miercuri, 22 iulie 2009

LIBERUL ARBITRU

Fiecare din noi avem prin dar divin dreptul la liber arbitru.

Doar ca am venit la intrupare cu un scop spiritual, pe care nu ni-l amintim constient si pe care ar trebui sa il urmam spre binele nostru cel mai inalt.
Legat de acestea, exemplificand foarte frumos, este mesajul chanelling al Arhanghelului Uriel pe care il trasncriu aici, cu multumirile de rigoare.

A nu sta in cale

Stiu ca multi dintre voi au de luptat cu alegerile pe care familia sau prietenii vostri le fac zilele astea. Este greu sa ii vedem pe cei dragi cum se auto-distrug, cum aleg cu buna stiinta auto-sabotajul, sau fac alegeri care ii porta pe o cale despre care stim ca le va aduce durere si suferinta. Putem incerca sa facem tot posibilul pentru a-i ajuta, dar cel mai bun lucru pe care il putem face cu adevarat este sa asteptam pana cand isi gasesc propria cale de iesire din intunericul pe care singuri si l-au creat. Putem incerca sa prevenim sau sa controlam efectele negative, dar numai atata timp cat ne concentram eforturile pentru a nu le sta in cale celorlalti.

Daca a fost vreodata un moment in care sa avem dovada a cat suntem de lipsiti de putere in a schimba sau a influenta realitatea altcuiva, acel moment este acum.
Toti cei care si-au amanat lectiile, fara sa-si asume propria putere, concentrandu- se numai asupra lumii materiale, fara sa se alinieze propriului adevar, se confrunta acum cu aceste probleme.
Ii putem ajuta, ramanand complet detasati, fara sa judecam si fiind aproape, atunci cand ne cer ajutorul.
Nu ii putem opri sa experimenteze rezultatele propriilor actiuni, dar putem rezista pornirii de a ne implica. Ei sunt atat de adanciti in problemele lor acum, incat nici macar nu ii intereseaza ajutorul nostru. Au nevoie sa gaseasca rezolvarea, in felul lor.
Am observat ca toti cei care trec prin asemenea situatii par sa fie orbiti , sau cu creierul spalat si nu pot opune rezistenta caii pe care au ales-o.
De fapt, ei ignora orice semn care le arata ca s-ar putea indrepta intr-o directie diferita.
Orice incercare de a-i ajuta va fi interpretata ca o interferenta, si asa si este, pentru ca toate energiile aflate in dezechilibru sunt acum recalibrate prin conducerea persoanei respective pana la dezechilibru total, astfel incat sa fie obligata sa-si gaseasca drumul inapoi. Este asemenea unei benzi de cauciuc care este intinsa dincolo de limita si care pocneste, atunci cand este eliberata.

Este neobisnuit sa stam deoparte, pentru ca suntem intotdeauna saritori, dornici sa preluam problemele celorlalti si sa ii ajutam sa treaca prin lectiile pe care le au, cat mai usor cu putinta. Nu e timpul pentru asa ceva. Este momentul sa ne bucuram de propria pace a mintii, pentru ca am trecut deja prin asa ceva si sa asteptam cu rabdare solicitarile de ajutor care vor veni pana la urma. Acum, tot ce putem face este sa le transmitem celor dragi iubirea noastra neconditionata si lumina si sa stim ca fac ceea ce este bine pentru ei. Cand vor fi gata sa ne lase sa ii ajutam sa repare si sa reconstruiasca, ne –o vor spune.


Misiunea sufletului

Stim ca misiunea noastra este aceea de a ne vindeca, de a ne transforma si de a ne inalta in vibratia miracolelor, vibratie la care rezonam cu nivelul maiestriei noastre spirituale. Sufletul nostru este un participant activ in acest proces, deoarece este pastratorul informatiei de care avem nevoie pentru a ne aminti scopul vindecarii noastre si modul in care il putem atinge. Dar, odata ajunsi pe Pamant, uitam de Suflet si ne pierdem legatura cu intelepciunea sa. Numai ca Sufletul nu isi uita misiunea de a ne ajuta sa ne amintim telul si de a ne sprijini sa il atingem. In functie de modul in care il percepem, Sufletul ne poate fi cel mai bun prieten.
Fiind prietenul nostru cel mai bun, sufletul este de neclintit in angajamentul sau fata de vindecarea si reconectarea noastra. Este constant si permanent, gata sa ne sprijine in tot ceea ce facem, fara sa ne judece sau sa ne critice, gata intotdeauna sa ne ajute cu urmatorul pas al calatoriei noastre. Ne va ajuta sa atragem oamenii potriviti si situatiile care sa ne ajute in calatorie si va continua sa o faca, chiar si atunci cand simtim ca suntem gata sa renuntam. Sufletul insista, reamintindu- ne ca nu exista esec, exista numai miscare inainte, catre atingerea scopului nostru.
Sufletul pastreaza amintirea locului nostru de Acasa si ne aminteste constant cum putem ajunge acolo, de oriunde ne-am afla. Este cu adevarat neabatut in angajamentul sau pentru ca isi aminteste misiunea noastra si stie cat de mult ne dorim sa o ducem la bun sfarsit, chiar daca ne-am uitat promisiunea de a face totul pentru a atinge vindecarea in aceasta viata.
Pana cand invatam sa gasim echilibrul intre energia materiala si cea spirituala, ego-ul/Mintea vor fi intotdeauna in contradictie cu Sufletul. Aspectul nostru uman se opune vindecarii, Sufletul insista in misiunea sa. Odata ce incetam lupta impotriva Sufletului ii putem vedea constanta, cooperarea, sprijinul si indrumarea, ca pe o binecuvantare pe care singuri ne-am ascuns-o, o resursa secreta pe care o putem folosi pentru a ne scoate din amnezia auto-indusa si un partener cu care ne putem duce drumul pana la capat.
Intrebati-va ce incearca Sufletul sa va ajute sa va reamintiti in legatura cu misiunea voastra si cum puteti conlucra, pentru a va indeplini aceasta misiune. Raiul asteapta ca voi sa rezolvati acest lucru.
ARHANGHELUL URIEL, prin Jenniffer Hoffman, 13 iulie 2009

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro