sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Mesaj de la Maytreia despre transformarile noastre

*În urmãtorii ani terestrii, multe suflete vor experimenta dureri fizice, ce nu apartin acestei vieti. Prin aceasta vreau sã spun cã nu vor rezona cu aceastã viatã, ci cu vietile trecute. Energia Centurii Fotonice, aduce la suprafatã multe probleme de sãnãtate ce nu pot fi diagnosticate si explicate.

Majoritatea acestor probleme de sãnãtate vor fi însotite de dureri. Sufletul va experimenta durerea, dar doctorii sau profesionistii ce lucreazã în domeniul sãnãtãtii, nu vor gãsi nimic manifestat din aceastã reîncarnare.
Durerea va fi acolo, dar când vor fi fãcute testele necesare, inclusiv scanãri cu raze-x, nimic anormal nu va putea fi vãzut în zonele respective.
Câteodatã, vor exista simptome fizice de boalã, cum ar fi bube, pete, etc., urmare a furiei simtite în altã viatã ce vine acum la suprafatã, dar de cele mai multe ori va fi doar durere fãrã a putea fi identificatã sursa la testele medicale. Letargie, depresie si senzatia lipsei de energie, pot fi deasemenea printre aceste simptome.

Energia transmisã în planul terestru acum si în urmãtorii 7 ani terestri, este proiectatã pentru a aduce la suprafatã energiile vechi - energii ale vietilor trecute - ce au fost stocate la nivelul memoriei sufletului, de multe reîncarnãri. Unele suflete vor experimenta în multe ocazii, dureri si disconfort localizat evident în multe pãrti ale corpului uman, nu doar într-un singur loc. Aceasta se datoreazã faptului cã ei au energie ce trebuie îndepãrtatã si care provine din multe încarnãri, si au ales sã facã acest lucru în timpul acestei vieti pãmântene.

Planul terestru trece printr-o perioadã de transformãri uriase. Vechea Energie este curãtatã si îndepãrtatã, iar Noua Energie este adusã.

Din cauza lipsei de interes a oamenilor si lipsei de educatie în ceea ce priveste ceea ce se întâmplã în planul terestru în aceste vremuri, acestia nu vor întelege adeseori ce se întâmplã cu ei.
Aceasta se întâmplã în mod special în momentele când energia vietilor trecute este adusã la suprafatã.
Cei ce au cunostintele necesare datoritã educatiei primite, vor fi capabili sã înteleagã ce se întâmplã. Planul terestru încearcã sã asiste umanitatea pentru a se muta în vibratie, pentru a facilita sufletelor de a muta spiritualitatea lor în planuri de constientã mai înalte.

Puteti sã vã întrebati, asa cum multi dintre voi o veti face, "Dar de ce ne este datã durerea? De ce se permite ca acest lucru sã se întâmple?"

Nu noi facem acest lucru. Acest lucru este creat de energiile de pe si dimprejurul planului terestru de acum, ce sunt proiectate pentru a asista umanitatea în procesul de înaintare. Pentru acele suflete ce nu au experimentat curãtirea pe parcursul vietilor trecute, acest fapt poate avea efecte intensificate. Acele fiinte ce au lucrat pe ele în trecut, care au lucrat si au asistat sufletele lor în procesul de înaintare, nu vor avea probleme, dar majoritatea vor avea. Cu cât mai mult nu v-ati debarasat de ceea ce existã în memoria sufletelor voastre, cu atât mai mult veti avea de a face cu acest fapt. Dacã sunteti unul din acele suflete ce experimenteazã aceste fenomene, nu disperati si nu vã lãsati cuprinsi de teamã.

Cãutati un vindecãtor alternativ, sau un vindecãtor energetic sau un terapist ce lucreazã pe vietile trecute. Lãsati-i sã vã cunoascã problemele si începeti munca de curãtare a vechilor energii din corpul vostru.*

S-ar putea sã aveti disconfort pentru o perioadã de timp, dar odatã ce aduceti la suprafatã si eliminati energiile, acest lucru va fi fãcut pentru totdeauna. Odatã ce a plecat, veti fi capabili sã vedeti multe lucruri pe care înainte nu le puteati vedea. Blocajele ce existau acolo de multe reîncarnãri, nu vor mai fi, iar sufletul va fi capabil sã vibreze la un nivel mai înalt de energie si constientã. Aceasta va usura procesul de experimentare si vedere prin iluziile planului terestru, iluzii ce sunt create de cãtre Sinele egotic.*

http://networkedblogs.com/p23135158

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro