joi, 1 ianuarie 2009

despre AUR si relatia lui cu ETERNITATEA noastra

LA MULTI ANI de VIATA plina de abundenta, aur si energie solara aurie !


Aurul este simbol al cunoasterii si nemuririi, al tineretii fara batranete si vietii fara de moarte…
Aurul reprezinta perfectiunea si este prezent si in structura ADN-ului uman.

Va prezint mai jos cateva exemple care sper sa va convinga de efectele miraculoase ale aurului.
In China si astazi inca se mai gateste orezul cu o moneda de aur pusa in oala, pentru a reface mineralele din corp, iar unele restaurante utilizeaza "frunze" de aur de 24 de carate pentru prepararea unor mancaruri sofisticate.

"Aurum potabile" este un elixir medieval, considerat de celebrul alchimist Paracelsus (1493 - 1541) ca fiind capabil sa vindece toate bolile, sa pastreze trupul indestructibil, avand proprietati regenerante si intineritoare.

In timpuri moderne, "Aurul coloidal" (Michael Faraday, in 1857) este o solutie coloidala cu particule extrem de mici de aur in apa demineralizata. Particulele de aur poarta o sarcina omonima si se gasesc in apa in stare de suspensie. Aurul coloidal nu are gust si nu contine toxine.Folosirea constanta are ca efecte cresterea tonusului vital si a rezistentei la diverse boli, stimularea functiei de regenerare a organismuluisi de purificare a toxinelor.

Cercetatorii de la LIFE TEST Institute, un institut independent de cercetari in domeniul biofizicii, bazandu-se pe coroborarea rezultatelor analizelor chimice, a testelor efectuate in domeniul medicinii alternative, precum si pe interpretarea fotografiilor tip Kirlian si masurarea cantitatii de biofotoni ("lumina" emisa de ADN-ul celulelor umane) au revelat ca fie si numai dupa o utilizare externa a acestui asa-zis "aurum potabile" efectele de regenerare si vitalizare sunt evidente.

Aurul a fost folosit inca din vechime, are largi intrebuintari in industria farmaceutica . Aurul are proprietati antiinflamatorii si antialergice, dar asta nu inseamna ca el nu are si contraindicatii, care sunt numeroase. In medicina, unde este folosit sub forma de solutie injectabila, de exemplu, in poliartritele cronice, in artrita reumatoida juvenila sau artrita psoriazica si nu numai, lista contraindicatiilor este destul de lunga, printre acestea numarandu-se hipersensibilitatea la sarurile de aur, alergie la metale grele, diabet si multe altele.Se foloseste in chirurgie pentru repararea vaselor distruse, nervi, oase si membrane. De asemenea, se foloseste in tratamentul diferitelor forme de cancer. Injectarea de mici alice de aur ajuta la retragerea cancerului la prostata. Femeile atinse de cancerul ovarian sunt tratate cu aur coloidal si lasere cu vapori de aur pentru anihilarea celulelor bolnave fara insa a le afecta pe cele sanatoase.

Aurul reda fermitatea pielii, amelioreaza ridurile, confera stralucire tenului, redefineste conturul fetei si inchide porii pielii. In combinatie cu magneziul si cuprul, aurul combate lipsa de vigoare a pielii, ajutand la refacerea colagenului. Aceste 3 elemente sunt bioactivi recunoscuti ca protectori ai pielii impotriva factorilor nocivi ambientali.
In cosmetica este folosit pentru proprietatile sale revitalizante pentru ten ; atenuarea ridurilor fine, tratarea alergiilor si acneei. Dupa tratamentul estetic cu aur, tratament revitalizant pentru piele obosita, stresata si alergica, pielea deshidratata, fara stralucire si elasticitate, devine luminoasa, catifelata, neteda si hidratata. Virtutile aurului sunt multiple : are efect anti-aging, este un excelent antioxidant, foarte rezistent la radiatii UV si impiedica degradarea elastinei. Aurul poate fi adaugat in formula chimica a produselor cosmetice, cele de protectie solara si in compozitia produselor de make-up : rujuri, farduri si altele, sub forma de tratamente si, mai ales, de masti faciale.

Daca ati citit deja cred ca incepeti sa considerati ca AURUL NE IUBESTE PE TOTI! haideti sa nu il mai ignoram si sa ne lasam timp pentru noi si interes pentru a-l folosi spre binele nostru.
Aurul are efect benefic oriunde il folosim pe corp sau in aura noastra. Lumina alb aurie este similara energetic ABUNDENTEI !
sursa: www.venus.org. ro

Un comentariu:

Andante spunea...

In acest caz, daca punem un obiect de aur in vasul in care tinem apa pe care o bem...apa va avea o vibratie mai mare si va ajuta mai bine la eliminarea toxinelor din organism si la vindecare?

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro