vineri, 17 iulie 2009

Orice dieta sau tratament de slabire poate avea rezultate limitate.

Incerc aici sa lucram cu surplusul de greutate in moduri mai putin obisnuite.

Daca doriti sa modificati indicatiile cantarului pe care va urcati va sugerez sa asimilati si folositi dintre aceste metode.

La trezire, cand inca nu ati coborat din pat, cand inca nu aveti toate conexiunile cu lumea exterioara faceti urmatorul exercitiu:
Vizualizati greutatea ideala si simtiti – traiti zilnic, starea greutatii ideale, in forumul dvs interior, asociat trairii subconstiente.

Pentru cei care cunosc reiki, tratati va zilnic cu SE HEI KI ori cat de des puteti pentru ca surplusul de greutate este urmarea stresului, emotional si mental.

Ocupati va de voi insiva cu iubire si apreciere.
Iubiti va culoarea pielii, parul, forma trupului, inaltimea, dimensiunile organelor dvs, si transmiteti le starea de bine; faceti le sa se simta iubite-nu le ignorati pentru a nu le crea stresul ruperii de energia intregului, asa cum voi ati fi lipsiti de iubirea parintilor sau intr-un loc complet necunoscut.
In armonie, ca un ansamblu de fericire si bucurie, veti vedea ca si corpul dvs reactioneaza la dorintele pe care i le asociati.
Incantati va de starea de a fi minunat de perfect ca forma fizica, vizualizati va perfect si doriti va profund, cu calm si traire pozitiva , a tari starea de bine, sub orice aspect inclusiv sub aspectul greutatii.

Creati un program de miscare, poate unul uniform ca atunci cand faceti joging, dar si mai bine ar fi unul variat- de pilda oferiti va timp pentru exprimare prin miscare fizica pe teme muzicale.
Cu cat va place mai mult o melodie inseamna ca rezonati cu ea, ca si cu un parfum; lasati-o sa va patrunda celulele corpului si spatiul intercelular si aduceti de acolo, la suprafata, orice e nepotrivit . Daca ceea ce iese asimilati cu anumite miscari lasati le sa fie - dansati, sariti, tusiti, stranutati, toate pana cand simtiti ca starea dvs s a ameliorat .

De fiecare data cand mancati, binecuvantati mancarea si treceti deasupra mancarii cu mana stanga , de la dreapta la stanga si spuneti va cu convingere totala ca nimic din acea mancare nu va hrani foamea dvs emotionala, ci doar corpul fizic ;la momentul cand veti simti ca nu mai aveti nevoie de sustinere fizica va opriti din mancat.

Dincolo de toate aceste metode, intelegeti ca un regim de viata stresant, determina corpul dvs sa aleaga a si face rezerve fizice, la care sa stie ca poate apela in momente de mare consum energetic – daca doriti o silueta ideala creati corpului dvs conditii ideale de trai si convingerea ca toate manifestarile sunt perfecte.

Starea de bine e asociata cu trairea interioara a bucuriei si iubirii - deci simtiti permanent in sufletul dvs iubire si bucurie- aceasta stare va regenera, vindeca si sustine orice realizare doriti sa aveti in planul fizic.

Puteti repeta cat de des o rugaciune simpla:

“ Umple tu Doamne sufletul meu cu marea Ta iubire !”

Un comentariu:

Ioana HAITCHI spunea...

Ai multa dreptate in ceea ce spui Gabi. Tehnica de dimineata e super buna pentru ca practic, atunci se imprima subconstientului dorinta noastra, iar el nu va face decat sa execute ceea ce ii cerem.Tehnica trecerii mainii stangi peste mancare nu am stiut-o dar e logica. Eu am facut altceva: tot ceea ce gatesc gatesc cu iubire.Iubirea incepe din momentul cumpararii alimentelor. Pot sa afirm cu certitudine, ca toata mancarea gatita cu iubire este dulce si ca oricata sare pui, parca nu e asa de sarata. De cateva luni bune incoace, in casa gatesc doar eu si se vede diferenta. De fapt, orice faci cu iubire, se transforma in iubire iar iubirea aduce starea de bine. A-ti iubi corpul, indiferent de forma lui, inseamna iubirea de sine.De multe ori in procesul de slabire, el urla si spune ca nu mai poate sau ca ceva nu este in regula. Trebuie sa invatam sa ne cunoastem sub toate aspectele si sa facem exact ceea ce trebuie atunci cand trebuie pentru ca rezultatele noastre sa fie durabile.Logica ta e super: sa hranim doar corpul fizic iar corpul emotional sa-l hranim prin spiritualitate.Multumesc pentru sfaturi. Ne auzim.
Ioana Haitchi

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro