luni, 13 aprilie 2009

Chemarea Strabunilor


"Primul eveniment important din acest an se va desfasura în perioada18-28 aprilie 2009 în Arizona, la ceremonia numita „Intoarcerea Strabunilor” la care vor participa peste 100 triburi, din toata lumea si oameni de pe diverse continente.
Ceremonia reprezinta energiile rasei umane care pregatesc drumul pe care vor pasi adevaratii nostri stramosi. Acestia sunt, conform arhivelor sumeriene: nifilimi de pe Marduk – mama noastra - si fiintele de peSirius – tatal nostru. Ei sunt deja aici, de mult timp dar sunt ascunsi. Ei vor iesi la iveala si ne vom da mainile si ne vom privi ochi in ochi.
Dupa aceea intregul univers ni se va deschide si vom fi capabili sa ne deplasam oriunde dorim.Nu stiu daca si cum se va petrece asta, va spun doar ce mi s-a transmis.
Viata este un intreg, este completa, perfecta, nu-i lipseste nimic si a fost dintotdeauna.
Noi am ales sa experimentam si am facut-o pe nivelul de constiinta al polaritatii, care inseamna si toate posibilitatile.
Am incheiat acest experiment si ne vom intoarce la constiinta Unitatii.Ceea ce viata creeaza in acest moment nu a mai fost facut niciodata pana acum. Are menirea sa accelereze lucrurile. In loc de milioane de ani necesari pentru a parcurge diversele etape, evolutia se va petrece,uneori, in minute.
Noi vom trece cu viteza luminii prin evolutie, prin multe etape. Vom experimenta asta in cativa ani, in loc de milioane de ani.Cand vom ajunge la capatul drumului nu va pot spune ce va fi, pentru ca nu stiu. Este ceva intre noi si Dumnezeu.Vom intelege cu adevarat ca tot Universul este o Unica Fiinta Vie si exista un Unic Spirit ce anima totul, o Constiinta Unica."

"http://www.spiritofmaat.com/cultural_awareness_drunvalo.html

In data de 18 Aprilie ora 11.30 ora Arizonei ( ora 21.30 a Romaniei)este programata o meditatie globala condusa de Drunvalo Melchizedek.

Stiu ca majoritatea oamenilor fac pregatiri culinare pentru sarbatoarea Pastelui, va indemn insa sa asteptati Pastele cu iubire si daruire.Pentru ca meditatiile de grup sunt intotdeauna mai puternice decat o meditatie de unul singur, ar fi bine daca ati putea organiza grupuri de meditatie pentru ora respectiva. Nu stiu cati dintre voi ati participat la meditatia globala organizatade Tom Kenyon in 05 Aprilie, cei care nu ati facut-o nu veti stii niciodata ce mult ati pierdut.
Pentru cei care vreti sa participati la aceasta meditatie de unul singur acasa la voi, am sa va prezint pasii meditatiei Pamant - Cer, sau meditatia unitatii a lui Drunvalo Melchizedek.
Este o meditatie care ar trebui sa o faceti zilnic.
Va aranjati spatiul de meditatie cum credeti voi de cuviinta si va asezati in pozitia potrivita pentru voi, in liniste sau folosind o anumita muzica, fiecare cum crede ca este mai bine pentru el. Va imaginati intr-un loc pe pamant foarte drag voua, un loc in natura, la mare, la munte, sub un copac, pe marginea unui rau,...unde vreti voi.I
ncepeti sa observati si sa simtiti foarte atent locul respectiv: cum curge apa, cum se vede copacul, pestii, pasarile pe cer, frunzele,iarba, ganganiile, orice....si trimiteti iubire fiecarui lucru in parte.
Apoi, va imaginati ca trimiteti intr-o sfera de lumina iubirea voastracea mai curata pentru Mama Pamant, apoi luati sfera respectiva si o trimiteti in centrul pamantului. Apoi asteptati.
Mama Pamant va trimiteinapoi dragostea ei.
Dupa ce ati primit raspunsul ei de iubire ( cusiguranta il veti primi), va imaginati undeva in univers, printre stele.Observati universul, stelele, planetele si orice altceva va apareatunci, trimitand iubire fiecareia in parte.
Apoi, va imaginati ca trimiteti intr-o sfera de lumina iubirea voastra cea mai curata pentru Tatal Ceresc. Si asteptati.
Tatal Ceresc va trimite catre voi iubirea Lui.
Ramaneti apoi cat doriti si simtiti voi in aceasta stare sacra de treime: Mama Pamant, Tatal Divin si voi, Copilul Divin.

Sa ne fie de folos, caci tare de mult asteptam !

Niciun comentariu:

Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro