joi, 11 noiembrie 2010

Luna Noua in Scorpion: 6 noiembrie 2010 Analiza astrologica de Barbara Hand Clow


Luna Noua a intrat in Scorpion, pe data de 6 noiembrie,( va rog sa faceti conexiune cu Ceremonia Focului sacru si a Pacii Globale de la Kyoto) constituind cea mai profunda si mai intensa lunatie a anului, vremea de a deveni onesti în privinta sentimentelor voastre adevarate. Odata ce v-ati dobandit claritatea emotionala, e posibil ca ulterior sa va intariti vointa, instrumentul vostru în vederea realizarii intentiilor din viata voastra.
Oricine a trait experienta sabiei de apa – Scorpionul – stie totul despre aceste puteri incisive. In timpul marilor cuadraturi cardinale din aceasta vara, multi oameni au descoperit ca isi folosesc puterea vointei cu multa intentie, iar acest lucru chiar s-a simtit. Ei bine, aceste intentii trebuie sa fie duse la indeplinire în aceasta toamna. Ce anume au reprezentat ele pentru voi? Ce lucruri ati descoperit ca v-au hartuit toata vara?
In general, in timpul unei schimbari creative atat de extraordinare, s-ar putea totodata sa va fi simtit derutati, neimpamantati, dezorganizati si agitati pe durata verii. V-ati dat seama ca incercati sa pricepeti ce s-a intamplat în viata voastra, în timpul acestei veri? În mod ironic, practic nu are importanta cum ati gestionat de fapt problemele ivite, pentru ca schimbarea se desfasoara în cresteri, iar schimbarile pe care le cunoastem cu totii în prezent sunt schimbari la nivel de grup.
Insa, cu aceasta Luna Noua in Scorpion, ce are loc la inceputul Zilei a Saptea din Ciclul Galactic, fiecare dintre noi se poate adapta la, transformarile colective extraordinare si integra in ele; acest lucru va fi mai usor pentru voi, daca intentionati sa va puneti la punct.
Intrucat fiecare dintre noi este un alegator la fel de important în realitatea care este creata, trebuie sa ne activam cu totii vointa, ca sa cream lucrurile în care credem în prezent. Indicatiile planetare din aceasta astrograma va pot ajuta sa va folositit imaginatia, pentru a va intari vointa si a crea cu intentie.
Aceasta Luna intunecata si plutoniana are loc la cateva zile dupa intrarea în Ziua a Saptea a Ciclului Galactic. [vezi Intelepciunea codului mayas: accelerarea timpului si trezirea constiintei colective.]
A Saptea Zi din fiecare Ciclu reprezinta perioada în care are loc fructificarea programului evolutiv al Ciclului respectiv.
In cazul Ciclului Galactic (1999-2011), Ziua a Saptea dureaza din 3 noiembrie 2010 pana în 28 octombrie 2011, cand vom ajunge la maturizarea tehnologiei.
In cazul Ciclului Planetar (1755-2011), Ziua a Saptea este în perioada anilor 1992-2011, cand am intrat în plina globalizare, în timpul perioadei lui Clinton; iar in Ziua a Saptea din Ciclul Galactic, tehnologia va face ca specia noastra sa avanseze spre Unime, pe durata unui an scurt.

Suntem desemnati sa cunoastem beneficiile tehnologiei. în moduri pe care abia ni le putem imagina si care ne vor reuni pe deplin, în Unime. Intre timp, lucrurile se desfasoara atat de rapid în prezent – cu toate cele Noua Cicluri ce se indreapta spre incheierea lor simultana, în 2011 – incat este foarte necesar orice instrument pe care il detinem. Aceasta Luna Noua va poate ajuta sa va identificati cu claritate programul. în cadrul acestui extraordinar joc colectiv si va va stimula sa va luati in primire rolul.
Exista un mare potential astrologic pentru noi, de a coopera, în timpul acestei Luni Noi. In timp ce oameni de pe intreaga planeta sarbatoresc Luna Noua, ei sarbatoresc si Ziua a Saptea din Ciclul Galactic, care rezoneaza cu fiecare Zi a Saptea din cele sapte Cicluri anterioare.
In anul 5.900 i.Ch., cand a debutat Ziua a Saptea din Ciclul Regional, cu o durata de 102.000 de ani, ne reveneam de pe urma cataclismelor produse în Noaptea a Sasea. Aruncand o privire retrospectiva, o descoperim pe zeitatea feminina a artei si frumusetii, ce se dezvolta cu rapiditate în sate dezvoltate, cum ar fi Catal Huyuk.
În 1617 d.Ch., cand a inceput Ziua a Saptea din Ciclul National de 5.125 de ani, europenii incheiau perioada Inchizitiei si flagelurilor. Privind inapoi, descoperim ca Era explorarilor si stiinta timpurie au adus realizarea intentiilor civilizatiilor din ciclul National. In timpul Zilei a Saptea din Ciclul Planetar, a inceput o perioada de relansare economica mondiala, în 1992, ce a durat mai bine de zece ani.
Examinand astrograma, pot remarca ca aceasta Luna Noua in Scorpion chiar exprima forte convergente ce ne-ar putea calauzi spre Unime, cu ajutorul tehnologiei. Ea este incarcata de indicatii personale pretioase, ce pot fi folosite pentru a beneficia de oportunitatea extraordinara ce a aparut doar de sapte ori pana acum, pe durata celor 16,4 miliarde de ani!

Acest moment il constituie cel de-al optulea apogeu important al unui Ciclu, iar cel de-al noualea si cel din urma va avea loc în octombrie 2011. Asta inseamna ca, in urmatoarele douasprezece luni, facem doi pasi deosebit de importanti. Aceasta informatie are si un aspect practic. De pilda, în urma studierii demografiei, a ciclurilor lui Jupiter/Saturn si a tranzitului lui Pluton in Capricorn, pot vedea ca ne aflam în stadiile de inceput ale unui declin economic de 10 pana la 15 ani. Totusi, Ziua a Saptea a Ciclurilor Planetar si Galactic indica ceva diferit. Asta inseamna ca aceste accelerari ale timpului s-ar putea sa distorsioneze in special ciclurile economice normale. Investitori, luati la cunostinta: Ar putea exista o perioada de avant în unele domenii ale tehnologiei, îndeosebi în cele care se orienteaza spre urmatorul stadiu din evolutia noastra – folosirea energiei libere si a constiintei din planurile mai inalte.
In timpul cooperarilor planetare din lunatia Balantei, am asistat la multe si noi dezvaluiri:
 WikiLeaks a difuzat un nou val de informatii ce demasca nebunia razboiului;
 Rapoartele au aratat ca esecurile companiei Halliburton de a cimenta puturile platformei Deepwater Horizon, se poate sa fi cauzat revarsarea de petrol;
 Din fericire, SUA nu a bombardat instalatiile nucleare ale Iranului, ce fusesera luate în dezbatere de multe luni;
 Alegerile partiale americane au reflectat o mare schimbare în cadrul societatii americane, captand atentia intregii lumi.
Intre timp, multi dintre cititorii lui Carl Calleman au mers mai departe, organizand ceremonii pentru echilibrarea energiilor masculine si feminine, la inceputul Zilei a Saptea.
Gerry si cu mine am fost in India si Europa în ultimele cinci saptamani, constatand ca articolele din ziarele din strainatate indica faptul ca lumea intreaga inca mai spera ca SUA poate ajuta ca lumea sa scape de despotism si violenta. In timpul Lunii Noi din Balanta, Pluton s-a apropiat în mod implacabil de Nodul lunar Nord din Capricorn, care a facut cuadratura cu Saturn/Mercur din Balanta. Asta a insemnat ca luna octombrie a reprezentat o perioada de criza karmica, legata de nevoia profunda de schimbare din lumea noastra. Multi au simtit aceasta incordare în vietile lor personale, pe masura ce au observat producerea de evenimente importante in lume.
Ei bine, în timpul Lunii Noi din Scorpion, Pluton este în conjunctie exacta cu Nodul Nord din Capricorn, în timp ce face sextil cu Venus, aflata in primele grade din Scorpion, si cu Chiron/Neptun, aflate in ultimele grade din Varsator. Venus face trigon cu Neptun/Chiron, ceea ce inseamna ca tema este vindecarea suferintei si imaginatiei feminine.
Criza, care a devenit critica în timpul cuadraturilor cardinale din aceasta vara, se va intensifica pe durata acestei luni si va aparea un nou simt al directiei.
Nu va exista nici o cale de a evita infruntarea celor mai spinoase probleme ale timpurilor noastre si trebuie inteles ca viata nu va mai fi niciodata la fel.
Cu totii trebuie sa renuntam la tiparele invechite si disfunctionale, ca sa cream spatiul pentru noi cai.
In mod semnificativ, Chiron si Neptun se afla la distanta de cateva minute; Chiron intra în miscare directa chiar inaintea acestei Luni Noi, iar Neptun intra în miscare directa la o zi dupa. Prin urmare, temele Lunii Noi in Scorpion sunt: restructurarea de natura plutoniana a sistemelor trebuie realizata prin intermediul unei mari crize de vindecare, si un Chiron în conjunctie cu Neptun, în trigon cu Venus, ce anima renasterea energiei feminine, pe durata incheierii Calendarului Mayas.

Datorita acestor elemente, ceva cu adevarat important urmeaza sa se petreaca cu oceanele si/sau petrolul (guvernat de Pluton). Banuiesc acest lucru, deoarece Chiron a intrat în Pesti pentru prima oara, chiar cu cateva ore inaintea exploziei platformei petroliere Deep Water Horizon, care a fost resimtita in consecinta ca o dauna mondiala. Poate ca va trebui sa privim in fata adevarul despre dezastrul nedezvaluit din adancuri, adus oceanelor noastre. Lumea lui Neptun? Astrograma Lunii Noi ofera cateva idei.
Luna Noua se afla în gradele de mijloc ale Scorpionului, unde influenta lui plutoniana este cea mai puternica.
Am iesit din faza celor trei Super Luni - Leu, Fecioara si Balanta – insa, nici aceasta Luna Noua nu e aspectata! Aceasta e cea de-a patra Luna Noua neaspectata, ceea ce este intr-adevar fascinant, de vreme ce o Luna Noua lipsita de aspecte majore se intampla rareori. Astfel, lunatia din Scorpion planeaza neinfluentata, iar asta ii intensifica forta plutoniana, ce nu poate fi evitata, cu Pluton aflat chiar pe Nodul lunar Nord. Cateva linii importante de demarcatie vor fi trasate in aceasta luna.
Din fericire, cea mai mare parte a tensiunii din placile tectonice din cele trei Super Luni a fost eliberata în cutremurul si valul tsunami din Indonezia si prin eruptia din Java, a vulcanului Merapi.
In general, Luna Noua in Scorpion este inflacarata, franca, nechibzuita si deseori derutanta. Aceasta forta ne face sa ne simtim intens si atenti la toate – sabia Scorpionului! Pluton (care guverneaza Scorpionul) aflat pe Nodul Nord indica faptul ca toata lumea trebuie sa gestioneze transformarile structurale cu adevarat importante, care sustin în prezent realitatea noastra.
Vom simti ca ceea ce face sau nu face fiecare dintre noi chiar conteaza cu adevarat, iar acest lucru este real. Venus se afla inaintea Lunii Noi, în timp ce Mercur o urmeaza mai tarziu in Scorpion, asa ca suntem deosebit de receptivi la sentimentele profunde, avand in acelasi timp si o perceptie fina despre ceea ce este important.
Provocarea este sa fim stapani pe vointa noastra, aliniindu-ne sentimentele si convingerile la planurile mai marete ale vremurilor noastre. Folosita in mod corect, aceasta este Luna Noua perfecta pentru inceperea fazei de fructificare – Ziua a Saptea – a Ciclului Galactic.
Pluton aflat pe Nodul lunar Nord ne constringe sa adoptam schimbarea structurala si drumuri noi în viata. Sextilul dintre Venus din Scorpion cu Pluton din Capricorn aduce cele mai utile aspecte ale perspectivei feminine. Venus e gata sa inspire echilibrarea imperios necesara dintre fortele masculine si feminine. De exemplu, în zilele noastre exista multe femei în domeniul armatei. Cu siguranta ca singurul motiv bun pentru ca femeile (sau oricine altcineva) sa fie implicate in ultimele etape ale razboiului, ar fi acela de a atenua instinctele razboinice, astfel incat acestea sa fie folosite doar pentru protectie si supravietuire. Nu e momentul oare sa ne intrebam daca atat barbatii, cat si femeile isi pot folosi puterea în moduri mai potrivite? Inteleg faptul ca, în zilele noastre, o cale de a avea o slujba retribuita adecvat în SUA este sa intri în armata, totusi, asta nu e o scuza pentru uciderea altora si distrugerea propriei tale vieti.
Poate ca aceasta luna va aduce cu sine o campanie dusa de barbati si femei, în vederea reformarii armatei - o agentie care este pur si simplu menita sa-i apere pe oameni. Venus face trigon cu Chiron/Neptun, un aspect care indica faptul ca femeile vor fi sursa unei vindecari importante. Chiron/Neptun aflat in cuadraturi apropiate cu Mercur in Scorpion, sugereaza ca tot mai multe femei vor intelege adevarul în privinta armatei – ca aceasta este doar un instrument pentru mentinerea Elitei la putere. Am simtit mereu ca trimiterea femeilor în lupta va pune capat, în cele din urma, razboaielor si raman la aceasta credinta. Mercur în cuadratura cu Chiron/Neptun si în trigon cu Uranus/Jupiter indica surprize – si poate ca o mult asteptata echilibrare din partea zeitei launtrice.
Intre timp, Saturn la 12 grade în Balanta face sextil cu Marte aflat la 6 grade in Sagetator. Saturn in Balanta creaza structuri care echilibreaza lucrurile si va exista o tendinta puternica pentru cei aflati la putere de a adopta o cale mai buna. Marte a fost în conjunctie exacta cu Saturn pe 31 iulie, la cateva zile dupa Luna Plina din 26 iulie. Apoi, Saturn si Marte au intrat în opozitie apropiata cu Uranus si Jupiter si toti patru au facut cuadratura apropiata cu Pluton. Asta s-a intamplat chiar atunci cand WikiLeaks a facut publica o parte din imensul lor Dosar al Jurnalelor de razboi, iar publicul a primit ceva informatii adevarate despre ce anume se intampla in Afganistan. Apoi, dupa trei luni, pe 25 octombrie, imediat dupa Luna Plina în Berbec (forta fundamentala de echilibrare), Mercur a fost in conjunctie cu Venus, aflata la 8 grade in Scorpion, iar Julian Assange de la WikiLeaks* a facut cunoscute, in mod curajos, mai multe dintre aceste dosare. El a fost calomniat în mod scandalos în mass-media, desi a fost apreciat în mod public de Daniel Ellsburg, omul care a pus capat razboiului din Vietnam, prin difuzarea studiului sau, intitulat Pentagon Papers, la sfarsitul lui iunie 1971.
* site pe care sunt postate adevaruri ascunse pana acum, despre evenimente din istoria recenta a omenirii, astfel incat oamenii sa afle adevarul. N. Tr.
În timp ce Marte in Sagetator face sextil cu Saturn in Balanta, pe 15 noiembrie, iar Soarele face trigon cu Jupiter, aflat la 23 de grade in Scorpion, poate ca oamenii vor fi inspirati sa se ridice si se le ceara guvernelor lor sa puna capat razboaielor. As spune ca alegerile partiale din SUA indica faptul ca bugetul trebuie sa fie drastic redus, iar armata este domeniul cu care e logic sa se inceapa.
Tema sarbatoririlor Zilei a Saptea o constituie armonia dintre barbati si femei, care va duce la incheierea razboiului pe Pamant, pe durata finalizarii Calendarului Mayas, intrucat divizarea in cadrul parteneriatelor constituie o sursa de violenta. Avem cu totii multa munca de facut, iar aceasta incepe in caminul nostru.
De Barbara Hand Clow

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro