duminică, 21 aprilie 2013

Dezlegari

Va transmit un material foarte folositor si multumesc celor care faciliteaza procesul.
"Dezlegarile se fac atunci cand este luna plina.
Pe 25 04.2013 este Luna Plina, la ora 22:57 , in zodia Scorpion.
Puterea cuvintelor este extraordinara si orice am spus in trecut , nu neaparat sub forma de juramant , poate anumite lucruri spuse la suparare , de exemplu" eu nu ma marit/ insor , nu vreau copii , etc" ne pot impiedica acum sa atingem " next level" .
Asemeni multor altor întelepti, poate ca ai facut vreun legamânt într-o viata anterioara, în calitate de calugarita sau calugar, sau când practicai anumite ritualuri religioase. Printre cele mai des întâlnite sunt juramintele de suferinta, de auto-sacrificiu sau pedeapsa, de saracie, castitate, virginitate, celibat, ascultare si tacere. Sau poate ai jurat sa devii ....cel mai puternic om, cea mai buna dansatoare, etc... iar in aceasta viata ai de invatat alte lectii si chiar te incurca vechiul juramant. Daca aceste legaminte nu au fost desfacute, te pot urma pe Pamânt si îti pot pune piedici în relatiile de iubire si sexuale, în domeniul financiar - si în viata, în general.
Nimeni nu este liber cu adevarat, pâna când nu sunt desfacute juramintele din vietile anterioare. Singurele juraminte sanatoase sunt acelea pe care le decizi tu sa le faci cu tine însuti. Chiar si asa, vei dori sa le verifici cu regularitate, pentru a vedea daca sunt înca valabile.
Desfa aceste legaminte si efectele lor ( pentru buna inspiratie sugerez sa apelezi in ajutor ingerul pazitor, ghizii spirituali) , afirmând cu tarie:
„Prin aceste vorbe, desfac orice legamânt de suferinta, auto-sacrificiu sau pedeapsa, pe care l-as fi putut face oricând, de-a lungul timpului.
Anulez orice efect negativ al acestor legaminte, acum si pentru totdeauna.”
Repeta de 4 ori afirmatia.
Poti folosi aceasta fraza adaptata si pentru alte juraminte (saracie, celibat si asa mai departe).
Dat fiind ca aceste legaminte adesea implica semnarea unui document cu propriul sânge, trebuie sa desfaci legamântul cu si mai mare forta.

Ritualul este foarte puternic, mai ales daca aprinzi o lumânare (ceea ce ne ajuta sa eliberam negativitatea si sa întrerupem situatiile stagnante) si desfasori ceremonia pe timp de luna plina, care este timpul eliberarii.
Apoi, ridica-te , fixeaza-te cu fermitate in picioare, în timp ce spui fiecare declaratie cu glas tare, de 4 ori.
Spune-le cu toata convingerea!
Înteleptii îsi amintesc întotdeauna de puterea cuvântului.
Trebuie sa stii cu claritate ce îti doresti si apoi comanda - prin cuvinte - sa se întâmple.
Esti un magician , atât în numele temerilor tale, cât si în numele dorintelor inimii tale.
Deci la fel de usor poti crea profetii care se împlinesc singure, în privinta a ceea ce comanda ego-ul, cât si Sinele Superior. Comanda-i ego-ului sa taca si cere-i Sinelui Superior sa vorbeasca mai tare.
Primeste materializarea dorintei cu bratele deschise.
Uneori, Înteleptii îndeparteaza materializarile, din cauza ca se tem ca nu le merita.
Amintiti-va totusi ca acestea sunt unelte care va ajuta sa-i învatati pe altii si sa vindecati.
Elevii si pacientii vostri merita sa fie ajutati de un întelept ale carui nevoi materiale sunt împlinite si lucreaza doar din dorinta pura de a ajuta.
Lasa în urma ta toata saracia si toate legamintele de suferinta, Înteleptule! "
idee primita pe mail

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro