din multe puncte de vedere. Educatia relationala va fi luata in consideratie cu atentie.
Asa ca, folositi-va ca ghid, anul care a inceput.
Asigurati-va ca va asumati responsabilitatea pentru crearea transformarii interioare in propria viata si apoi deschideti-va adancurile interioare si comportati-va cu compasiune si curaj.
Binecuvantari tuturor.
- Gabriel
prin Ron Baker www.childrenoflight .com

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro